منظورتون از چند زبانه چیه ؟ این که معرفی کردید هم چند زبانه نیست . قالبهای آماده و شناخته شده که از یک جای معتبر گرفته باشین خیلی بهتره .
قالبهای نال شده را ابدا استفاده نکنین
منظورتون از چند زبانه چیه ؟ این که معرفی کردید هم چند زبانه نیست . قالبهای آماده و شناخته شده که از یک جای معتبر گرفته باشین خیلی بهتره .
قالبهای نال شده را ابدا استفاده نکنین
فارسی شدش رو نداریم ، اما اگربخواید میتونید سفارش فارسی سازی بدید و یک روز بعد فارسی شده رو تحویل بگیرید.
اعتبار رایگان هم 1000 اعتبار قرار شد به کلیه اعضای wht که تا تاریخ 5 دی عضو می شوند بدیم که خیلی از دوستان در این چند روز نام کاربری خودشون رو پیام خصوصی کردند و اعتبارشان شارژ گردید. شما هم نام کاربری خودتون رو پیام خصوصی کنید تا 1000 اعتبار رایگان برایتان شارژ شود.
سایر دوستان هم اگر مایل به شارژ رایگان بودند در خدمتیم
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
منظورم اینه که راست چین و چپ چین رو در زبان های انگلیسی و فارسی رعایت کنه و به هم نریزه.
نال شده واقعا دوست ندارم استفاده کنم , روی قالب دیفالت وورد پرس کار کردم و یکسری امکانات بهش اضافه کردم , اما خوب تخصصم در این زمینه کم هست و بعضی امکانات از جمله اضافه کردن بلوک برای هر بخش مانند سایت خبر گزاری ها رو نتونستم پیاده کنم .
برای قالب خبری این قالب را بهتون پیشنهاد میکنم. فکر کنم چیزهایی که میخواهید را داره :
وردپرس فارسی » پوستهها � Mimbo
البته باکسهایی همراه با عکس هم در سمت راست داره که در دمو دیده نمیشوند. مثل این دموی انگلیسی:
Mimbo Magazine
برای اینکه ترازبندی چپ و راست درست باشند ، این افزونه را نصب کنید تا امکان چپ و راست کردن راحت به ویرایشگرتان اضافه شود :
WordPress › WP-RTL [COLOR="Silver"]
ویرایش توسط khudeman : December 22nd, 2010 در ساعت 02:43
اگه طراحی خواستید در خدمتیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)