به نظر من حتما توی پروژه های بزرگ از فریمورک استفاده کنید چرا که امکان مشارکت راحتتر سایرین رو فراهم می کنه و در زمان هم صرفه جویی زیادی خواهید داشت، الان هم در بین فریمورک های php بهترین گزینه لاراول هست است و هر روز در حال توسعه و گسترش هست.
به نظر من حتما توی پروژه های بزرگ از فریمورک استفاده کنید چرا که امکان مشارکت راحتتر سایرین رو فراهم می کنه و در زمان هم صرفه جویی زیادی خواهید داشت، الان هم در بین فریمورک های php بهترین گزینه لاراول هست است و هر روز در حال توسعه و گسترش هست.
بنظرم من فرمورک خیلی خوبی هست و استفقاده ازش کارتون سریعتر میکنه !
امنیت خیلی زیاد بستگی به فرمورک نداره بکه به کسی داره که باهاش کد میزنه !
توی yii ورژن 1 یه نکته را اگه برانومنیس فراموش میکرد برای سطح دسرسی . بره راتی میشد که اطلاعات سایت رو کش رفت که توی نسخه 2 بصورت خودکار برطرف شد !
هردو امنن البته اگه شخص که داره برنامنویسی میکنه نکات راعیت کنه !
تی سرعت هم من هیچ تغییری ندیدم .
سرعت سایت به خیلی چیزها بستگی داره . یکی روش درست نوشتن دیتابیس هستش! که باید یه سری نکات رعایت بشه !
در کل بنظر من لاراول بهتر از یی هست . کار کردن باهاش راحت تره و زود تر یاد میگیرد !
سعی کنید دنبال فریم ورک ها برید بخصوص فریم ورک های معرف و رایج
چرا؟
اولا الان اکثر آگهی های استخدام رو دیده باشید نفری به کارشون میاد که بتونند با تیم خودشون مچ کنند و بیشتر فریم ورک کار میخوان
از طرفی منابع خوبی هم می تونید پیدا کنید
فریم ورک از نظر زمانی شما رو پیش می بره
به هر حال چیز بدی نیست که بخواهید ازش فرار کنید
من خودم بلد نیستم، ولی دنبال این هستم که لاراول رو یاد بگیرم چون آموزش براش زیاده
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)