شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام
دوست عزیز افاق هاستینگ از سال 2007 میلادی فعالیت میکند. افتخار دارد سرویس دهنده شما باشد.
یک عدد لایسنس با قیمت 10000 تومان تقدیم خواهد شد
شرکت رسمی
دارای نماد اعتماد ملی
قرار داد با بانک سامان به جهت تراکنش های بانکی
+ ارائه لایسنس کنترل پنل ها Directadmin Cpanel Plesk
+ ارائه لایسنس انواع نرم افزار های مدیریتی
+ ارائه لایسنس CXS
و .............
لیست قیمت ها و محصولات را میتوانید از طریق لینک زیر بررسی فرمایید
http://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=19
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
متاسفانه دوستان اینجا یه چیز میگن . تو سایتاشون یا همچین امکانی وجود نداره یا اگه داره قیمتهاش خیلی فرق میکنه !!
عضو بشید تیکت ارسال کنید ، با عنوان لایسنس 9900 تومان! براتون فاکتور میشه پرداخت کنید بعد از فعال شدن لایسنس اطلاعات ارسال میشه براتون!
پرداخت 3 ماهه انجام بشه 7500 تومان قابل ارائه هست
http://client.ovh-web.in/register.php
ویرایش توسط farssub : April 6th, 2017 در ساعت 12:37
............................
ویرایش توسط dreamyeye : April 19th, 2017 در ساعت 12:19
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
بیخیال . ممنون از شما
ویرایش توسط dreamyeye : April 19th, 2017 در ساعت 12:19
خدمت دوست و برادر عزیزم عرض کنم این شخص با این کار مشتریشو تنها گذاشته ! خوب همین نشون میده فروشنده خوبی نیست چرا که فروش اغاز یک مسولیت هست .
بنده خودم یک طراحی سایت از یک شرکت گرفتم ، اما الان 3 تا سرور مجازی قوی با 34 زیر مجموعه شرکت دارم. که برای همشون سایت طراحی کردمو همشون رو هم سعی کردم راضی نگه داشته باشم.
حتی روزی خوابشم نمیدیدیم. چرا که گرایش کاری من متفاوته.
با این حال کمی هم خودت مقصری چرا که" پنیر مفتی یا ارزون قیمت همیشه سالم نیست. "
بیخیال این مسله شو ..
موفق و سربلند باشی برادر عزیزم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)