ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
من هم همین مشکل را دارم. همین خطایی که نفر اول گذاشته، به من هم میده. الان ریسلو تنها شرکت دامین بود که ایران رو تحریم نکرده بود. اصلا اساسا برای همین موضوع ایجاد شده بود.
در واقع شما نباید آدرس خودتان را در ریسلو تغییر دهید. بلکه باید آدرس خودتان در وبمانی را تغییر دهید.
در واقع این پیام میگه پذیرنده پرداخت کسانی را که کشور ثبت نامی شان در وبمانی ایران میباشد، را برای پرداخت قبول ندارد. احتمالا وبمانی این امکان را به پذیرندگان میدهد تا انتخاب کنند که از کاربران چه کشورهایی میخواهند دریافت داشته باشند.
به احتمال قوی درگاه واسط رسیلو(یعنی همانpaymaster24.com) که رسیلو وبمانی را به واسطه آن مپذیرد این کار را کرده است. علت این است که این درگاه یک شرکت ثبت شده در انگلیس است و همچنین مجوز فعالیت در منطقه اقتصادی اروپا را دارا است. برای اطلاعات بیشتر بهصفحه aboutسایت paymaster24.com مراجعه کنید.به احتمال خیلی ضعیف شاید خود رسیلو این کار را کرده است.
توضیح اینکه: اتحادیه اروپا شرکتهایی را که بخواهند در این اتحادیه فعالیت رسمی نمایند، ملزم به تبعیت از قوانین خود میکند. یکی از قوانین این اتحادیه عدم مرواده مالی با کشورهای تحت تحریم(منجمله ایران) است.
به همین دلیل، وبمانی از وقتی که فعالیت رسمی اش را در حوزه اروپا شروع کرده، امکان ایجاد کیف پول یورویی را هم برای ایرانیان مسدود کرده است.
ضمنا به احتمال قوی با توجّه به اینکه Resello یک شرکت ثبت شده در هلند است، هرچند الان دارد با ایرانی ها کار میکند، امّا به احتمالا به دلیل قوانین اتحادیه اروپا(که هلند عضو آن است) مجبور به تحریم ایرانیها خواهد شد.
از استارتر یا مدیران محترم فروم خواهشمندم عنوان تاپیک را به تحریم و مشکل پرداخت ریسلو تغییر دهد.
- - - Updated - - -
باید به پشتیبانی ریسلو پیغام بدهید که این مشکل را حل کند و اگر مشکل از درگاه paymaster24.com است، درگاه واسط خود را تغییر دهد.
در غیر اینصورت به مشکل خواهیم خورد.
تغییر آدرس، دامین را به دلیل آدرس غلط با مشکل مواجه خواهد کرد.
ویرایش توسط mri_6889 : April 6th, 2017 در ساعت 23:24
فكر نكنم مشكل از ريسلو باشه چون من از يك شركت اماراتي VPS ميگيرم سره پرداخت ماهيانه به مشكل خوردم، اوناهم از paymaster24.com براي درگاه استفاده ميكردند.
در ضمن بعد از قرارداد برجام اتحاديه با ايران مشكلي نداره (حتي قبلشم سره اين مسايل مشكلي نبود) ، و تحريم paymaster24 مربوط به خزانه داري امريكاست، طبق گفته ريسلو و شركت اماراتي
اره رسیلو جدیدا این مشکل داره
البته مشکل از وب مانی نیست و من با وبمانی در سایتهای دیگه پرداخت میکنم و هیچ مشکلی با هویت ایرانی ندارم
با رسیلو که مکاتبه داشتم سایت Peygiri.com معرفی کردند که از طرق اون میشه حساب ریسلو را شارژ کرد !
با سایت هم پرداخت داشتم . تقریبا کمتر از 12 ساعت حسابم شارژ شدDear sam razm,
Currently, there is an issue with payments through Webmoney due to OFAC regulations.
We are looking into a viable solution, but in the meantime you can use Peygiri.com to make deposits.
Sorry for the inconvenience.
Kind regards,
Resello
الان راهی است که بشه از طریق وبمانی اکانت ریسلو رو شارژ کرد؟
یک مقداری دلار داخل اکانت وبمانی گیر کرده و اجازه شارژ هم نمیده؟![]()
اصلا چرا ریسلو از واسطه paymaster24 برای پذیرندگی وب مانی استفاده میکنه که بخواهد این مشکلات رو ایجاد کنه و تازه کارمزد اضافه هم بگیره؟
چرا ریساو خودش مستقیما پذیرنده وبمانی نمیشود؟
آیا رسیلو حال و حوصله طی مراحل لازم برای باز کردن اکانت تجاری وبمانی و دریافت پذیرندگی وبمانی را ندارد؟
ضمنا باید از ریسلو بخواهیم که آپشنهای دیگری مثل Ok Pay و Perfect Money را هم به روشهای پرداخت حود اضافه کند.
من با پشتیبانی رسلو و وبمانی تماس گرفتم ، وبمانی گفت ما مشکلی با ایران نداریم و مشکل از درگاه واسطه است ، ضمنا ظاهرا نمیشه با مشخصات یک کشور دیگه در وبمانی اکانت باز کرد چون با شماره موبایل وریفای میکنه
در نهایت رسلو گفت از سایت زیر برای پرداخت هاتون استفاده کنید ، من دو سه بار تا الان باهاش پرداخت کردم به غیر از معطلی 24 تا 48 ساعته برای شارژ مشکل دیگری نداشته ، البته سایتهای پیمنت 24 دات ای آر و پرداختگر دات نت هم هستند که با توجه به کارمزد 2 درصدی جدیدی که رسلو گذاشته گرونتر از سایت زیر در میان و این بنده خدا خالص واریز میکنه به حسابتون
ضمنا اون کاستومر آی دی و رفرنس که تو فرمش میخواد تو همون صفحه اول رسلوتون قرار داره دنبالش نگردید که چیه
peygiri.com
با تشکر
مسعود سعیدی
اصفهان هاست
www.esfahanhost.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)