باسلام
در صورت تمایل از طریق پشتیبانی وبسایت در تماس باشید تا راهنمایی لازم و در صورت تمایل خرید صورت بگیره.
www.mahtaonline.ir
سپاس
باسلام
در صورت تمایل از طریق پشتیبانی وبسایت در تماس باشید تا راهنمایی لازم و در صورت تمایل خرید صورت بگیره.
www.mahtaonline.ir
سپاس
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
جسارت نباشه اما این نظریه که شما به اون پرداختید کاملا غیر حرفه ای و بسیار نادرست هستش و اگه شخصی این تاپیک رو ببینه خدایی نکرده به دانش شما شک می کنه و باعث میشه از سرویس های شما استفاده نکنه.
دوست عزیز آخه کدوم دیتاسنتری ارتقا قطعات رو انجام نمیده ؟
---------------------------- اما در مبحث راهنمایی استارتر عزیز ---------------------------------------
استار عزیز شما باید توجه داشته باشید به نکات زیر
1- با توجه به ترافیک آپلودی که شما گفتید سایت شما حداقل 6 ماه طول میکشه تا به درامدی برسه که بتونه هزینه سرور رو به زور در بیاره
2- اگه شما قصدتون آپلود فایل های HD 1080 Bluray و 3d هم باشه با همین ترافیک آپلودی که برید بالای 1 سال تا به درامد اندازه سرور برسید
3- شما باید حداقل بتونید بالای 3 تا 5 هزار پست بذارید تا بتونید به بازدید نرمال برسید اونم اگه همه فیلمها dvdrip و یا 720 باشه میشه بالای 4 ترابایت
4- سایت فیلم و موزیک بر عکس فکر شما تنها چند پست ساده نیست بلکه مجموعه ای پیچیده از زمانبدی ها و اعمالات هستش که باعث میشه سایت به نتیجه برسه و بنده شخصا سایتی رو دیدم که بیش از 150 ترابایت اطلاعات داشت که واقعا هم داشت ولی اعضا ویژه هم داشت اما تو ایندکس گوگل ضعیف بود و با این حجم فایل اعضاش نسبتا کم بودن تما فیلم هایی که سایت های مثل تاینی مووی و ایران فیلم و همه بزرگان دارن در مقابل اون هیچ بود و این مبحث برای 4 سال پیش که دیده بودم الان پیداشم نمی کنم هر چی می گردم ولی یادم سیستم مدیریت محتوی اون دیتالایف انجین بود و بیش از 30 هزار پست داشت 4 سال پیش که بسیار برام عجیب بود .
منظورم اینه شما فکر نکنید کار آسونی هستش و بازار قابل رقابت خیر این کار بسیار سخت هستش و تنها وقتی میسر میشه که شما :
1- منظم پست بزنید
2- سریال به لحظه آپدیت
3- سرور های قدرتمند
4- افرادی متخصص در زمینه پست با سئو
5- سئو خوب داخلی
و ....
از ایران میتونیم بهتون بدیم با پورت 10 گیگابیت و دیتاسنتر زیر ساخت با ترافیک نامحدود
اما خارج از کشور خواستید دیگه از ماهی 150 سرور های اختصاصی مناسب شروع میشه
در تماس باشید برای سفارش = @ashadata
| تلگرام : @pooyashf
پیشنهاد می کنیم از سرور اختصاصی آلمان یا فرانسه استفاده کنید
ماهانه برای شروع از 200 تومان می توانید یک سرور اختصاصی با 4 تا 6 ترابایت هارد از مبین هاست تهیه نمایید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
درود
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم از server.ir استفاده کنی.
تعرفه هاست دانلود آن دارای ترافیک نامحدود است
https://server.ir/%D9%87%D8%A7%D8%B3...-%D8%A2%D9%BE/
البته سرویس دهی خوبی هم دارند.
اگر فکر دخل و خرجش باشی می بینی که هاست بهتر از سرور می باشد
ویرایش توسط TheOnlyMen : March 19th, 2017 در ساعت 19:50 دلیل: فراموش شدن بعضی کلمات
سلام
کاربر گرامی
با این وضعیت فعلی اپلود شم بهتر هست که یک سرور اختصاصی تهیه نمایید
هزینه شروع افرها نیز 149 به بالا میباشد
دقیقا کانفیگ مورد نیاز شما چی هست؟
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
خب ممنون دوستان بنظرتون چون من امکان پرداخت مستقیم رو دارم بهتر نیس از خود سایت هتزنر بگیرم ؟
دوستان لطفا با دلیل /
و دوستانی تجربه خرید مستقیم دارن تجربشونو بگن
سلام
سال نو مبارک
اگه شرایطش رو دارید 100% خرید مستقیم بهتر هست تا اینکه از جای غیر مطمئن یا بچه سال خرید کنید و بعد از مدتی سرورتون کنسل یا حذف یا ... شه!
+ هتزنر با مدارک واقعی و فرد ایرانی فعلا مشکلی نداره ولی سورس پرداخت باید مطمئن باشه. (جستجو کنید تاپیک در این رابطه نیز در انجمن هست)
موفق باشید
..::| بیش از یک دهه |::..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)