سلام
من نامحدود256 مخابرات دارم امروز تماس گرفتم میگم میخوام ارتقا بدم میگه اگه بخوای ارتقا بدی باید حجمی بخری و سرویس نامحدودت کنسل میشه
!!!
یعنی با این سرعت های افتضا مگه چقدر میشه دانلود کرد که مخابرات نامحدود را برداشته و داره حجم فروشی میکنه
سلام
من نامحدود256 مخابرات دارم امروز تماس گرفتم میگم میخوام ارتقا بدم میگه اگه بخوای ارتقا بدی باید حجمی بخری و سرویس نامحدودت کنسل میشه
!!!
یعنی با این سرعت های افتضا مگه چقدر میشه دانلود کرد که مخابرات نامحدود را برداشته و داره حجم فروشی میکنه
ویرایش توسط ali1232 : March 7th, 2017 در ساعت 22:04
زندگی زیبا با ارامش خاطر ما
احادیث امام زمان
مطمئن باشید باز هم اینترنت گران خواهد شد.
شک نکنید
ویرایش توسط ata3929 : March 7th, 2017 در ساعت 23:20
مرگ بر امریکا - :^o من دیروز اینترنت برای یکی خریدم مخابرات اذربایجان غربی 3 گیگ سرعت 128 ماهانه 10 هزار تومن تصورشو بکن
تخفیف دادن بعد مالیات روش اومده شده همون 3200 گیگی
طبیعتا باید قرارداد مشترکین قدیمی را حفظ میکردن چرا کنه طبق ماده 4 قانون مدنی، قانون جدید عطف به ماسبق نمی شود و تاثیر آن بر آینده است مگر در مقررات خاص.
ولی اینکه سریعا همه دست بکار شدن و برای همه مشترکین اعمال کردن، واقعا چرا..
طبق قانون پایان قرارداد مشترکین پایان زمان پکیج در سرویس پایه می باشد و گیگ اضافه و فشفشه شامل آن نمیشه .... روزی که آپلود رایگان شد برای همه اعمال شد و کسی اعتراض نکرد حالا هم باید به همه اعمال بشه..... کلا قیمت اینترنت سیاسی هستش و یه دستهایی تو کاره و شرکتها زیاد منتفع نمیشند ... تازه کجاش رو دیدید طبق مصوبه ۲۳۰ بایستی هزینه آبونمان مخابرات از ۱۰۰۰ تومن بشه ۳۵۰۰ تومن و این مصوبه یکطرفه هستش و به ضرر کاربر و به نفع مخابرات تا مخابرات در مقابل شرکتهای خصوصی تقویت بشه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)