های وب
های وب
سرور های کلود معمولا میان پهنای باند رو محدود می کنن .
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
دوست گرامی متاسفانه به دلیل محدودیت در پهنای باند و پورت میان به ازای هر دانلود واسه سرور تعریف میکنن از این سرعت بالا تر نرو تا به همه یکسان سرعت دانلود تقسیم شه و افت سرعت نداشته باشن
سلام.سرورهاشون همه لیمیت شده دوست عزیز بیشتر از 1.2 تا 1.5 بیشتر نمیدن علتش هم کاربرا و دانلودهای بسیار زیاد ازسرورهاشون هست وگرنه چهار تا سایت همکار بیاد با vps دانلود بزاره سرورشون نابود میشه!! سافت 98 یا میهن دانلود و 7ی سی دانلود و امثال ان خیلی ترافیک مصرفی دارند که اسیاتک و.. اسپانسرشون شده!!
نه فقط اینها اکثر سایتهای ایرانی سرورهای دانلودشون محدود شده هست که فشار به سرور نیاد و معمولا روی 1.5 تنظیم میشه
دوست عزیز اینترنت ایرانسل اینطوری پایداری زیاد خوبی نداره و گاهی سرعت سرورهای داخل خیلی میاد پایین عوضش شما میتونی لینک از سرور خارج بگیری که سرعتت واقعیت رو بهت کامل میده (اگر محدود نباشه)
سرورهای داخل هم هیچ محدودیتی ندارن اکثراً همشون وقتی 32 کانکشن میدن یعنی محدودیت سرعتی هم روش اعمال نشده سرورهای تاینی موویز فقط من دیدم محدود بوده کانکشن بیشتر از 6 یا 7 بیشتر نمیده
که همیشه سرعتش واسه من نصف سایتهای دیگس.من از سرورهای دانلودها و پی سی دانلود دیروز 8 مگابایت سرعت داشتم.
دوستان نیازی به بحث نیست ، جناب m2n شما هم بهتر بود مینوشتی 470 کیلوبایت تا ابهام بوجود نیاد.کاربر AtrafNet هم توضیحاتی دادن در این مورد؛ ما هم استفاده کردیم . ممنون از هر دو عزیز
- - - Updated - - -
اره درسته ، از خارج من تا 6 مگ دانلود دارم ، از همین داخل و پی سی دانلود هم شده بعضی مواقع تا 5 مگ هم بده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)