جسارته ولی همین تفکر بومی سازی امثال شما باعث عدم پیشرفت ما شده و میشه.
من به شخصه هرگز هرگز از محصول بومی استفاده نمیکنم اما از محصول جهانی حالا ساخت هر کشوری می خواد باشه استفاده میکنم.
منظورم اینه چرا ما نباید اهداف بزرگتر و عرضه کالا، محصول، خدمات و... در سطح جهان و عرضه به تمامی مردم دنیا داشته باشیم تا اینکه مثلاً مثل گوشی ایرانی GLX فقط به ملت خودمون بندازیم؟!
از نظر من اگه کالای ایرانی انقدر تبلیغ میکنن که کیفیت داره و حتی از نمونه خارجیش بهتره و... چرا نباید عرضه جهانی بشه و همون نمونه خارجی رو بزنه زمین؟؟؟
اما تو کشور ما چی کار میکنن؟ میان رقبا خارجی رو حذف میکنن که ملت بدبخت مجبور به خرید محصول با کیفیت ایرانی بشه

نمونه اش پدر من بازنشسته ناجا هستش و می تونه از فروشگاه های زنجیره ای اتکا کالای قسطی بگیره اما فروشگاه اتکا به دستورات مراجع بالا در تمامی شعبات سراسر کشورش اقدام به تحمیل اجباری کالای ایرانی در حال فقدان رقبا خارجی کرده و همه جا هم رو در و دیوار عکس جناب رهبر رو گذاشتن که گفتن کالای ایرانی بخریم.
بازم میگم نمیگم کالای ایرانی بده و هرگز هرگز از روی تعصب از کالای خارجی طرفداری نمیکنم اما به شخصه تا وقتی که کالای به اصطلاح با کیفیت ایرانی واقعاً در سطح جهان نتونه بزنه رو دست رقبا و به شکل واقعی خطر جدی برای رقبا حساب نشه استفاده نمیکنم.
مثلاً Huawei چینی رو ببینید خیلی سال نیست که شروع کرده ولی با استارت حرفه ای و اقدام عرضه جهانی چون به کیفیت خودش مطمئن بوده ببینید الان سامسونگ و اپل و... همه هوآوی رو خطری جدی حداقل در بخش گوشی های ارزان قیمت و میان رده در سطح جهان می دونن خب چرا GLX ایرانی ما اگه واقعاً خوبه و با کیفیت نباید می تونست طی این همه سال از ورودش حداقل جایگاه کوچکی مثل هوآوی در جهان پیدا کنه؟؟؟