فکر کنم همون هاست دی ال میزاشتن بعد با یه پسوند دیگه یا شماره 2 میزاشتن رنک بهتری پیدا میکردن.
قیمتاشم پس گرونه
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
هر کدم ما از یه قطره بودیم نباید جلوی پشرفت هم نوع خودمون بگیرم
امده تازه روی کار ؟ خوب بیاد
یه مثال است میزنن این اطراف به زبان محلی (دست به شنه هر کی مه ته نه )
بزار بیاد بالا
هیچ وقت با دیدن قیمت خدمات هاستینگ رو زیر سوال نبرین ...
این رو حداقل باید بدونین ... مهم ترین چیز و ملاک خدماته ...
جستجو :معنیش چی میشه ؟!
مشکوک به نظر میاد از من بپرسین خودشون d رو تبدیل کردن به c و ... :دی
سلام خدمت همه ی دوستان , امیدوارم حالتون خوب باشه
درست در نگاه اول ممکنه یه سو استفاده اسمی به نظر برسه اما تو اون تاپیک علل انتخاب این اسم رو گفتم مطمئن باشید بیش از یک معنی هم دارهکه باید یکیشو انتخاب کنیم و اعلام کنیم .
در مورد قیمت :
قیمت ها از هاست دی ال ارزونتر هستن تا اونجا که من میدونم . اما در نوع خودش گرون هست اما ! علت گرونی اینه که روی سخت افزار سرور میزبانی میکنیم , هارد دیسک های 10.000 دور و 2 تا cpu با کش 12 مگ و پورت 1 گیگ اختصاصی هست . حالا هزینه پشتیبانی 24 ساعته و .... هم محاسبه کنید میبینید که قیمت خوبی هست ! هر پشتیبان با 8 ساعت کار در روز حد اقل 200.000 تومان در نظر بگیرید که حد اقل 3 شیفت کاری نیاز هست و بخش فروش و بخش فنی هم هست . منیج کردن سرور ها و محافظت از اونا هم هست + هزینه لایسنس ها چون کل نرم افزار هایی که نصب میکنیم اورجینال هستند از whmcs بگیرید تا بره بالا .
واسه این قیمتا رو اینجوری زدیم که بتونیم این خدمات رو به مشتریان بدیم .
حالا انصافا باز هم گرون هست ؟ ؟
ویرایش توسط HostCl : December 18th, 2010 در ساعت 13:43
یه غلط املایی داشتی دی:
"مطمدن" = مطمئن
من آدرس سایتتون رو فرستادم برای یکی از دوستام دنبال وی پی اس بود
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)