-
February 20th, 2017, 09:38
عضو انجمن
پاسخ : سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!
هر هاستینگی که نمایندگی داره یا خرج اجاره محلو کارمند و ... نداره یا به خصوص خرج زندگیشو نمیخواد از کارش در بیاره میاد و سرویس با هزینه پایین میده.اکثرا هم هیچ تخصصی ندارند و فقط یه سری جملات رو حفظ کردند.من شخصا برخورد داشتم با چند نفر که در تپیک ها آفر میدهند اما درصد اطلاعاتشون حتی از سیپنل به 50درصد نمیرسید.
چنین فروشنده هایی فقط قصدشون اینه که خرج شارژ تلفنشون یا اینترنت رو در بیارن و بعد از مدتی یا برن سربازی یا دانشگاه یا ....
همینطور ایراد بزرگ کاربران انجمن این هست که دنبال چیز مفتی هستند.به همین دلیل استقبال میشه.
مورد دیگه که خیلی به ضرر بازار شرکتها و سرویس دهنده های معتبر هست اینه که چون برخی مشتریان با تازه کارهایی که نام بردیم در بالا کار کردند و هر سازی زدند هاستینگ هم به سازشون رقصیده توقعشون بالا میره و در صورت خرید سرویس از شرکتی معتبر انتقاد رو به سمتشون سرازیر میکنند...
-
تعداد تشکر ها ازom!d-D به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2017 09:38
# ADS
-
February 20th, 2017, 10:57
عضو انجمن
اینم رای من سوال بود!
چرا من تاپیک تخفیف میزنم . حتی تخفیف 50% دائمی . یه نفر نمیاد بگه فلان و بهمان ! به به و چه چه !
درسته قیمت سرویسمون نسبت به بقیه یکم بالاتر اما کیفت عالی داریم میدم .
بنظر منم که خود فروشنگان میگن برید توی انجمن ازمون تعریف کنید !
یا مولتی یوزرن !
کاری ندارهس ساخت مولتی یوزر . یه ایمیل میخواد . یه ایپی
ویرایش توسط k-pax : February 20th, 2017 در ساعت 11:00
-
-
February 20th, 2017, 11:24
عضو انجمن
درود؛
کافیست شما با یک عده کاربر که به دنبال ارزانی هستند و چیز دیگری هم برایشان مهم نیست، کمی ارتباط صمیمی داشته باشید و تا هر وقت تاپیکی ایجاد کردید، سیاه لشکر داشته باشید..
تخفیف های دوره ای، با تعداد و مدت محدود مورد قبول است ولی ارزان فروشی کردن دائمی با سود هزار یا چند هزار تومان و خراب کردن بازار، بیشتر این را میرساند که طرف اطلاعات فنی کمی دارد و مجبور است این کمبود را با ارزان فروشی به تعداد بالا و... جبران کند.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازZ.eus به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2017, 11:53

نوشته اصلی توسط
delta
فیک چطوری؟ مگه مولتی یوزر بودن غیر قانونی نیست؟ تو یه تاپیک همکارم امد جواب داد تاپیکمو به ... کشیدند و هیاهو که ای مردم این مولتی یوزره!! بعد این همه ادم فیک؟ اصلا فکر کنیم فیکه دیدم تو بعضی تاپیک ها نوشته طرف صفره اما تاریخ عضویتش مثلا قدیمیه!! اینو چی بگیم؟
همه جا قانون هست اما ایا همه اون رو رعایت میکنند؟!
به نظر من برای تاپیک "سرور هزارتومانی" 10 صفحه هم نظر و تائید مثبت هم درج بشه ارزشی نداره
شما 50 تا سرور بفروشی میشه 50ت ماهی ( که باید پشتیبانی 50 نفر هم انجام بدید بخصوص اینکه سطح توقع مشتریان سرور هزارتومانی هم خیلی بالاست!! )
درصورتی که اگر کارتون حرفه ای باشه یک مشتری میاد بیشتر از این هزینه دریافت میکنید هم سرور کیفیت داره و راضی هست هم نمیخوای صبح تا شب جواب تیکت بدید!
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
February 20th, 2017, 11:58
عضو انجمن
سلام
مساله اینه که این انجمن واسه فروش قانون خاصی نداره و هرکی میاد واسه خودش با هر قیمتی تایپیک میزنه. اکثر انجمن های خارجی برای آفر دادن حداقل هزینه تعریف کردن. مثلا کسی آفر زیر 7 دلار بده یوزرش بن میشه. ولی اینجا طرف سرور مجازی میزنه 1000 تومن!!
دارای نماد دائم اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت و معدن و تجارت
▓▒ وان سرور◄TelegramID:
@hassanfe ||TEL: 026.910.10.914►
وان سرور▓▒
-
تعداد تشکر ها ازhassanfe به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2017, 12:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
k-pax
اینم رای من سوال بود!
چرا من تاپیک تخفیف میزنم . حتی تخفیف 50% دائمی . یه نفر نمیاد بگه فلان و بهمان ! به به و چه چه !
درسته قیمت سرویسمون نسبت به بقیه یکم بالاتر اما کیفت عالی داریم میدم .
بنظر منم که خود فروشنگان میگن برید توی انجمن ازمون تعریف کنید !
یا مولتی یوزرن !
کاری ندارهس ساخت مولتی یوزر . یه ایمیل میخواد . یه ایپی
فکر کنم قبلا نمونه داشتیم دقیقا که فروشنده مشتری را مجبور میکرد بیاد نظر خوب بده.
یکی بود مشتری را اجبار میکرد در سایت خارجی رتبه بندی webhostingstuff نظر بدن و اگر نمیدادن سرویسشون حذف میکرد.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
February 20th, 2017, 13:16

نوشته اصلی توسط
delta
سلام.شرمنده این تاپیکو میزنم..خداوکیلی فقط یه سوال دارم از همکاران و دوستان؟ خداشاهده این همه سال اینجا فعالیت داشتم و با انواع شرکتها و هاستینگا کار کردم..با این همه اعتبار با شکلهای زیبا افر دادم حتی مفتاد تومانی شاید تو دو روز بیشترین تعداد مشتری که میومد در حد چهار پنج نفر بوده.. سوال اینجاست چطور این دوستان میان افر میزنند مردم میریزن سرودست میشکنن؟طرف میگه یکی یکی نوبت وایستید!! تو یکی از تاپیکا دیدم طرف اشک خوشحالی ریخته برای کیفیت سرویس طرف!!
یکی به من بگه ایراد کار من کجاست؟من کلا هاستینگو بوسیدم گذاشتم کنار کار خودمو میکنم اما خدایی فقط خواستم بدونم ایراد کار من کجاست که سر تاپیک ما سرو دست نمیشکنن و زنبیل نمیزارند!! بعد ان 100 پسته تازه وارد تو تاپیکش سر سرویسهاش قسم میخورند و دعوا و جنجال و هیاهو!!

منم با همکارمون موافقم . تا الان مشتریانی که داشتم به گفته خودشنون از ما راضی بودن امیدواریم که راست باشه ما هم بهشون خدمات خوبی ارائه کرده باشیم . حتی بعضی هاشون رو نزدیک به دو سال هستش که ما رو همراهی میکنن . ولی بنده هم در انجمن های زیادی تایپیک زدم . تمام مشخصات سرور دادم که سرور رو ببین خوبه محل دیتاسنتر . کلی چیزی نوشتم حتی نمومنه تایپیک دارم تخفیف 70 درصد زدم . بعد از چند ما رفتم سر سزدم 25 تا بازدید کننده داشته . تا الان خیلی دنبال اشکال کارم گشتم . ولی چیز خاصی ندیدم . ولی همیشه یک احساس دارم که یک جایی از کار من مشکل داره .
-
-
February 20th, 2017, 13:25
عضو انجمن
دوستان کلا بنا به تجربه ما خودمون از این انجمن البته توی مدت کمی که فعالیت داشتیم شاید 5 الی 6 یوزر گرفته باشیم که دائمی نبودن هیچ کدوم یک ماه خریدن و بعد یا مشکل مالی داشتن برای تمدید یا از دوستون گرفتن و ... چون کسانی که توی انجمن دنبال سرویس هستن اکثرا دنبال خدمات ارزان هستند توصیه من به شما اینه که روی همون کاربرانی که الان دارید کار کنید چون هاستینگ بیشتر بر مبنای معرفی و ... هست
-
-
February 20th, 2017, 14:45
عضو انجمن
اگ منظور این تایپیک آقای ********* هست باید بگم ک کیفیت سرور ایشون از اونایی ک چند برابر قیمت هم میفروشون بهتره.اونایی که منتقدن استفاده کنن مشتری میشن!!
ویرایش توسط Ramin : February 20th, 2017 در ساعت 17:03
دلیل: حذف نام به درخواست
-
-
February 20th, 2017, 15:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
deltamusic
اگ منظور این تایپیک آقای ************ هست باید بگم ک کیفیت سرور ایشون از اونایی ک چند برابر قیمت هم میفروشون بهتره.اونایی که منتقدن استفاده کنن مشتری میشن!!
من اصلا نمیدونم اقای ************ کی هست که منظورم کسی خاص باشه!! دارم تجربیات چندین سالم تو wht رو میگم..دوست گرامی کسی اسمی نبرده.نیازی به اسم بردن نیست.یک سرچ کوچک در تاپیک های افر دیگران راحت میشه فهمید جریانو..
ویرایش توسط Ramin : February 20th, 2017 در ساعت 17:04
دلیل: حذف نام به درخواست
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید