2 ) اخذ مجوز های لازم از نهاد های مربوطه ( مثل بانک مرکزی و ارائه تعهدات و ... )
در مورد این مساله کسی اطلاعی نداره؟
با ای نماد تماس گرفتم گفتن قانونش هنوز اجرایی نشده و نمیتونید ای نماد بگیری تا قانونش اجرایی و تصویب بشه
2 ) اخذ مجوز های لازم از نهاد های مربوطه ( مثل بانک مرکزی و ارائه تعهدات و ... )
در مورد این مساله کسی اطلاعی نداره؟
با ای نماد تماس گرفتم گفتن قانونش هنوز اجرایی نشده و نمیتونید ای نماد بگیری تا قانونش اجرایی و تصویب بشه
بله درسته
در صورت فعالیت ممکنه اتفاقی پیش بیاد برامون؟
البته *****ینگ همیشه در کمین هست ولی اگر اصولی پیش بریم و سایتهای مشکل دار رو کار نکنیم یعنی خلاف قوانین کار نکنیم امکانش هست بازم مشکلی اعم از *****ینگ یا غیره برامون پیش بیاد؟
فعلا باید بی خیال اینکار بشید...
همین طور که سایت pay.ir زیر نظر بانک سامان فعالیت می کنه و قانونی بوده بی دلیل ***** شده...
هنوز *****ینگ قانونی وضع نکرده که یه درگاه واسطه چه خصوصیاتی داشته باشه...
البته دشمنی رقیب درگاه ها نباید فراموش کرد چرا در صورتی یک درگاه منافع دیگر درگاه به خطر بیفته بی دلیل درخواست ***** یک درگاه به *****ینگ ارسال خواهد کرد...
البته به نظر میرسه pay.ir بخاطر رقبا *****ینگ شده
ولی ما برنامه های مدون شده و ایده های جدیدی داریم و زیرساخت های لازم رو هم تهیه کردیم.
حتی روند توسعه و ... هم نوشته و آماده شده برای شروع فعالیت
منتها چیزی که ما رو نگه داشته و هنوز شروع نکردیم همین بحث مجوزها و *****ینگ هست
ولی میبینیم خیلی از درگاه ها میان مدتی تبلیغ میکنن تعدادی کاربر جذب میکنن و بعدهم بدون *****ینگ حتی 7-8 ماهه دارن خدمات ارائه میدن و مشکلی ندارن.
سلام.در حال حاضر به دلیل اینکه وضعیت درگاه های پرداخت مشخص نیست و بدون دلیل واضح ***** میشن راه اندازی سایتی با این موضوع ریسکه.خصوصا اگه بودجه قابل توجهی به این کار اختصاص داده باشین
سلام
بنده چند کاهی در این حوزه فعالیت داشتم و خیلی از همکاران همین انجمن با درگاه واسط بنده ( ویکی پال ) و خدماتش آشنا هستند ( البته دیگه فعالیتی ندارم و درگاه واسط رو تعطیل کردم )
همچنین اسکریپت چند درگاه واسط فعال ایرانی رو بنده نوشتم لذا بر حسب تجربه ای که در این موضوع دارم :
- این کار داره قانونمند میشه لذا اگه میخوایید این کار رو شروع کنید باید بعد از استارت کار دنبال مجوزهای مروبطه هم باشید
- این کار درآمد خیلی خوبی داره اما در عین حال پشتکار زیادی نیاز داره
- مهمترین بخش متمایز بودن خدمات و پشتیبانی هست که اگه در سطح عالی نباشه قطعاً در بین رقبا حرفی واسه گفتن نخواهید داشت
- امکانات سامانه باید شما رو یک پله بالاتر از رقبا قرار بده لذا باید به فکر ایده های جدید و خلاقانه باشید
- خدماتی رو ارائه کنید که کاربر نیاز داره نه صرفاً خدماتی که فکر میکنید بهتره
- هر گز سمت اسکریپت های اشترای یا کد شده نرید
بنده به 2 دلیل درگاه واسط خودم رو جمع آوری مردم
- مشغله زیاد
- نظارت کم روی فعالیت کاربران ( این مورد در حال حاظر که هنوز قانونمندی این کار تصویب نشده حتی از اخذ مجوز و ... هم مهمتره )
در حال حاظر 3 تا از isp های داخلی با علم به نوع فعالیت درگاهای واسط همکاری و خدمات خیلی خوبی به این شرکت ها میدن
اگه میخوایید این کار رو استارت بزنید قبل از شروع باید همه جوانب کار رو برسی کنید و در نظر بگیرید
درواقع اگه ایده جدیدی ندارید یا مشغله کاری دارید, سمت این کار نرید
اگه نیاز به مشاوره در این خصوص داشتید میتونید از طریق راهای موجود در امضا در تماس باشید
همچنین بنده قصد واگذاری اسکریپت درگاه خودم رو دارم ( ویکی پال ) که 0 تا 100 به صورت اختصاصی توسط بنده کدنویسی شده و امکانات قابل توجی با توجه به نیاز و درخواست کاربران روی اون پیاده سازی شده.
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)