صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: سوت و کور شدن وب ایران

عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    690
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : سوت و کور شدن وب ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    به تلگرام مربوط نیست !! تلگرام یه نرم افزاره چت همین...الان توش انواع کانالهای دانلود بازی و نرم افزار و فیلم و موزیک و... هم به وفور یافت میشه!!
    فیس بوک هنوزم هنوزم تو کل جهان اوله و پرکاربرترین..اما کشور ما چی؟
    علت چیه؟ مشخصه دیگه نمیزارن شما سایت داشته باشی..شما هر سایتی بزنی باید 7 خان رستم رو بری برای انواع مجوزها..نماد اعتماد و ساماندهی و مجوز بنیاد ملی و... اخرشم فیل تری!!هر سایتی بزنی فیلت رو تر میکنن..مردم میبینن سایتها رو دارن میزنن میرن تلگرام کانال میزنن حداقل کسی گیر نده..
    مسخره ترین حالت ممکن اینه که برای کانالهای تلگرام هم مجوز گذاشتند!!
    فرهنگ وب و وبداری رو در ایران کشتند...وبلاگ هم نمیتونی بزنی یا فلیل تری یا اوین!
    قبل از این تلگرام لعین، من همیشه با دوستام تو فیس بوک بودم و اونام بودن. فید ها لحظه به لحظه آپدیت می شد.
    پیج ها هم اون جا ساماندهی داشتن (پورن ها ریپورت می شدن و حذف خب)، اما چون مارک هیچ تعاملی با ایران نداشت، پیج زدن و اداره اش خیلی راحت و خوب بود.
    فیس بوک هنوز هم توی جهان اوله با وجود واتس اپ و اینستاگرام و غیره، اما مردم دنیا فهم دارن و می دونن که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
    الان یه خبر طرف می خونه تو تلگرام، می پرسی منبعت چیه، میگی فلان کانال. حالا کاری نداریم کانال هرچقدر هم معتبر باشه! کانالای نامعتبر که دیگه واویلاست
    اصلا من هیچ، شما به عنوان بزرگ تر که مسلما از من بیشتر دیدی، قبل و بعد تلگرام رو می تونید که مقایسه کنید، درسته؟
    فیس بوک هفت خان داشتیم، یوتیوب هم داشتیم، اما تلگرام خودش که نه، ولی مردم نمی دونم به چه دلیلی رو آوردن به تلگرام و دیگه حاضر به سختی کشیدن نیستند!
    حتی طرف یه سرچ ساده هم حاضر نیست بکنه تو وب و دو دقیقه از اون تلگرام بی صاحاب مرده بیاد بیرون

2. تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    408
    تشکر تشکر شده 
    240
    تشکر شده در
    161 پست

خب مشخصه علتش چیه وقتی برخوردهای قهرآمیز صورت میگیره با یک وبمستر همین میشه !

بدترین اتفاقی که افتاد به نظر بنده ف-یلترینگ سایت های درگاه واسط و دانلود بازی بود

بگذریم ...

نمیشه راحت دو کلمه حرف زد ...

الان مشخص نیست همین متن های من و شما رو چه کسی میخونه !!!

کاش مدیران انجمن دسترسی بعضی قسمت ها رو برای یوزر های جدید محدود میکردن !
    ویرایش توسط saeid1346 : February 10th, 2017 در ساعت 11:03

5. تعداد تشکر ها ازsaeid1346 به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

رفیق بنده سایت دانلود بازی داره..مجوزهایی که بدبخت داره میگیره...

1 : نماد اعتماد برای فروشگاهش
    2:نماد ساماندهی برای سایتش
    3: مجوز بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    4 : مجوز کاربر محور برای انجمن سایتش
    5: مجوز ساماندهی برای کانال تلگرامش
    6 : مجوز فیزیکی مغازه ای برای فروش بازی در سایتش!
    7 : مجوز ساماندهی برای بخش کاور سایت

................. بازم بگم بفهیمد فاجعه چه قدره؟ برای یک سایت این همه مجوز؟ تازشم هر روز پیغام میاد اینو بردار اونو بردار وگرنه جیزت میکنیم!!
    ان بدبخت وبمستر روحیه میمونه برای کارش؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

7. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط javadonline نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز
    چند وقتی هست که شخصا احساس میکنم که وب سایت ها در اکثر زمینه ها و یا شاید میتونم بگم در همه زمینه ها کلا سوت و کور شده نسبت به قبل. حتی سایت های خوبی که بودن و با اینکه مثل روال قبلی به کارشون ادامه میدادند بازهم مشکل فعلی پابرجاست.
    حالا شاید هم من اشتباه میکنم ، نمیدونم دقیق ولی با چند تن از دوستان هم که صحبت میکردم نظر من رو داشتن.
    این سوت و کور شدن هم ممکنه در سایت های مختلف به شکل های مختلف باشه مثلا یکی بازدیدش کلا افت کرده یکی سودش کم شده یکی تبلیغاتی که میگرفت کم شده یکی مثل انجمن ها بحث و تبادل نظر کم شده داخلش (حالا این انجمن رو میشه به خاطر تلگرام گفت که تاثیر داشته) و...
    در کلا خیلی خلوت شده نست به قبل ها .
    حتی بعضی مواقع شخصا به خاطر این مورد دلسرد میشم از فعالیت در زمینه های مختلف.
    حالا جدا از این بحث ها هدفم این بود که در این تاپیک نظرات شما دوستان رو هم در این رابطه بدونم و اگر شما هم چنین حسی به وب سایت ها ایرانی که فعالیت میکنن دارید دلایلی که فکر میکنید باعثش رو شده رو مطرح کنید.

سلام دلیل اصلی کانال های تلگرام و درآمدزایی و فروش از طریق کانال و پیج های اینستا هست
    الان ملت میرند یه دستمال میذارن دور گردنشون و خودشونو خفه میکنند بعد اینکه فالور گرفتند میاین چند فن پیج میسازند و درآمدهای میلیونی از فن پیجها در میارن
    به همین راحتی

9. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

مشکل اصلی تلگرام و یا فرهنگ استفاده از اون نیست ... مشکل سر کیفیت و سرعت دسترسی به وبسایت ها هستش ...

الان شمایه بات تلگرام عضو میشی اسم اهنگ میدی زیر 10 ثانیه لینک دانلود براتون میاره بدون اینکه بخواد هزار تا تبلیغات مسخره مثل پاپ اپ براتون باز بکنه ... حالا برین داخل گوگل سرچ کنید دانلود اهنگ جدید ( مخصوصا با یه گوشی 4.5 اینچی) بجز اینکه هزار تا سایت اسپم رو باید چک کنید که همشونم هزار تا پاپ اپ تبلیغاتی دارن بعد از 1 ساغت به نتیجه مورد نظر نمیریسی ...

مشکل ما از کمبود کیفیت کاری خودمون هست نه تلگرام ...

ما نمیتونیم یه سایت درست راه اندازی بکنیم که همه چیزش دقیق و مرطب بدون عذاب کاربر باشه همچنین در مقابل سود داشته باشه ... برای همین دنبال بهونه میگردیم الانم تلگرام شده بهونمون ...

اگه سایت های اسپم از گوگل حدف بشن حداقل 40 درصد ترافیک به وب سایت ها بر میگرده ...

الان شما یه جستجوی اینگلیسی انجام بدید 90 درصد سایت هاشون حتی پاپ اپ هم ندارن چه برسه نتیجه اسپم بین جستجو ها ...

11. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

عضو انجمن keyhan7 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    130 پست

مشکل اصلی سخت گیری بدون منطق
    مشکل بعدی طرز فکر اشتباه 80 درصد برنامه نویسان و وبمستران
    مشکل بعدی افرادی که به روش های مسخره میخان پول دربیارن و دانش کمی دارن و بازار وبو خراب کردن

و در مورد تلگرام هم بگم که ما باید دشمن خودمون بدونیمش نه دوست

13. تعداد تشکر ها ازkeyhan7 به دلیل پست مفید

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    مشکل اصلی تلگرام و یا فرهنگ استفاده از اون نیست ... مشکل سر کیفیت و سرعت دسترسی به وبسایت ها هستش ...

الان شمایه بات تلگرام عضو میشی اسم اهنگ میدی زیر 10 ثانیه لینک دانلود براتون میاره بدون اینکه بخواد هزار تا تبلیغات مسخره مثل پاپ اپ براتون باز بکنه ... حالا برین داخل گوگل سرچ کنید دانلود اهنگ جدید ( مخصوصا با یه گوشی 4.5 اینچی) بجز اینکه هزار تا سایت اسپم رو باید چک کنید که همشونم هزار تا پاپ اپ تبلیغاتی دارن بعد از 1 ساغت به نتیجه مورد نظر نمیریسی ...

مشکل ما از کمبود کیفیت کاری خودمون هست نه تلگرام ...

ما نمیتونیم یه سایت درست راه اندازی بکنیم که همه چیزش دقیق و مرطب بدون عذاب کاربر باشه همچنین در مقابل سود داشته باشه ... برای همین دنبال بهونه میگردیم الانم تلگرام شده بهونمون ...

اگه سایت های اسپم از گوگل حدف بشن حداقل 40 درصد ترافیک به وب سایت ها بر میگرده ...

الان شما یه جستجوی اینگلیسی انجام بدید 90 درصد سایت هاشون حتی پاپ اپ هم ندارن چه برسه نتیجه اسپم بین جستجو ها ...
    شما بیاید یه بنر از یه سایت خارجی بزارید توی سایتتون و یه بنر از یه سایت ایرانی. اون سایت خارجی فقط بازدید از بنر رو حساب میکنه و معمولا روزانه ۴۰دلار بهتون میده! حالا همون سایت ایرانی با همون بازدید، فقط کلیک ها رو حساب میکنه (اونم با تقلب) و نهایتا روزانه ۱۰۰۰تومان بهتون میده...
    پس مجبور میشید واسه اینکه هزینه سرور رو در بیارید، تبلیغ پاپ آپ بزارید

مطمئن باشید اگه وبمستر ایرانی پول سرور رو به تنهایی داشت، هرگز پاپ آپ نمیگذاشت

مثلا من الان یه سایت دارم با رتبه ۲۰۰۰ ایران. کسی تبلیغات بنر نمیخره و سایت خارجی هم که خریده حدودا روزانه ۲۰ تا ۳۰ دلار بهم میده که نمیتونم وارد کنم و مجبورم ببخشم به مراکز خیریه... پس مجبور میشم پاپ آپ فیس نما رو بزارم که ماهیانه ۲۰۰-۳۰۰ تومن بهم بده

پس باز هم مشکل برمیگرده به همون تاپیک قبلی که عرض کردم...!!!
    دوستدار کتاب بلیان

15. تعداد تشکر ها ازسیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    شما بیاید یه بنر از یه سایت خارجی بزارید توی سایتتون و یه بنر از یه سایت ایرانی. اون سایت خارجی فقط بازدید از بنر رو حساب میکنه و معمولا روزانه ۴۰دلار بهتون میده! حالا همون سایت ایرانی با همون بازدید، فقط کلیک ها رو حساب میکنه (اونم با تقلب) و نهایتا روزانه ۱۰۰۰تومان بهتون میده...
    پس مجبور میشید واسه اینکه هزینه سرور رو در بیارید، تبلیغ پاپ آپ بزارید

مطمئن باشید اگه وبمستر ایرانی پول سرور رو به تنهایی داشت، هرگز پاپ آپ نمیگذاشت

مثلا من الان یه سایت دارم با رتبه ۲۰۰۰ ایران. کسی تبلیغات بنر نمیخره و سایت خارجی هم که خریده حدودا روزانه ۲۰ تا ۳۰ دلار بهم میده که نمیتونم وارد کنم و مجبورم ببخشم به مراکز خیریه... پس مجبور میشم پاپ آپ فیس نما رو بزارم که ماهیانه ۲۰۰-۳۰۰ تومن بهم بده

پس باز هم مشکل برمیگرده به همون تاپیک قبلی که عرض کردم...!!!
    بله با گفته های شما موافق هستم اما خوب راه کار های زیادی وجود داره تا بتویند همون بنر های سایت خارجی رو قرار بدید و به مشکل نخوردید ...

برای مثال اگه مستقیم بهتون سفارش میدن راه کار های زیر را دارید :

1 - دریافت پول به صورت بیت کویین
    2 - دریافت به صورت پایر
    3- دریافت به صورت پرفکت مانی
    4- دریافت به صورت واریز به حساب های افراد واسط ( مانند پایمنت 24 )

اگرم از روش های دیگه تبلیغ میگیرید میتونید از روش ها متنوع دیگه براش استفاده کنید ...

عضو جدید BGN13 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    رفیق بنده سایت دانلود بازی داره..مجوزهایی که بدبخت داره میگیره...

1 : نماد اعتماد برای فروشگاهش
    2:نماد ساماندهی برای سایتش
    3: مجوز بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    4 : مجوز کاربر محور برای انجمن سایتش
    5: مجوز ساماندهی برای کانال تلگرامش
    6 : مجوز فیزیکی مغازه ای برای فروش بازی در سایتش!
    7 : مجوز ساماندهی برای بخش کاور سایت

................. بازم بگم بفهیمد فاجعه چه قدره؟ برای یک سایت این همه مجوز؟ تازشم هر روز پیغام میاد اینو بردار اونو بردار وگرنه جیزت میکنیم!!
    ان بدبخت وبمستر روحیه میمونه برای کارش؟
    خوب گفتی
    دقیقا یکی از دوستای منم سایت دانلود بازی داره رتبه 1800 ایران
    البته زیر 1000 بود
    انقد شیلتر شد و دامین عوض کرده که خدا بدونه.
    حداقل 10 تا دامین عوض کرد.
    متاسفانه یکی از دلایل این سوت و کور شدن همینه و بدیش اینه که برای گرفتن هر مجوزی هم باید هزینه کرد.
    بعنوان مثال برای نماد باید 35 تومن بدی + گواهی امضا هم حدودا 25 تومن میشه 60 تومن.
    مجوز بنیاد ملی هم که اگه بخوای میگه کل بازی هاتو حذف کن من مجوز بدم (میخواستم میزان سختگیری رو بگم).
    در کل دلسرد کردن وبمسترها یکی از دلایله
    و همچنین سایت های زرد برای درآمدزایی، داعش، مدیران بی کفایت، تورم، اقتصاد بیمار و ... نگم بهتره
    خلاصه که درد دل زیاده

18. تعداد تشکر ها ازBGN13 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    121 پست

برای بالا بودن و بالا موندن باید استارت آپ داشت ، مثل دیوار! که مثل کوه ایستاده و داره رتبه اول ایران میشه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)