صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: نظر شما در طرح ساخت لینوکس و دسکتاپ اختصاصی

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در طرح ساخت لینوکس و دسکتاپ اختصاصی

منظور لینوکس بومی اینه کرنل رو از نو بنویسی و چیز جدید اراءه کنید با این که زوده....

لینوکس ساخته بشه هر برنامه ای پشتیبانی خواهد کرد و تغییری داده نخواهد شد.

برنامه ای نیاز باشه حتما با کمک دوستان ساخته خواهد شد و با هزینه کم در اختیار کاربران قرار میدیم!
    له تعداد لینوکس ها زیاد است می تونیم یکی پیشنهاد کنیم اما نمی تونیم در زیرساخت های حیاتی بکار ببریم و فقط کاربران عادی می تونن استفاده کننن
    لینوکس رایگان است و هیچ هزینه نداره...
    شما حتی یه دستکتاپ برای اوبونتو بخوای بنویسید کلی هزینه داره هزینه مادی بکنار هزینه ساعات کار برنامه نویسی هزینه نیروی کار
    کلی هزینه داره !!!!!

پیشنهاد میکنم بطور آزمایشی یک دسکتاپ زیبا هم سبک ویندوز برای یکی از توزیع ها بنویسید بعد بفکر دستکاری کرنل بشید

2. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Raymvnd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    شما حتی یه دستکتاپ برای اوبونتو بخوای بنویسید کلی هزینه داره هزینه مادی بکنار هزینه ساعات کار برنامه نویسی هزینه نیروی کار
    کلی هزینه داره !!!!!

پیشنهاد میکنم بطور آزمایشی یک دسکتاپ زیبا هم سبک ویندوز برای یکی از توزیع ها بنویسید بعد بفکر دستکاری کرنل بشید
    توی همین فکر هستم اول دسکتاپ لینوکس عرضه کنم و بعد لینوکس...

در واقع بگم لینوکس توسط یک نفر اداره میشه اونم خودم هستم و نیروی کار و شرکت نداریم
    برنامه نویسی ارکید
    https://orchiddev.ir
    طلاهاست

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    توی همین فکر هستم اول دسکتاپ لینوکس عرضه کنم و بعد لینوکس...

در واقع بگم لینوکس توسط یک نفر اداره میشه اونم خودم هستم و نیروی کار و شرکت نداریم
    جناب ولی اشتباه فکر میکنید که ساخت دسکتاپ یا توزیع لینوکس هزینه ای نداره.
    اگر هزینه ای نداشت به این لینک برید https://www.ubuntu.com/download/desktop روی دکمه Download کلیک کنید چرا شرکت Canonical از شما درخواست کمک های مردمی اهدا (Donate) پول در جهت پیشرفت پروژه توزیع معروف اوبونتو میکنه؟
    حتی دقت کنید زیرش هم با عکس نشون میده که مبلغی که شما می خواین Donate کنید معاول چه چیزیه که تو واقعیت می خرید مثلاً برای 20 دلار عکس تی شرت کشیده و میگه هم قیمت خرید یه تی شرت.

تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    جناب ولی اشتباه فکر میکنید که ساخت دسکتاپ یا توزیع لینوکس هزینه ای نداره.
    اگر هزینه ای نداشت به این لینک برید https://www.ubuntu.com/download/desktop روی دکمه Download کلیک کنید چرا شرکت Canonical از شما درخواست کمک های مردمی اهدا (Donate) پول در جهت پیشرفت پروژه توزیع معروف اوبونتو میکنه؟
    حتی دقت کنید زیرش هم با عکس نشون میده که مبلغی که شما می خواین Donate کنید معاول چه چیزیه که تو واقعیت می خرید مثلاً برای 20 دلار عکس تی شرت کشیده و میگه هم قیمت خرید یه تی شرت.
    دوست عزیز... لینوکس با ویندوز فرق می کنه...اگه تونستیم نمونه موفق ارایه کنیم انوقت می تونیم درآمد کسب کنیم و نیرو جذب کنیم...

فعلا دارم برای ساخت یک نمونه میزکار و لینوکس فکر می کنم و طرحی رو آماده می کنم....

حتی لینوکس هایی ساخته شدند به ادعای دوستان توسط یک نفر اداره میشن و پیشرفت کردند!

لینوکس رایگان خواهد بود و ممکنه از کاربران حمایت مالی دریافت کنیم...
    ویرایش توسط Raymvnd : February 9th, 2017 در ساعت 17:57
    برنامه نویسی ارکید
    طلاهاست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    104
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    28 پست

سلام. با درود و احترام خدمت همه کاربران عزیز:
    1- واسه نوع تفکر بعضی از دوستان گرامی متاسفم. روشن فکری بیش از حد نتیجه ای جز خرابی نداره.
    2- منظور از بومی سازی این نیست که از هر چیزی یه نوع ایرانیش رو بسازیم. بلکه منظور این هست که محصول رو بر اساس نیاز خودمون تغییر بدیم تا بتونیم راحت تر از اون استفاده کنیم. و لینوکس یک هسته سیستم عامل است که بر خلاف ویندوز متن باز می باشد و ربطی هم به حرفه ای بودن و غیر حرفه ای بودن کاربران نداره. در خیلی از کشورها به دانش آموزان لینوکس آموزش داده میشه. حالا شما مدارس ایران رو در نظر نگیرید!
    3- جناب Raymvnd کی گفته که در ادارات از لینوکس استفاده نمیشه؟؟ من در اصفهان گروهی رو ملاقات کردم که نسخه ای از لینوکس مینت رو توسعه داده بودن و اداره مالیات از اون استفاده میکرد (به گفته خودشون)

///////////////////////////////////////////////
    شما داری خودت رو نگاه می کنی که یه کد نویس هستی و از مسائل کامپیوتری سر رشته داری!(البته من هم این مشکل رو دارم هنوز)
    سعی کنید همیشه دید حرفه ای ترین کاربر و مبتدی ترین کاربر رو نسبت به محصولی که تولید می کنید بسنجید. کارمندی که 10 ساله داره با ویندوز Xp کار میکنه، معلومه دلش نمی خواد به یه سیستم جدید مهاجرت کنه! اصلا هم موارد امنیتی براش مهم نیست.!
    دیگه نمی دونم چی بگم! این دل خیلی پره!
    ویرایش توسط dkr.amir : February 10th, 2017 در ساعت 19:48
    به زودی ...
    در این مکان آدرس سایت قرار میگیرد!

8. تعداد تشکر ها ازdkr.amir به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    779
    تشکر تشکر شده 
    576
    تشکر شده در
    399 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dkr.amir نمایش پست ها
    سلام. با درود و احترام خدمت همه کاربران عزیز:
    1- واسه نوع تفکر بعضی از دوستان گرامی متاسفم. روشن فکری بیش از حد نتیجه ای جز خرابی نداره.
    2- منظور از بومی سازی این نیست که از هر چیزی یه نوع ایرانیش رو بسازیم. بلکه منظور این هست که محصول رو بر اساس نیاز خودمون تغییر بدیم تا بتونیم راحت تر از اون استفاده کنیم. و لینوکس یک هسته سیستم عامل است که بر خلاف ویندوز متن باز می باشد و ربطی هم به حرفه ای بودن و غیر حرفه ای بودن کاربران نداره. در خیلی از کشورها به دانش آموزان لینوکس آموزش داده میشه. حالا شما مدارس ایران رو در نظر نگیرید!
    3- جناب Raymvnd کی گفته که در ادارات از لینوکس استفاده نمیشه؟؟ من در اصفهان گروهی رو ملاقات کردم که نسخه ای از لینوکس مینت رو توسعه داده بودن و اداره مالیات از اون استفاده میکرد (به گفته خودشون)

///////////////////////////////////////////////
    شما داری خودت رو نگاه می کنی که یه کد نویس هستی و از مسائل کامپیوتری سر رشته داری!(البته من هم این مشکل رو دارم هنوز)
    سعی کنید همیشه دید حرفه ای ترین کاربر و مبتدی ترین کاربر رو نسبت به محصولی که تولید می کنید بسنجید. کارمندی که 10 ساله داره با ویندوز Xp کار میکنه، معلومه دلش نمی خواد به یه سیستم جدید مهاجرت کنه! اصلا هم موارد امنیتی براش مهم نیست.!
    دیگه نمی دونم چی بگم! این دل خیلی پره!
    درود...

دوست عزیز به عنوان یک جوان ایرانی تلاش می کنه کشور رو بسازه.. اونا فکر کرده با استفاده محصولات خارجی می توان کشور رو پیشرفت کرد ولی اینطور نیست...اگه قراره کشور رو پیشرفت کنه چرا تمام سیستم عامل موجود در ایران ویندوز قدیمی هستند؟

من آدم روشن فکری نیستم زیرا روشنفکری حدی داره...

من یه ایده دادم که دفعه میان به خاطر اون ایده موضع گیری می کنه که فلان میگه بچسب به بیزنس و این چیزا به درد تو نمی خوره...

به عنوان یک کد نویس بیزنس به چه بدردم می خوره؟

یک کد نویس واقعی واقعا برای شکل دادن آینده دنیا تلاش می کنه و ساعت ها رو پروژه وقت می زاره که نتیجه بده و عمومی عرضه کنه...

واقعا جوانان ایرانی تنبل شدند که همیشه از دولت طلب کارن که میگه چرا کشورمون پیشرفت نمی کنه ... این خود مردم است که کشور رو پیشرفت می کنه نه دولت...

مورد اخر بگم که شما محدود ادارات مانند اداره مالیات گفتی ولی این کار باید گسترده بشه ...

سعی می کنم محصولی تولید کنم برای کاربران قدیم و تازه کار راحتی کار را فراهم کند....
    ویرایش توسط Raymvnd : February 10th, 2017 در ساعت 21:07
    برنامه نویسی ارکید
    طلاهاست

عضو انجمن jamal آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    89
    تشکر تشکر شده 
    171
    تشکر شده در
    96 پست

جناب Raymvnd عزیز

بنده اول از همه به خاطر دید زیبایی که دارید از شما تشکر می کنم و دوست دارم با اینکه همین الانش یک عده هستند که از این کار هیچ منفعت یا مضرتی نمی بینند، اما دارند با شما مخالفت می کنند، موفق بشید.

قطعاً میشه چنین کاری کرد. البته نه دست تنها! باید یک گروه و یک برنامه پشتش باشه و باید تمامیِ مزایا و معایب کار و همچنین دوست و دشمن رو شناخت. مثلاً شما اینکه میگید توسعۀ چنین طرحی به خود مردم مرتبطه و به دولت ربطی نداره، این حرف اصلاً درست نیست! چه بسیار طرح های بومی و خوبی که به خاطر سیاست های غلط حکومتی با شکست روبرو شدند! دولتی که این همه قدرت داره نمی تونه یا نمیخاد ایده های بزرگ رو عملی کنه، یک نفر می تونه چنین کاری رو انجام بده؟!!

اما در هر صورت خواستن توانستن است. البته خواستنی که به همراه برنامه ریزیِ دقیق باشه. باید زرنگ بود و منافع خیلی ها رو با کاری که می کنیم درگیر کنیم تا همونا بیان کمکمون کنند.

نیتی که شما دارید واقعاً قابل تقدیره. بنده خودم اگر با چنین شخصی یا گروهی با چنین هدفی روبرو بشم، اگرم هیچی نداشته باشم، دستم جارو می گیرم و جارو می کشم تا بتونم نقشی توی این کار داشته باشم.

به هر حال همه چی رو باید دید و داستان رو از همۀ جوانب سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، و ... بررسی کرد.

11. تعداد تشکر ها ازjamal به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)