-
February 14th, 2017, 00:32
عضو انجمن
پاسخ : فــیلترینگ کلمات عجیب اینترنت مخابرات تهران
کاسه ی داغ تر از آش هستن!
-
تعداد تشکر ها از zigma4000 به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2017 00:32
# ADS
-
February 14th, 2017, 07:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Club4fun
خیلی عجیبه یعنی کلمات رو به صورت پیش فرض ***** میکنن ؟ غیر از اسیاتک و مخابرات رو کجاها اعمال میشه ؟ چون من های وب دارم ولی این مشکلات رو ندارم !!!
آسیاتک نیست فقط مخابراته که اونم ظاهراً فقط برای شهر تهران هستش چون سایر دوستان تو تاپیک گفتن چنین مشکلی با اینترنت مخابرات بعضی استان ها ندارن.
-
تعداد تشکر ها از AtrafNet به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2017, 09:44
واسه منم *****ه ولی با اس اس ال بدون *****ه سرور هم خارجه
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
تعداد تشکر ها از delshad به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2017, 09:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zigma4000
کاسه ی داغ تر از آش هستن!
احتمالاً چون مخابرات و همراه اول مال سازمان سپاه پاسداران هستش قوانین سخت تری در زمینه فــیلترینگ اجرا میکنن.
-
-
February 14th, 2017, 11:57
عضو دائم
چیز جدیدی نیست.. دوستان فکر میکنند فیل ترینگ محدود به مخابراته یا فقط مخابرات فیل تر میکنه بقیه هم بوق هستند!! خیر اصلا اینطور نیست.ندیدی بعضی وقتها بعضی سایتهای فیل تر تو بعضی isp ها یکباره رفع فیل میشه و دوباره بسته میشه؟ کلا کلمات فیل تر دست مخابرات نیست.از مراجع نظارت به isp ها ابلاغ میشه کلمات و انها هم تو سرورهاشون استفاده میکنند.بعضی کلمات ممکنه تو بعضی isp ها فیل نباشه چون تعریف نکردند و بعضی دیگر باشه..اما کلا برخی کلمات تو تمام isp ها مشترکه که خودتن میدونید مثل x و...که نیاز به گفتن نیست.در واقع ابلاغیه هست و حتما باید ببندند..اما برخی کلمات اجباری انچنانی نیست و بسته به سیاست شرکت تعریف میشه.
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2017, 11:44
عضو جدید
الان برای من گوگل پلاس که تا یک ماه پیش باز بود بسته شده ولی نت فلیکس که تا یک ماه پیش بسته بود باز شده
-
تعداد تشکر ها از Club4fun به دلیل پست مفید