پ. خ فرستادم
پ. خ فرستادم
دوست من جواب ارسال شد .... ضمنا دوستان اگه سوالی داشتن من تا 17.30
امروز(روز 21 آذر) از طریق پشتیبانی سایت به صورت آنلاین در خدمتم
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
لازم به ذکر است حقوق ماهیانه 50 هزارتومان می باشد و شرط آن کسب سه مشتری یا بیشتر در هر ماه است
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
نوشته اصلی توسط sohrab.khan
ساده است ببینید حقوق شما در واقع حدود 53 هزار تومان است ولی 5 درصد کسر شده و 50 تومان حقوق شماست و باید به صورت محصول از ما بگیرید ...
یعنی کسی هم پیدا می شه که با ماهی 50 تومان 10 ساعت آنلاین باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
آقا من 100 تومن ميدم تلفن ها رو هم جواب بده از خونشون!
(تلفن رو وصل ميکنم رو کامپيوترش زنگ بخوره)
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
بله ... دوستانی که در مدارس دبستان و راهنمایی مشغول به تحصیلات عالیه هستند و ریسلر دارند و توی گوگل هم تبلیغ میدن![]()
علی جان عزیز گیر نده :دی
بذار این دوست(ان)مون هم همارش رو پیدا کنه.
ایشا الله که در و تخته به هم جور شن!
دوستان این طرح فقط برای کسایی که تازه کارن و نیمیخان دربازار پرخطر هاستینگ ریسک کنن ... هم میتونن 50 تومان سرویس راییگان بگیرند ..هم به ازای فروش محصولات ما 20 % سود میکنن هم میتونن برای خودشون رسیلر داشته باشن و بفروشند......
با تشکر از همه منتظر سوالات هستم ...
جناب تات هاست ، در کل اگر چنین شخصی پیدا کردید (به دور از شوخی یا هر چیزی) هم من و هم آقای امیری نیاز داریم به چنین ساپورتری!
خود من کسی که بتونه 10 ساعت ساپورت آنلاین بده 100 تومن بهش میدم! پول هم میدم نه محصول.
با اجازه ی آقای امیری: ایشون هم 100 تومن رو میده! اگه تلفن جواب بده بهت قول میدم 150 هم بده اگر پیدا کردید چنین شخصی حتما ما رو هم در جریان بذار![]()
بذار این دوست(ان)مون هم همارش رو پیدا کنه.واقعا با زیرکی نوشته این کلمه ای که مشخص کردم رو . .... غبطه خوردم ...
=d>=d>=d>=d>
یکم زیادی نفرمودین ؟؟؟ 10 ساعت کمه ها ... یعنی میشه 300 ساعت در ماه ... به عبارتی هر ساعت 60 تا تک تومان ... خیلی زیاد میدین ... بهش بگین صبح زود بره نون وایی و چایی هم واسه شما دم کنه ....ساده است ببینید حقوق شما در واقع حدود 53 هزار تومان است ولی 5 درصد کسر شده و 50 تومان حقوق شماست و باید به صورت محصول از ما بگیرید ...
ویرایش توسط Doublex : December 12th, 2010 در ساعت 23:17 دلیل: اختیاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)