-
January 7th, 2017, 00:36
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی مناسب جهت اشتراک گذاری ویدئو

نوشته اصلی توسط
mostafa-f
سلام خدمت دوستان عزیز
من برای سایت اشتراک گذاری ویدئو از کلیپ باکت می خوام استفاده کنم با کانورت آنلاین ممنون می شم پیشنهادات مناسب رو اعلام کنید
خودم نمی تونم سرور رو کانفیگ کنم لطفا هزینه کانفیگ مورد نیاز این سی ام اس رو اعلام کنید همچنین پنل دایرکت ادمین رو هم لازم دارم
سلام ،
اگر عجله در خرید سرور ندارید ، پیشنهاد بسیار مناسبی رو می تونم خدمتتون ارائه کنم .
به دلیل استقبال کاربران از کیفیت سرویس و خدمات ویرا هاست سرور های بسیار بسیار قدرتمندی در حال اضافه شدن می باشند
که مدل پردازنده آنها عبارتند از: Intel® Xeon® Processor E5-2670 و Intel® Xeon® Processor E5-1650
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و با خبر شدن از موجود شدن سرور ها با ما در ارتباط باشید 
Telegram: ViraHostCom
ارسال تیکت پشتیبانی
با احترام
-
-
January 7th, 2017 00:36
# ADS
-
January 7th, 2017, 16:16
عضو انجمن
-
-
January 8th, 2017, 11:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mostafa-f
سلام خدمت دوستان عزیز
من برای سایت اشتراک گذاری ویدئو از کلیپ باکت می خوام استفاده کنم با کانورت آنلاین ممنون می شم پیشنهادات مناسب رو اعلام کنید
خودم نمی تونم سرور رو کانفیگ کنم لطفا هزینه کانفیگ مورد نیاز این سی ام اس رو اعلام کنید همچنین پنل دایرکت ادمین رو هم لازم دارم
چون بازدیدکننده های شما ایرانی هستن قطعا باید سرور ایرانی تهیه کنید.
پیشنیازهای cms مورد نظر یا اسکریپت اختصاصی خودتون رو بگید کانفیگش رو میتونیم براتون انجام بدیم.
هزینه لایسنس ماهانه دایرکت هم 8 هزار تومان هست.
میتونم بدونم بودجه شما چقدر است ؟
یا حداقل چه برنامه ریزی دارید تا بتونم پلن مناسبی به شما پیشنهاد کنم ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
January 8th, 2017, 13:57

نوشته اصلی توسط
aligoli
چون بازدیدکننده های شما ایرانی هستن قطعا باید سرور ایرانی تهیه کنید.
پیشنیازهای cms مورد نظر یا اسکریپت اختصاصی خودتون رو بگید کانفیگش رو میتونیم براتون انجام بدیم.
هزینه لایسنس ماهانه دایرکت هم 8 هزار تومان هست.
میتونم بدونم بودجه شما چقدر است ؟
یا حداقل چه برنامه ریزی دارید تا بتونم پلن مناسبی به شما پیشنهاد کنم ؟
اسکریپت کلیپ باکت خریداری شده نیازهای این اسکریپت :
https://clipbucket.com/cb-install-requirements/
چیزی که مشخصه سایت تازه داره راه میفته فکر می کنم سرور ایران زمانی لازم باشه که سایت به بازدید بالا برسه
قطعا برای شروع کار چون تا به حال با وی پی اس کار نکردم نمی خوام هزینه بالایی بکنم ولی خب چن جا خوندم که برای کانورت آنلاین سخت افزار مناسبی لازمه به نظر من نیازمندی هایی که خود کلیپ باکت نوشته دست بالا رو در نظر گرفته فکر نمی کنم برای شروع رم 8 تا 10 در نظر گرفت اما از طرفی دیگه مطالبی رو تو فروم خوندم درباره سرورای خارجی نسبت به بستن سرور سایت های ایرانی بدون دلیل و در کل برای کاری که من می خوام انجام بدم و دوست دارم بدون مشکل پیش بره نمی دونم تا چه حد به سرورای خارجی می شه اطمینان کرد یا حداقل کدوم کشور با ایران مشکل نداره ( آلمان ؟ فرانسه ؟ )
قطعا تا یکی دو ماه رفع مشکلات سایت کار داره پس فعلا هزینه بالا نیاز نیست اما بازم انتخاب برام سخت شده
-
-
January 8th, 2017, 14:25

نوشته اصلی توسط
mostafa-f
سلام خدمت دوستان عزیز
سلام
سرور نیمه اختصاصی از المان قابل ارائه است
http://cloudha.ir/home/hosting-vds/
15% تخفیف نیز قابل ارائه است روی پلن های بالا
در مورد کانفیگ اسکریپت مد نظر قبلا چندین مورد برای اینگونه سایت ها انجام شده و مشکلی نداشتیم و با هزینه توافقی قابل انجام است
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
January 8th, 2017, 15:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafa-f
سلام خدمت دوستان عزیز
در صورت امکان یک گپ کوتاهی در تلگرام داشته باشیم خوشحال میشم
-
-
January 8th, 2017, 18:53

نوشته اصلی توسط
shatech
در صورت امکان یک گپ کوتاهی در تلگرام داشته باشیم خوشحال میشم
آی دی تلگرامتون فک کنم درست نیست برای من چیزی پیدا نکرد سایتتون رو هم چک کردم پلنی برای وی پی اس ندیدم
-