خدا رحم کنه
خدا رحم کنه
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
تو ایران کپی رایت که معنی نداره بخواد شکایت کنه!!!
مرجه اش رو پیدا کری به ما هم بگو کلی شکایت دارم :دی
دیگه عادی شده !!!!! کلی روی یک قالب کار میکنی ! مینویسی اماده میکنی !! هنوز چند روزی نگذشته !!!مدیر سرور کپی که هیچ !! فول بکاپ ............
دیگه ریپ هم نمیشه نسخه اصلی و اورجینال یافت میشه![]()
تو ایرانیم دیگه!!!
به نظر من کسی که وارد همچین کارایی میشه برای اینکه انگیزش رو از دست نده باید از د-ز-د-ی ناراحت نشه!!!!
البته ما یادمون نره که ما ایرانی ها بهتریییییییییییین مردم دنیا هستیم. چون هر روز تو گوشمون می خونن.
ما هیچوقت کارای بد نمی کنیم.
ویرایش توسط HyperServer : December 8th, 2010 در ساعت 17:37
این یکی از قالب های Rockettheme است ، از کی می خواهید شکایت کنین.
من از این درد میشکم که این قالبو که هیچم اختصاصی نیست اقای cyb3r برام چپونده و منو ... فرض کرده ایشالاه حرومش باشه و ...
این قالب نهایتش 3 روز رو سایتم بود چه راحت پخش شده تو نت و با افتخار نوشتن قالب میهن سرور![]()
ویرایش توسط MihanServer.com : December 8th, 2010 در ساعت 20:35
حالا بده معروف شدیمن از این درد میشکم که این قالبو که هیچم اختصاصی نیست اقای cyb3r برام چپونده و منو ... فرض کرده این اقا ایشالاه حرومش باشه و ...
این قالب نهایتش 3 روز رو سایتم بود چه راحت پخش شده تو نت و با افتخار نوشتن قالب میهن سرور![]()
دیدی تا سیستم ادونیس نول شده چقدر سریع معروف شد داوری
تو هم از دید مثبت به قضیه نگاه کن![]()
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
ما مشهوریت از این راه را نخوایم باید کی رو ببینیم.حالا بده معروف شدی
داوری حداقل چند نسخه از ادونیس فروخت اما ما چی !؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)