پاسخ : سرور مجازی - رم 512 تا 2- 3 هسته ای 3000hz (خارجی)
نوشته اصلی توسط 666regab
سلام
سرور مجازی با مصرف cpu بالا مورد نیاز هست .
رم 512 الی 2 ( 2 خودش زیاده )
هارد 20 گیگ
cpu 3 هسته ای با فرکانس بالا 3000 . فاکتور مهم
کشور خارجی باشه مهم نیست .
فقط منابع لیمیت نباشه .
وارز بودن و نبودن رو هم بیان کنید .
سیستم عامل ویندوز 64 بیتی
ارایه سرور مجازی از 10 لوکیشن فیزکی مختلف :
● مجازی سازی KVM - تحویل فوری - کنترل پنل فول SolusVM :
شروع قيمت از ۱۱۴۰۰ تومان - تضمين كيفيت و پايداري ١٠٠ درصد سرور بر روی هاردهای فوق باکیفیت اینترپرایس SAS و SSD و SATA3
جهت دریافت قیمت متناسب با نیاز شما حتما با ما از طریق تیکت یا تلگرام در تماس باشید.
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
درود از هلند و فرانسه و آلمان و آمریکا درخدمتیم Cpu :3 core 3000 mhz Ram : 512 MB
Hdd :25 GB SATA III Traffic: Unlimited ماهیانه 29 هزارتومان اروپا ماهیانه 28 هزارتومان آمریکا +نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 8 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ هر 1 گیگابایت رم اضافه 10 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت www.mahtaonline.ir
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی WWW.MAHTAONLINE.IR
---------------------------------------------------------------------------------------- سرور مجازی فرانسه
RAM 2048 MB CPU 3000 Mhz HARD 20 G SSD Port 1 G
ماهانه 50 تومان
سرور مجازی از مبین هاست با بالاترین کیفیت و بهترین پشتیبانی به شما ارائه خواهد شد
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید ارسال تیکت به بخش فروش
----------------------------------------------------------------------------------------
آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست
هزینه ها خیلی بالاست .
بنده 3 یا 4 تا سرور می خوام ولی چون وقتی 3 یا 4 تارو با هم می خرم برا همشون سی پی یو اشتراکی میدن و بنده هم برای سی پی یو ها هزینه میکنم برای همین می خوام وقتی 3 تا سرور با هسته 3 می خرم در کل یه سرور 9 هسته ای داشته باشم ولی در عمل یه سرور سه هسته ای می خرم . برای همین شرکت های متفاوت خریداری میکنم تا حداقل این مشکل رو حل کنم .
نوشته اصلی توسط 666regab
هزینه ها خیلی بالاست .
بنده 3 یا 4 تا سرور می خوام ولی چون وقتی 3 یا 4 تارو با هم می خرم برا همشون سی پی یو اشتراکی میدن و بنده هم برای سی پی یو ها هزینه میکنم برای همین می خوام وقتی 3 تا سرور با هسته 3 می خرم در کل یه سرور 9 هسته ای داشته باشم ولی در عمل یه سرور سه هسته ای می خرم . برای همین شرکت های متفاوت خریداری میکنم تا حداقل این مشکل رو حل کنم .
سلام
شما بفرمایید دقیقا چند Mhz نیاز دارید ما روی همان فرکانس خدمتتون رزرور و قرار میدیم به صورت اختصاصی
ما سرویس های شما بین چند سرور اختصاصی مجزا قرار میدیم
نوشته اصلی توسط 666regab
هزینه ها خیلی بالاست .
شما دقیقا نیازتون رو بگین تا با توجه به نیازتون آفر داده بشه.
آفر های ویژه ای داریم که سرور های اختصاصی رو فقط به سه نفر تخصیص میدیم که منابع به صورت رزو شده به سه نفر تقسیم میشه.در صورت مشخص بودن سفارش اعلام کنید تا بهتون آفر های ویژه رو در pv اعلام کنم
و یا در تلگرام در ارتباط باشید تا در صورت نیاز بهتون تست بدم https://telegram.me/Sina_moosavi_a
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848 www.ParaServer.Net
سی پی یو فرکانسش بالا باشه .
تریدهاشم بالا باشه .
هارد 20 گیگ اونم برای سیستم عامل ویندوز 64 بیتی
رمم نهایت 2 کمتر بود مشکلی نداره
من می تونم برای هر سرور 20 تومن هزینه کنم که در کل بتونم با 60 تومن یه سرور جالب گیر بیارم .