از پلیس فتا نبوده و سر کارت گذاشتن
خودمم قبلا ها از این شیوه برای ترسوندن رقیب ها استفاده میکردم![]()
از پلیس فتا نبوده و سر کارت گذاشتن
خودمم قبلا ها از این شیوه برای ترسوندن رقیب ها استفاده میکردم![]()
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
بله متاسفانه فتا با شمارهPrivate تماس میگیره و من هم یه بار این مورد برام پیش اومده ! منم فکر کردم کسی می خواد اذیت کنه و برای همین توجهی نکردم بعد چند بار تماس از همین شماره Private با یه شماره ایران سل تماس گرفتند و ....
ویرایش توسط Ramin : December 5th, 2016 در ساعت 17:16 دلیل: حذف مطالب خلاف قوانین انجمن
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بله از شما privet هم تماس می گیرن.
با سلام
شما میتوانید برای سوالات خود به سایت پلیس فتا مراجعه کنید و به صورت آنلاین هر ساعات از شبانه روز با بخش پشتیبانی آنلاین این مرکز تماس بگیرید و اینطور مستقیم و بدون واسطه و انحراف میتوانید به پاسخ سوالات خود نزدیکتر شوید
cyberpolice.ir
با تشکر
اگه سایتتون مجازه و براتون پرونده نساختن و چیزی نگفتن جای نگرانی نیست
بعضی مواقع موقع بررسی سایت ها شاید این کار می کنن
سلام.
پلیس فتا گاهی اوقات از خطوط امین و گاهی اوقات از خطوط دیگهای زنگ میزنه که شماره نداره یا به اصطلاح private هست. این مورد تاییدی بر سرکاری بودن تماس نیست و ممکنه تماس واقعی باشه.
تماسهای اسکایپ هم معمولا با تاخیر زیاد همراه هستند و به سادگی قابل شناساییاند.
پلیس فتا زنگ بزنه
میزنه شماره خصوصی اصلا شماره اونجا نمیافته
پیگیری طبیعیه
بخصوص فتای مشهد و اراک خیلی فعالن
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
بله ، با من هم قبلا با شماره private تماس گرفتند و درخواستی داشتند من هم از اونجایی که فکر کردم شاید سرکاری باشه گفتم در خواستتون ایمیل کنید اون ها یک ایمیل از cyberpolice.ir ارسال کردن
و دوباره برای پیگیری ، مجدد با همین شماره تماس گرفتند .
تلگرام : @licenseha_ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)