مگه شما چند خریدی؟اگه قیمت مودم 230 باشه فردا دارم واسشون
ادیت : با پست آقای امیری ارسال شد![]()
مگه شما چند خریدی؟اگه قیمت مودم 230 باشه فردا دارم واسشون
ادیت : با پست آقای امیری ارسال شد![]()
من از ISP خریدم 350 تومن
کلی تو نت سرچ کردم قیمت نبود با شماره فروشنده ها هم تماس میگرفتم همشون خاموش بودن
البته همین isp پارسال به من گفت 220 تومن امسال گفت 350
دستتون درد نکن که قیمت رو دادین فردا میدونم چیکار کنم
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
راستی میگفت ما قبلآ آنتن 360 درجه داشتیم اومدن شرکت مارو پلمپ کردن!!!
چرا شهر ما اینطوری؟
میگفت الان ما رو مجاز کردن فقط از آنتن هایی که تا شعاع 1 کیلومتر شعاع کارشون هست استفاده کنیم
اگه اینطور باشه بندر امیرآباد میخواد چطوری از اینترنت استفاده کنه؟
اونم power station 5 داره!![]()
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
البته تمام این آنتن هایی که آقای امیری و دوستان دیگه و خود من داریم استفاده می کنیم اصولا غیرمجاز هستش
مگه شما فاصله ات از ISP چقدر هستش که رفتی پاور استیشن گرفتی ؟؟!!!!
یک دونه نانو M5 میگرفتی کفایت میکرد
این هم بگم آنتن های 360 یا همون Omni برای استفاده ممنوع هست
دوست عزیز به اندازه پولی که دادی بهشون ضرر بزن مثلا کمین بشین با ماشینی موتوری چیزی بزن به فروشنده / یا مثلا برو شیشه های ماشین رئیس شرکت رو بیار پایین بلاخره هرکاری میکنی یه 500 بهشون ضرر بزن که دیگه دلت هم نسوزه هم اینکه اونا حساب کار بیاد دستشون : دی :دی
اما ممکن هست تو تهران بتونی تو همین حدودا بفروشی اما موارد بالارو اجرا کن من خودم باشم شاید با چاقو هم به طرف حمله کنم :دی
داری طمع کار میشی برادر... تا الان میخواستی نصف قیمت بدی الان که 150 مشتری براش امده میگی به قیمت نو بخرید!! میخواستند قیمت شما رو بخرند که میرفتند یک جای ارزونتر!! بده بره این 150 هم گیرت نمیادا؟
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
و شهر ما هم همه نت ها داره قطع و وصل میشه و به زور کانکت میشه.. میگن آی پی کم آوردیم! خوب مریضید مگه این همه کاربر جا میکنید یکجا!! اصلا به فکر این چیزا نیستند که فقط پول مهمه!
بچه های wht چقدر باحالا
فاصله من تا ISP حدود 20 کیلومتر :دی
اون دوست چاقو کشمون هم باید خدمتت بگم که به اونا ضرر بزنم به من چیزی نمیرسه
شرکتشون هم طبقه بالاست تا در برم تو پاساژ من میگیرن
ولی رئیسش دکتر و دارو خونه هم داره میتونم برم بزنم دارو خونه رو بیارم پایین :دی
ولی چون دستگاه رو گرون دادن دستم باز تره فردا میرم ردیفش میکنم
یا با دست پر میام خونه یا با یه بادمجون زیر چشمم
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
نانو تا چند کیلومتر جواب میده؟
سلام . من هم خودم نمونه این آنتن های وایرلس دارم و با هاش وصل می شم .
منطقه ما هم فوق العاده مشکل اینترنتی داره . بهتره بگم اصلا اینترنت نداره !
خلاصه حدود 2 ساله دارم ازش استفاده می کنم بدون هیچ مشکلی محدودیت سرعت هم نداره ! شب یه هو زنگ می زنی به مدیر isp می گی امشب کارام زیاده یا دانلود زیاد دارم سرعت رو یه کمی زیادش کن . ایشون هم لطف می کنند یه هویی با 340 کیلو در ثانیه می زاره دانلود کنم !
پیشنهاد صادقانه من : اینترنت ماه-واره بگیر !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
یه سر به پرشین تولز بزن. اونجا شاید خریدار بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)