-
November 26th, 2016, 23:28
آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود
با سلام خدمت کاربران عزیز .
تعداد بک لینک ها : 51 عدد .
کیفیت فوق العاده هست واقعا
اتوریتی : میانگین 30
قیمت : برای 5 سفارش اول با قیمت استثنایی 18 تومان دائمی و برای سفارشات بعدی با قیمت 25 تومان ارایه میگردد .
نمونه :
tebyan1000.mihanblog.com
talabeha.mihanblog.com
axmax79.mihanblog.com
vahidbahraini.mihanblog.com
لیست کامل بعد از خرید خدمت خریدار محترم ارسال می گردد .
تماس : 09134740248
تلگرام : 09134740248
ویرایش توسط spalisp : December 8th, 2016 در ساعت 00:24
-
تعداد تشکر ها ازspalisp به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2016 23:28
# ADS
-
November 30th, 2016, 15:21
پاسخ : آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود

نوشته اصلی توسط
Jai
دو مورد از 5 سفارش اول برای بنده ثبت کنید و اطلاعات پرداخت رو ارسال کنید
ممنون میشم واریز رو انجام بدید بزرگوار . الان 3 روز از رزروتون گذشته و ما منتظریم همچنان . اطلاعات پرداخت هم پ.خ شده
-
-
December 3rd, 2016, 17:16
عضو انجمن
پاسخ : آفر استثنایی فروش بک لینک و ریپورتاژ در 50 عدد وبسایت با کیفیت تضمینی و اتوریتی بالا به مدت محدود
چه تضمینی میدید که سایت جریمه نشه ؟
سفته یا چک ؟
-
-
December 4th, 2016, 02:16

نوشته اصلی توسط
AMIB
چه تضمینی میدید که سایت جریمه نشه ؟
سفته یا چک ؟
بنده کامل تضمین میکنم که اگر از طرف بک لینک های ما به سایتتون آسیب وارد شد کامل خسارت رو جبران کنیم
-
-
December 4th, 2016, 02:28
عضو انجمن
سلام عزیز .
ایشون تایید میشن کارشون خوبه ولی خیلی سرشون شلوغ بدشکل 2 بار تو سایت شان خواستم خرید کنم مشتری هم براشون فرستادم ولی وقت ندرن ولی از نظر کاری تایید میکنم حالا عزیز من نیاز دارم به بک لینک باید چیکار کنم من مدیر سابق ایران هاستینگ 24 هستم
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2016, 02:34

نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام عزیز .
ایشون تایید میشن کارشون خوبه ولی خیلی سرشون شلوغ بدشکل 2 بار تو سایت شان خواستم خرید کنم مشتری هم براشون فرستادم ولی وقت ندرن ولی از نظر کاری تایید میکنم حالا عزیز من نیاز دارم به بک لینک باید چیکار کنم من مدیر سابق ایران هاستینگ 24 هستم
ضمن تشکر از لطف شما / در خدمتتون هستیم برادر میتونید پ.خ بدید میتونید هم تماس بگیرید : 09134740248
-
تعداد تشکر ها از spalisp به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2016, 04:18
عضو انجمن
سلام
لطفا لیست وبلاگ ها را برای بنده ارسال فرمایید.
سپاس
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
-
December 21st, 2016, 01:24

نوشته اصلی توسط
nima17701
سلام
لطفا لیست وبلاگ ها را برای بنده ارسال فرمایید.
سپاس
باسلام
بزرگوار لیست کامل بعد از خرید ارسال می شود . نمونه وبلاگ ها :
tebyan1000.mihanblog.com
talabeha.mihanblog.com
axmax79.mihanblog.com
vahidbahraini.mihanblog.com
-