سلام
دوستان تمام كارايي كه اينجا گفتين رو من انجام دادم ولي موقع لاگين باز هم همين ارور واسم مياد
اگه مي شه بگيد چجوري حلش كنم
با سلام
دوستان راه هایی که گفتید انجام دادم ولی نشد هنوز ارور میده و وقتی IBSng رو ریستارت میدم ارور زیر رو میده :
کد:[root@srv1 ~]# service IBSng restart /etc/rc.d/init.d/functions: fork: Cannot allocate memory /etc/profile.d/lang.sh: fork: Cannot allocate memory Stopping ibs.py: [FAILED] /etc/init.d/IBSng: line 68: 30384 Segmentation fault sleep 1 Starting IBSng Core: *** glibc detected *** /sbin/modprobe: munmap_chunk(): invalid pointer: 0xb7e80f61 *** /etc/init.d/IBSng: line 21: 30385 Aborted /sbin/modprobe sch_tbf > /dev/null 2>&1 *** glibc detected *** /sbin/modprobe: munmap_chunk(): invalid pointer: 0xb7eebf61 *** /etc/init.d/IBSng: line 21: 30386 Aborted /sbin/modprobe sch_htb > /dev/null 2>&1 /etc/rc.d/init.d/functions: fork: Cannot allocate memory
خوب اینطور که پیداست httpd و postgresql استارت شده من احتمال میدم دیکشنری مشکل داره.رادیوس کلاینت رو دوباره کانفیگ کن.
با دروود
چندین برا برای من همین دشواری پیش آ»ده بود و من از راهنمایی های دوست گرامی و با دانشمان،Online 24 استفاده کردم...،اما پرسشم اینجا است که این دشواری به چه سبب است و به راستی این ویرایش،چه کاری انجام می دهد؟
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
سلام
بنده هم بدجور به ارور Internal Error, Can't connect to IBS Coreو عدم لوگین برخوردم .
سرورم مثه اینکه توقف کردند و بعد ری استارت کردند که دیگه متاسفانه اینجوری شده .
سیستم عاملش لینوکس دبیان هست.
خودم زیاد با دستورات لینوکس آشنایی ندارم ، اما کارایی که توی این تاپیک گفته شده بود هم انجام دادم که میبنیم هنوز درست نشده .
ببینید :
چک کنید ببینید selinux تو سرورتون disable هست یا نه ؟
این دستورات هم بزنید
service httpd restart
service postgresql restart
service IBSng restart
حل میشه
ببین دستورات ری استارت دقت کنید که من میزنم یه پیامهایی میزنه
آیا همونا ری استارت کردن یا مشکل داره و نشده ؟
من زیاد با دستورات لینوکس اشنایی ندارم ، فقط مطابق با آنچه توی تاپیک هست دارم میزنم و عکس هاش رو هم براتون گذاشتم :
اگه کسی هم وارده و خودشو میبینه میتونه کمکم کنه تو این شب میلاد آقا امام زمان (عج) یه ثوابی کنید تا مشخصات رو بدم برید درستش کنید .
ویرایش توسط iran2008 : July 16th, 2011 در ساعت 22:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)