سلام
موردی که بنده میخوام راجبش بحث کنم چیز جدیدی نیست
ولی احساس میکنم ایجاد قانونی جدید در انجمن در این رابطه میتونه مفید باشه .
درانجمن سرویس دهنده های مختلفی وجود دارند که با شرایط مختلف سرویس دهی میکنند (خرید مستقیم از دیتاسنتر ، دریافت آفر ، کلوکیشن و.. )
طبیغتا کیفیت سرویس ها متفاوت است و هزنیه هایی که برای نگهداری سرویس ها میشود هم متفاوت .
بنده برای مثال هزنیه هزنیه تما شده یک سرویس رم 1 گیگ از دیتاسنتر soyoustart برای بنده 6-7 هزارتومان است
سرور مجازی رم 1 گیگ ایران ممکن است برای بنده زمانی که سرور رم 128 گیگ کلوکیشن کرده ام 9 تا 12 هزارتومان باشد .
ولی یک سوال ، ایا سرویس دهی به هرقیمتی درست است ؟
بار ها دیده شده که سرویس دهنده های مختلف برای جذب مشتری سرویس ها با قیمت های بسیار پایین و ... ارایه میدهند . (5- 6 هزارتومان سرور مجازی در صورتی که هزینه اکانت وی ... ان 6-7 هزارتومان است !)
بسیاری از کاربران فرق سرور ها را نمیدانند برای مثال ارایه یک سرور رم 1 گیگ از Redstation برای بنده بسایر بالاتر از OVH است از این جهت نمیتونم این سرویس را با هزنیه پایین ارایه بدم . ولی انتظار کاربران در این مورد بالا میرود و سرور رم 1 گیگ با هزنیه 20 هزارتومان را بالا میدانند .
طبیعتا هر شخص (سرویس دهنده ) قادر است به هر قیمتی که نیاز دارد سرویس دهد شاید سرو اختصاصی رایگان ، در این مورد هیچ شکی نیست .
ولی بنده از شما سرویس دهنده گان گرامی سوال دارم . آیا با ایجاد قانون جدیدی در انجمن و ایجاد محدودیت هایی در قیمت گذاری موافق هستید یا خیر .
برای مثال .
حد اقل سرور مجازی ایران - 20 هزارتومان
حد اقل سرور مجازی خارح - 13 هزارتومان
سرویس هاست حد اقل 5 هزارتومان ماهانه
این مورد فقط برای نظم بخشیدن در بخش فروش و ارایه دهندگان سرویس عرض میکنم .
زیرا با ارایه دادن سرویس ها با هزینه های بسیار پایین فقط انتظار خریداران بالا میرود و سود شما نیز بسیار پایین می آید .
حقیقت امر این است که بسیاری از سرویس دهنده ها میتوانند با قیمت بسیار پایین سرویس دهی کنند ولی با این کار فقط به بازار هاستینگ ضربه وارد میشود بسیاری از افزاری که در این شغل مشغول هستند ، مجبور به تغییر شغل و یا جمع کردن کسب کار خود میشوند .
در تاپیک یکی از همکران دیروز این موضوع رو دیدم
که در جواب یکی از کاربران که سوال پرسیده که چرا قیمت به این میزان پایین است ، فرمودند به جای اینکه تبلیغ انجام بدم ، قیمت ها را کاهش میدهم!
بنده قصد توهین و هیچ موردی به هیچ شخص و شرکتی را ندارم و فقط خواستم نظر دوستان رو در این رابطه بدونم .
ارایه دهندگان سرویس ها در سایت خود میتوانند به صورت رایگان هر سرویس را ارایه کنند ولی بهتر است در انجمن در این باره محدودیت هایی ایجاد شود
از دوستان هم تقاضا میکنم در این باره هیچ شخص و شرکتی را مثال نزنید .
از ارایه دهندنگان سرویس ها تقاضا میکنم در این موضوع شرکت کنند و نظر خود را بدهند .
ممنون که برای خوندن تاپیک وقت گذاشتید .