سلام
به اين سايت يه سري بزنيد
اگر با قيمتاش مشكلي نداشتين ميتونم براتون خريداري كنم مشكلي هم با دامنه ir نداره
https://www.aryanict.com
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
درود؛
ابتدا پیشنهاد میشود از هاستینگ های داخل ایران سرویس را تهیه فرمایید. یک تجربه بد، دلیلی بر بد بودن تمام مراکز میزبانی نمیشود.
سایت resello.com سرویس میزبانی وب نیز ارائه میکند و میتوانید بدون مشکل با ایشان در ارتباط باشید. برای پرداخت ها نیز میتوانید یک مبلغی را در ابتدا Deposit کنید و از یکی از دوستانی که در زمینه خرید و فروش ارز فعالیت میکنند، بخواهید که مبلغ را برای شما پرداخت کنند.
سپس میتوانید سرویس های مورد نیاز خود را تهیه کنید و هزینه سرویس ها از آن مبلغ Deposit شده کسر میشود.
البته ناگفته نماند که این سایت برای میزبانی وب، کنترل پنل مخصوص خودش را دارد ولی کار با آن نسبتا ساده است و چیز خاصی ندارد.
موفق باشید.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
سلام
دوست عزیز تازه رسیدی به جایی که من سه چهار سال قبل رسیدم و رفتم مستقیم از خارج گرفتم و الان سه چهار ساله که دیگه نیازی نیست 24 ساعت سایتم رو باز کنم ببینم down هست یا نیست و یا کند هست یا نیست و بالکل راحتم او اگه یه موقع برای چند ثانیه هم سایت باز نشه مطمئن هستم مشکل از اینترنت خودم هست!
پیام خصوصی ارسال شد
ممنون بابت پاسخ دوستان
این سرویس های وطنی بیچاره کردن ما رو !
ی بار یکی از همین سرویس دهنده ها بخاطر چند ساعت دیرکرد در پرداخت وجه سرور اختصاصی کلا سرور رو کنسل کرد !
ی نمونه دیگه چند سال پیش روی سایت یک مطلب خاصی بود زنگ زدن به هاستینگ ما تهدیدش کرده بودن طرف کلا هاست ما رو ساسپند کرده بود :|
اتفاقا این سرویس دهنده ای ک سایت رو ساسپند کرد معروفه اسم نمیارم.
متاسفانه دیگه هیچ اعتمادی ندارم به این سرویس دهنده ها.
از دوستان اگر تجربه ای درمورد خرید هاست خارجی دارن بیان کنن ممنون میشم.
منم همین مشکل رو داشتم
بعد از پرداخت دیگ زورگویی هاشون شروع میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)