Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
از لحاظ بیماری گفتم بنده.
ضمن اینکه سوابق شما رو چک کردم، تقریبا الان باید 20 سالتون باشهو احتمالا زیاد تحت تاثیر اساتید درس های عمومی قرار گرفتید.
اینکه شما میفرمایید این اطلاعات دست عوام و این ها نیست تنها کاری که میتونم بکنم اینه که بخندم و یاد حرفهای اساتید توی دانشگاه و تاکسی بیوفتم که از همه رازهای مگوی مملکت آگاه بودن
بهتره به جای این همه بدبینی و حرف های افرادی مثل رائفی پورر و غیره سعی کنید کشور رو بسازیم با همکاری با سایر کشور ها نه تنها و منزوی
موفق باشید.
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
خندم میگیره از دوستانی که ادعای علامه دهر بودن میکنند، و هرکسی که به قبله آمال اونها (غرب و ...) کوچکترین حرفی بزنه، انگار فحش ناموسی به اینا داده
آخه چرا باید اینقدر سرتون رو توی برف بکنید و چشم و گوش بسته هر چی اونا به دنیا گند زدند، ازشون طرفداری بکنید ؟ تا کی باید کثافتکاریهاشون رو شما زحمت بکشید و هی بشورید؟!
دولت های آمریکا و اسرائیل و چند کشور مشابه، به هیچ کسی رحم نمی کنند و از زمین و زمان جاسوسی می کنند توطئه های اطلاعاتی و امنیتی ، بیولوژیک و هزار کوفت و زهر مار دیگه سر مردم خودشون و دنیا میارند، اونوقت یه عده آدم ساده اینور، به هر کسی کوچکترین حرفی علیه غربی های از ما بهتران بزنه، اسمشو میزار روان پریش، پارانوئید و ...،
جالبه اعترافات اسنودن و سایتها مختلف جهانی رو می بینید و باز هم میگید اینا همش توهم تخیلاته
چند تا لینک جالب میزارم تا شاید چشم بعضی ها شاید و شاید یه ذره باز بشه و اینقدر ساده نباشند:
http://www.nowtheendbegins.com/absol...er-read-first/
https://www.popularresistance.org/ne...ntly-hackable/
http://www.zdnet.com/article/israel-...r-d-in-israel/
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
جناب Raymvnd می دونم هدف و نیت شما خوبه و قصد بدی ندارید ولی لطفاً مثل خیلی های دیگه از خودتان آمار و ارقام نفرمایید.
من نه آمار شما رو تایید میکنم نه رد چون منم اطلاعی ندارم اما مطمئنم 99.9 درصد سیستم های دولتی با پردازنده Intel نیستن حتی اگه باشن هم ارگان های دولتی ما علاوه بر هنوز استفاده ویندوز XP هنوز از CPU های عهد بوق Pentium 4 ها یا فوقش Celeron های یه ذره جدیدتر استفاده میکنن دولت های ما طوری ان که هنوز که هنوزه تو کتاب های دانشگاهی ما از مدل Core2Duo به عنوان قوی ترین CPU نام برده میشهپس اصولاً اسرائیل هر تکنولوژی شنود یا مخرب جدیدی هم بخواد بذاره ما انقدر به روز نیستیم که حتی یه Core i3 نسل اول اینتل هم بندازیم چه برسه به اینکه بیایم مثلاً CPU های جدید نسل 6 اینتل رو در دولت هامون استفاده کنیم
همچنین از نظر بنده حقیر ایران تکنولوژی ساخت هیچ چیزی رو به صورت کاملاً و 100 درصد (تکرار میکنم 100 درصد) بومی نداره و هر چیزی که بوده تا الان یا د.زدی و مهندسی معکـــوس نمونه های خارجی بوده یا قطعات از خارج میاد و اینا فقط واحد مونتاژ و اسمبل دارن و به اسم ایرانی اصل می فروشن وگرنه مثلاً گوشی GLX فکر کردید CPU ایرانی داره؟ CPU به درک ما یه سیستم عامل ایرانی نداریم CPU پیشکش ما همون بهتره برای یه موتور جستجو مثل یوز و پارسی جو میلیارد ها میلیارد خرج کنیم چون اینطوری که خرجمون بالاست دیگه برای سیستم عامل باید کل منابع مالی دولت خرج بشه
یا فکر کردید پراید 100 درصد ایرانی و بومی هستش؟ ما حتی تو ساخت محصولات خوراکی 100 درصد بومی و ایرانی نیستیم چه انتظاری برای محصولات دیجیتال دارید؟
پ.ن: تمامی این حرفا برای تلنگری به مسئولین و انتقاد هایی برای بهبود وضعیت مملکت هست وگرنه بنده هم یه ایرانی هستم و اتفاقاً تهران هم میشینم پس با این تفاسیر مسلماً پست بنده جنبه تخریب و اهانت نداره و نخواهد داشت و جا هایی هم که خندونک استفاده شده صرفاً شوخی بوده و هدف تمسخر یا خوب و بد نشان دادن مملکت نیست پس لطفاً بر طبق قانون آزادی بیان هم شده تا وقتی کسی توهینی نکرده الکی ایراد تعصبی نگیرید!
ویرایش توسط iHSG : October 8th, 2016 در ساعت 12:29
نمیدونم و هیچ وقت هم نمیفهمم . مشکل اینا با اونا چیه ! ( از روز اول هم مشکل داشت با هم )
وارد بحث سیسای تاریخی و .. نمیشم
اما هر جایی چه کشور چه ارگان و چه شرکت اگه بتونه از جای دیگه اطلاعات بگیری و جاسوسی کنه 100% میکنه
اینجا از اونجا جاسوسی میکنه
اونجا پردازنده میسازه که ازنیجا جاسوسی کنه و ....
ایران اصلا و ابدا قدرت و امکانات ساخت پردازنده را نداره !
نه دانشش را داره نه تکنولوژی . تنها چیزی که الان مسئولین روش تمرکز دارن قدر نظامیه .
دانشگاهای ما شدن کلاس انشا و استاد میاد از رو جوره 10 سال پیش میخونه دانشجویا مینوسین . آخر هم امتحان ! 99% دانشجویان فارغ التحصیل بیسواد مطلقن ! فقط مدرک دارن
کدوم دانشگاه ایران با داشنجواش کار علمی میکنه ! کجا یه طرح علمی 10 ساله انجام میشه ! کجا کسی حاظر میشه طرح نفر قبلی رو ادامه بده و تکمیل کنه؟
اخبار علمی ببیند . اونا همش میکن محقیق دانشگاه فلان، چیز ساختند و چون کشف کردند .
شما نمیبیند . اما من بخاطر شغلم دارم میبینم چه اجناسی وارد میشه . پردازنده که جای خود . ( میخ، پیچ، مهره، و ... ) اگه لیستش رو ببیند مغزتون سوت میکشه
وقتی اینجا نمیتونن یه پیچ و مهره ساده بسازن شما طرح ساخت پردازنده میدید ؟ خنده داره ! خیلی هم
چین از صفر شروع کرد . اول خودش میخ ساخت . خودش کیس ساخت و خودش فن ساخت و خودش برد ساخت و ... تا رسید اینجا که هست
این حرف شما یعنی از اول نردبون 1000 پله بپریم پله آخر .
مشکل اصلی دولت و خیره نیست . مشکل ماییم .
بخواید این درست بشه از خودمون باید شروع کنیم .
چیزهای خیلی خیلی ساده اگه راعیت کنم 10 سال دیگه شاید کشور حرکتی کنه !
( مثل : آشغال نریزم ، پارک دوبل نکنیم ، ***ی به هر نحوی نکنیم، دروغ نکیم ؛ احترام بزارم، خرافاتی نباشیم که انگشتر عقیق روی کدوم انگشت بیشتر ثواب داره،
خارج از دین و اعتقاد آدم باشیم و مهمتر از همه کتاب بخونیم)
شما اول یاد بگیر اسم ویروس رو درست بنویس
بعد هم ایران در تصوارتش هم نمیتونه یه چیپ ساده بزنه چه برسه به سی پی یو
استاکسنت
علما و فضلای گرامی چرا با خوندن حرف همدیگه خندتون میگیره؟
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
اولا دانشش نیست دوست عزیز.
مملکتی که نخبه هاش منتظر فرصت برای خارج شدن از کشور باشند توانایی ساخت پردازنده با راندمان بالا رو داره؟ کدوم مهندسی می خواد طراحیشون رو به عهده بگیره؟
شما پاشو برو اینتل من به شما قول میدم تعدادی مهندس ایرانی پیدا می کنید. بعد حالا تلاش کنید بیاریدشون ایران با حقوق 2 برابر. 1% شاید احتمالی باشه که قبول کنند.
سرمایه؟
ایران مشکل سرمایه داره؟ ایران اگر هر روز 3000 میلیارد و 60000 میلیارد پولش رو و بر ندارن و قرار نکنن و مدیران نالایق حقوق های آنچنانی نگیرند از خیلی از کشور های دیگه سرمایه دار تر هست.
همین مالیاتی که می گیرند کجا میره؟ ما که نمی بینیم خرج رفاه و زیرساخت بشه.
شما پولی که در قم و ... به افرادی که درصد بالایی از اون ها در دوران مدرسه جزو افرادی بودند که ریاضی رو در طول سال تحصیلیشون با لطف معلم عزیز که حوصله تحمل کردنشون رو برای یک سال دیگه نداشت، پاس می کردند رو در نظر بگیرید.
این پول اگر جای مناسب تر خرج می شد باز هم ایران سرمایه دار تر هست.
تازه ما در روز های جالبی هستیم. آمار قیمت همین دوستانی که شبا میان از روی یک تکه کاغذ یه چیزی می خونن که معلوم نیست چقدرش درست هست و .... رو دارید؟
بعد میگید ایران سرمایه نداره؟
خیر
ایران بسیار سرمایه دار هست.
فکر چیزی هست که نداره.
جامعه ای که مغز هاش به فکر فرار باشند و افراد توی خیابون سوادشون از مدیران بالارده بیشتر باشه به همین وضعیتی دچار میشه که باید از کشور دشمنش پردازنده بگیره و ... .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)