مشکل با Snort کاملا قابل حل و فصل هست! نه تنها این مشکل بلکه کلیه مشکلات مربوط به هکینگ سرور. Snort یک Firewall و سیستم بسیار معروف و کاربردی IDS/IPS هست. فقط کار با اون تخصص میخواد.
موفق باشید![]()
مشکل با Snort کاملا قابل حل و فصل هست! نه تنها این مشکل بلکه کلیه مشکلات مربوط به هکینگ سرور. Snort یک Firewall و سیستم بسیار معروف و کاربردی IDS/IPS هست. فقط کار با اون تخصص میخواد.
موفق باشید![]()
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
همین مورد رو یکی از دوستان ما هم داره که از فرشید یه سرور اختصاصی برای این مورد گرفته منتها باز هم حمله ها هست یعنی دی داس رو انجام میدن
من از دیشب تا الان دارم بصورت دستی ( از طریق کد نویسی روی برنامه ) حمله ها رو دفع می کنم ولی مسیر رو تغییر میدن و همین مورد ساز هست
در خصوص اشیانه هم فکر می کنم شما یکمی کم لطفی دارید می کنید و همه رو با یه دید می بینیدکد:https://yahooaction.com/forum
در هر حال اگر کمکی از دست شما بر میاد بهم ایمیل یا پیغام خصوصی بدید تا روند کار رو با هم برسی بکنیم
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
سرور اگر ضعیف باشه از نظر سخت افزاری نمیتونی کاری کنی باز ddos میشی
اگر خواستی بهت تست میدم ما ddos رو 99% رفع کردیم و مشکلی با حملات نداریم
RozData::Professional Web Hosting
پورت ارتباطی 1000 ,مقاوم در برابر حملات DDOS
DDOS Protection
یک ایمیل بزنین به روابط عمومیبله ممنون میشم، یه تستی بدید
روابط عمومی :Rozdata[at]Gmail.Com
در حال طراحی پرتال هستیمتعرفه ها و پلن هاتون رو توی سایت پیدا نکردم؟
شما ایمیل بزنین آفر تقدیم میکنیم
من از رزدیتا سرویس دارم امنیت سرور واقعا خوبه من موردی ندارم از لحاظ آپتایم و حمله تازه نیوک هستمتبله ممنون میشم، یه تستی بدید
آقای محمد تهمت نزنیدDDOS Protection 1000Mbps دارید ؟!!!!!
کدوم دیتاسنتر ؟
پ.ن: فکر نکنم با قیمتایی که دارید حتی 1Mbps هم DDos Protection داشته باشید! اگه خلاف اینه لطفاً ثابت کنید برامون!
پرتال در حال بزور رسانی هست و قیمت ها اون نیست که شما میگین و مشتری ها هم وقتی به روابط عمومی در تماس هستند سرویس ها براشون میل میشه کم کاری شرکت طراح بوده که تا حالا تحویل ندادن
از دیتا سنتر gogax
و iweb سرور موجود هست که وارز هست
DDos Protection خودمون داریم و کارای امنیتی توسط مدیر گروه آقای صالحی دوست انجام میشه که ایشون در سفر هستند
به هر حال هیچ ادعایی نیست که بخواد اثبات بشه ما امنیت سرور رو میگیم از نظر ddos که میتونین خودتون امتحانش کنین بسم الله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)