صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: راهنمایی انتخاب سرویس سرور دانلود فایل ایران و تحویل به کاربر

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی انتخاب سرویس سرور دانلود فایل ایران و تحویل به کاربر

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

محدودیت جهت دانلود شبانه ندارند؟ اگر 30 شب را در ماه در ساعات رایگان به صورت متناوب با نهایت سرعت دانلود داشته باشید سرعت شما را محدود نمی کنند؟ (قانون مصرف منصفانه)؟
    اکثر دوستانی که در انجمن قبلا در این خصوص شکایت داشتند بابت همین موضوع بوده است. محدود شدن سرعت ناشی از استفاده زیاد در سرویس های نامحدود و همچنین ساعات رایگان سرویس ها محدود (حجمی ) .
    محدودیتشون فرمالیته هست..من یک هفته ساعت 1 تا 8 صبح کیلویی مصرف میکردم و کمتر از یک هفته 200 گیگ مصرف داشتم..محدودم کردند..زنگ زدم گفتند چون مصرف منصفانه رو رعایت نکردید محدود شدید!! اما جالبیش اینجا بود که دقیقا سر ساعت 3 شب دوباره سرعت برمیگشت و کیلویی دانلود داشتم!!الان دو ماهه بیشتر سر ساعت 3 تا 8 میزارم دانلود و راحت با سرعت 2 مگابایت دانلود میکنم..جدیدا محدودیت سرعتم شده 1 تا 2 شب و بعد 2 شب سرعتم برمیگرده!! نه محدود میکنند نه حرفی میزنند!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    به خدا من سرعت جناب delta رو داشتم چه ها که نمیکردم حیف که تو منطقه زندگی من بیشتر از 5 ساله شاتل سرویس نمیده و میندازه گردن مرکز مخابراتی میگه پورت خالی نداره
    جدیداً بازی ها هم خیلی گرون شدن و با سرعت منم نمیشه دانلود کرد یه Assassin's Creed Syndicate رو رفتم بیرون 25 هزار تومن خریدم اما اگه طبق گفته جناب delta واقعاً میشد شبی 30 گیگ دانلود کرد براحتی 2 - 3 روزه همین بازی رو تازه نسخه جدید با DLC های جدیدش رو رایگان دانلود میکردم.
    اینجا رو ببین؟

http://shatelland.com/game

تمام بازیهای روز دنیا رو روی سرورهای خود شاتل میزارند..شما نیازی حتی به موندن برای شب نداری..10 هزار تومان میدی 5000 گیگ بهت یک ماهه رو سرویست دانلود از سرورهای شاتل لند رو میدند..صبح تا شب با سرعت 2 مگابایت در ثانیه بزار بازی دانلود کن...من بازی 50 گیگی DOOM رو نصف روز دانلود کردم!!
    ویرایش توسط delta : October 2nd, 2016 در ساعت 02:01
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

3. # ADS

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)