-
September 20th, 2016, 11:59
پاسخ : دادسرای جرایم رایانه ای
اگر پیغام قرار نهایی صادر شد رو براتون امد یعنی پرونده تون مختومه شده میتونید تو گوگل سرچ بزنید
-
-
September 20th, 2016 11:59
# ADS
-
September 20th, 2016, 15:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
در مورد یکی از موسسه های مالی اعتباری برای ما حکم صادر کردند و رای قاضی هم اعلام شد و پیامک نیز برای ما اومد اما ما نرفتیم! و حضوری هم در دادگاه نداشتیم اما با این حال قاضی رای را صادر کرد و پیامک رای صادر شد نیز برای ما آمد!
- - - Updated - - -
احتمالا منظورتان
http://www.adliran.ir/ResultCase.aspx است؟
باید رمز عبور داشته باشند که از طریق راهنمای
http://www.adliran.ir/News.aspx?ID=3 درج شده در وب سایت فوق نیز قابل پیدا کردن است اما در ما چند بار سعی کردیم رمز عبور رو نتونستیم پیدا کنیم .
بله یادم ه ادل ایران بود
شماره موبایل باید همونی باشه که براتون اس ام اس اومده
یادمه یه دو سه تا اس ام اس ردو بدل کردیم تا یه عددی بود گرفتیم
البته سیستم دولتی و ایرانی هست زیاد Reliable نیست
توی ساعت های اداری و روزای کاری چک کنید چون امروز تعطیل هست
-
-
September 23rd, 2016, 19:39
ممکنه یکی سرکار گذاشته باشه. ارسال sms با شماره های عمومی که کار سختی نیست.
-
-
September 23rd, 2016, 19:46
برای ما هم یک پیام از 50009699 اومد ، در مورد یه پرونده که شاکی بودیم
اگر از این شماره براتون اومده که احتمالا درسته ، اگر قرار نهایی اومده براتون و هنوز پشت سیستمید یعنی مختومه شده :-d
-
-
September 23rd, 2016, 20:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Yesmovie
سلام به همه دوستان
چند وقت پیش حدود 3 ماه پیش یه اس ام اس اومد که پرونده شما با شماره فلان به دادسرای رایانه ای ارجاع شد بعدش دیروز اس ام اس اومد که رای قرار صادر شد . حالا جالبیش اینه نه فت/ا به سایتمون گیر داده نه چیزی سایت هم سایت انیمیشن و انیمه هست یعنی یه اخطار دم خانه نمیارن خودشون همینجوری رای صادر میکنن ؟ مگه میشه ؟ کسی اطلاعی چیزی نداره ؟
سلام.
اگر شماره ارسال كننده از 50009 رند باشه.. (عدد دقيقش يادم نيست) بله مال سازمان قضايي هست.
. اين پيامك ها بصورت اتوماتيك سيستمي از كارتابل سازمان قضايي ارسال ميشه.
اگر پيامك اومد كه قرار نهايي صادر شد... يا پرونده مثلا از بازپرسي به دادگاه رفته... يا مستقيم به اجراي احكام رفته... يا مختومه شده.
اگر خاستيد براي پيگيري به دادسرا برويد توصيه ميكنم زودتر مراجعه كنيد تا اگر حكمي براتون بريده شده 20روز مهلت اعتراض و ارجاع به دادگاه تجديدنظر داريد.
اگر 20روز رذد بشه ديگه نميتونيد اعتراض كنيد.
راستي مينويسه كه راي نهايي در شعبه فلان صادر شد. چه شعبه رو زده؟
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
-
-
October 23rd, 2016, 19:49
دوستان امروز تازه ما را بازپرسی خواستن و بازپرس گفته کارگروه مصادیق از شما شاکی شده جالب اینجاست سایت ما انیمیشن هست و یک سال پیش تمام موضوعات مشکل دار را حذف کردیم الان بازپرس چند تا عکس از همونا داره البته عکسا مشکل نداره از نظر اونا مشکل دار هست بعدش اینکه ما تونستیم با فیش حقوقی به عنوان ضامن از اونجا خارج بشیم ما همه جا شنیدیم که اول ف/ت/ا میاد بعد کامپیوتر را میگیره اما دیگه این مدلیش را ندیده بودیم دوستانی که تجربه دارن یه راهنمایی بکنن کمی ترسیدیم
-
-
October 23rd, 2016, 20:45

نوشته اصلی توسط
Yesmovie
دوستان امروز تازه ما را بازپرسی خواستن و بازپرس گفته کارگروه مصادیق از شما شاکی شده جالب اینجاست سایت ما انیمیشن هست و یک سال پیش تمام موضوعات مشکل دار را حذف کردیم الان بازپرس چند تا عکس از همونا داره البته عکسا مشکل نداره از نظر اونا مشکل دار هست بعدش اینکه ما تونستیم با فیش حقوقی به عنوان ضامن از اونجا خارج بشیم ما همه جا شنیدیم که اول ف/ت/ا میاد بعد کامپیوتر را میگیره اما دیگه این مدلیش را ندیده بودیم دوستانی که تجربه دارن یه راهنمایی بکنن کمی ترسیدیم
لابد ب قول خودشون اعلام جرم کردن علیه شما :| ک اینطوری شده روند رسیدگیش
مگه عکسا چطوری بوده ؟ یکم میشه درموردش توضیح بدید ؟
تاجایی که میدونم اگر قرار خاصی براتون اجرا بشه با فیش حقوقی نمیشه از اونجا خارج شد !
دقیقا بازپرس چی گفت بهتون ؟ تفهیم اتهام شدید ؟
- - - Updated - - -
راستی یه موردی یادم اومد
چند وقت پیش یکی از دوستان مثل شما میگفت عکسای سایتشو پرینت کردن بردن پیش ی شخصی ( عکسای ناجور رو پاک کرده بود و سایت رو فروخته بود ) اونم عصبانی شده بود با دیدن عکسا و ... دوست ما هر چقدر میگفت پاکش کردم عکسا رو قبول نمیکردن اخر سر بهش گفتن دفعه اخرت باشه و ادمین جدید سایتم بگو قضیه چی بوده بهش همین :|
فک کنم اون طرف تهران بود ، شما هم تهران هستی ؟
-
-
October 23rd, 2016, 21:48

نوشته اصلی توسط
saeid1346
لابد ب قول خودشون اعلام جرم کردن علیه شما :| ک اینطوری شده روند رسیدگیش
مگه عکسا چطوری بوده ؟ یکم میشه درموردش توضیح بدید ؟
تاجایی که میدونم اگر قرار خاصی براتون اجرا بشه با فیش حقوقی نمیشه از اونجا خارج شد !
دقیقا بازپرس چی گفت بهتون ؟ تفهیم اتهام شدید ؟
- - - Updated - - -
راستی یه موردی یادم اومد
چند وقت پیش یکی از دوستان مثل شما میگفت عکسای سایتشو پرینت کردن بردن پیش ی شخصی ( عکسای ناجور رو پاک کرده بود و سایت رو فروخته بود ) اونم عصبانی شده بود با دیدن عکسا و ... دوست ما هر چقدر میگفت پاکش کردم عکسا رو قبول نمیکردن اخر سر بهش گفتن دفعه اخرت باشه و ادمین جدید سایتم بگو قضیه چی بوده بهش همین :|
فک کنم اون طرف تهران بود ، شما هم تهران هستی ؟
آره تفهمیم اتهام کردن یه سری سوالات کرد و روی برگه نوشت و زیرش از من خواست پر کنم که گفتم فروش نداشتیم برای سرگرمی بوده کارتون میذاشتیم
عکس ها مثلا یه دختر بود کمی از ساق پاش ل/خ/ت بود میگفت جرمه و ... با اینکه اصلا عکسش مشکل نداشت
نمیدونم هر کی را دیدم میگفت ف/ت/ا اول میامد و رسیدگی میکرد برای ما اصلا این حرفا نبود با اینکه یه سایت مشکل داری هم نداشتیم نمیدونم قضیه چیه
من خیلیا را دیدم و توی نت خوندم و گفتن جریمه نقدی شدن . با جریمه نقدی مشکلی ندارم ولی ز/ندان خیلی میترسم
-
-
October 23rd, 2016, 21:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yesmovie
سلام به همه دوستان
چند وقت پیش حدود 3 ماه پیش یه اس ام اس اومد که پرونده شما با شماره فلان به دادسرای رایانه ای ارجاع شد بعدش دیروز اس ام اس اومد که رای قرار صادر شد . حالا جالبیش اینه نه فت/ا به سایتمون گیر داده نه چیزی سایت هم سایت انیمیشن و انیمه هست یعنی یه اخطار دم خانه نمیارن خودشون همینجوری رای صادر میکنن ؟ مگه میشه ؟ کسی اطلاعی چیزی نداره ؟
خیلی جدی نگیر احتمالا شوخی کردن به قول دوستان بدون شما که رای نمیدن
بهتره از فتا و دادسرای رایانه ای پیگیر بشید
-
-
October 23rd, 2016, 22:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yesmovie
آره تفهمیم اتهام کردن یه سری سوالات کرد و روی برگه نوشت و زیرش از من خواست پر کنم که گفتم فروش نداشتیم برای سرگرمی بوده کارتون میذاشتیم
عکس ها مثلا یه دختر بود کمی از ساق پاش ل/خ/ت بود میگفت جرمه و ... با اینکه اصلا عکسش مشکل نداشت
نمیدونم هر کی را دیدم میگفت ف/ت/ا اول میامد و رسیدگی میکرد برای ما اصلا این حرفا نبود با اینکه یه سایت مشکل داری هم نداشتیم نمیدونم قضیه چیه
من خیلیا را دیدم و توی نت خوندم و گفتن جریمه نقدی شدن . با جریمه نقدی مشکلی ندارم ولی ز/ندان خیلی میترسم
شما رو 800 جریمه میکنند و بعد خلاص
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-