من این عزیز و سایت رو حقیقتا زیاد نمیشناسم ولی اگر به این شکل هست که شما می فرمائیید درود بر شرفش و امیدوارم هر چه زودتر مشکل رو حل کنند
نیاز داریم به بودن چنین انسانهایی در مملکتمون
من این عزیز و سایت رو حقیقتا زیاد نمیشناسم ولی اگر به این شکل هست که شما می فرمائیید درود بر شرفش و امیدوارم هر چه زودتر مشکل رو حل کنند
نیاز داریم به بودن چنین انسانهایی در مملکتمون
سلام خدمت بزرگواران
فقط یک جمله
"همیشه جملات رو از دو طرف بخون یک طرف موافق دوم طرف مخالف"
مثلا مقصران فیش های نجومی اشتباه رو پذیرفتند
ولی مقصران املاک شهرداری تهران اشتباه رو نپذیرفتند
خوب اگر مورد دومی میپذیرفتند چی میشد ؟ کمی تفکر
موفق و موید
جایی بود که اراجیف زیاد ارائه می شد.
صد رحمت به پی تی . حداقل چند تا آدم بالغ تو پی تی پیدا میشه
سلام
به نظر من بهترین راه پیشرفت در وب فارسی اینه که اولاً مدیر سایتش تو خارج از کشور زندگی کنهدوماً هرگز روی هاست یا سرور ایرانی نیاد! سوماً انقدر تو لفافه و با سیاست کار های نقیصش هم انجام بده که نتونن بهش گیر بدن مثلاً شما همین اینستاگرام رو ببین کلی مورد حتی + 18 توش پیدا میشه اما اکثرشون خدایی طوری ساخته شدن که مورد دارن ولی مورد طوریه که کمیته فــیلترینگ به صورت قاطع نمی تونه حرفی بزنه.
این سایت "هم میهن" هم من نمی شناسم ولی به نظرم یه سیاست هایی پیش رو می گرفت که حتی اون پست های انتقادی و نقیصش هم طوری بودن که این وزیر وزرا هم چیزی نمی تونستن بگن خیلی بهتر میشد مثلاً میشد پست های سیاسی انتقادی رو بیشتر تو لفافه میگفتن آخه متاسفانه همونطور که می دونید اکثر مردم دنیا دوست دارن ازشون تعریف بشه به جای انتقاد اما همه شون هم میگن ما انتقاد پذیر هستیم بعد میگیم پس چرا انتقاد میکنیم ناراحت میشید میگن چون انتقاد شما سازنده نیست! برای همین بهتره هر جا انتقاد میکنیم حدود 80 درصد متن انتقاد رو به تعریف و تمجدید از خوبی های شخص یا ارگان خاص تخصیص بدیم بعدش تو 20 درصد اونم نه در یه جای پست که ضایع بشه بلکه پراکنده بین همون 80 درصد قبلی انتقاد کنیم
یادمه چند سال پیش سایت یکی از دوستان فقط یه مطلب توش بود که درباره فــیلترینگ صحبت شده بود یعنی کلمه فــیلتر که تو این انجمن هم **** میشه رو چند بار برده بودن و اصلاً فــیلترشکن یا راه عبورش هم صحبت نشده بود ولی سر همون موضوع سایتش رو فــیلتر کردن تا اینکه بیشتر از 1 هفته بعد تونست فقط با حذف اون پست سایتش رو از فــیلتر در بیاره!
دیگه حمله ای که زدند از 100 مگابیت بیشتر نبوده که !!! میرفت از سنترال هاستینگ که تا 100 مگابیت حمله توانایی داره هاست میگرفت بالا میاورد من جاش بودم .
دوستدار کتاببلیان
انشالا این مدیر هم میهن هم اب بندی میشه بیخیال اینطور نامه ها میشه...اولاش سخته بعدا عادت میکنند به این طور اوضاع وب ایران..ما هم روزهای اول ناراحت بودیم و دشنام و.. میدادیم..الان اب بندی شدیم![]()
اگر قرار بود بشه تو این ۱۰-۱۵ سال فعالیت شده بود !
در مقابل ظلم نباید سکوت کرد
- - - Updated - - -
دیتاسنتر آمریکایی بود یه بار پینگ گرفتم.
یادم نیست کدوم دیتاسنتر
- - - Updated - - -
شرکت آمریکایی cloudflare :
حملات به شبکه اجتماعی هم میهن بطور رسمی از طریق تجهیزات مخابراتی مستقر در ایران است.
2uCfX.jpg
وقتی دیتاسنتر های ایرانی توان مقابله در برابر حملات دی داس رو ندارند چرا مدیران این طور سایت ها سایتشون رو روی سرور های ایرانی میارند!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)