-
September 6th, 2016, 22:35
عضو انجمن
پاسخ : درخواست معرفي cms

نوشته اصلی توسط
vahid13713
فقط اپن سورس بودن مشکل شما رو حل نمیکنه!!! شما مثلا برا توسعه ورد پرس نیاز به برنامه نویس ورد پرس دارید نه صرفا برنامه نویس پس هر سیستمی بخرید برای توسعش باید با توابع پیشفرضش اشنا باشید که ممکن نیست!!! حکایت استخوان لای گوشت!!! برای توسعش مجبورید فقط با نویسنده سی ام اس در ارتباط باشید حالا دیگه بستگی به انصافش داره
خوب یک کسی معرفی کنید که من بخرم و باقیمت مناسب واسم برنامه نویسی کنه ولی درکل کد php میشه فهمید asp.net کمی سخت بدون سازنده نمیشه فهمید
-
-
September 6th, 2016 22:35
# ADS
-
September 6th, 2016, 23:09
عضو انجمن
OctoberCMS
پلاگین های خوبی داره
توسعه راحتی هم داره
بر پایه فریمورک لاراول
-
-
September 6th, 2016, 23:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
2JZ
OctoberCMS
پلاگین های خوبی داره
توسعه راحتی هم داره
بر پایه فریمورک لاراول
دوست عزیز cms طراحی ایران می خوام ممنون
-
-
September 6th, 2016, 23:14
عضو انجمن
Cms ایرانی ؟!
هیچ cms درست حسابی ایرانی نداریم. اگه برید سمت cms های ایرانی به مشکل میخورید.
-
-
September 6th, 2016, 23:45
من یه نکته دیگه هم بهتون بگم هزینه برنامه نویسی طبق نرخ اتحادیه العان هر ساعت 160 تومنه میدونید خیلی خوب باهاتون حساب کنن ساعتی 50 تومن بنابراین یه جورایی فکر توسعه سی ام اس با برنامه نویسی زیاد جالب نیست البته اگه پولشو دارید یا شرکت پولداری هستید بنویسید...نکته دیگه هر چی بنویسید 2 سال دیگه قدیمیه مدرک موثق بهتون میتونم بدم یعنی دو سال دیگه برا اپدیتش هزینه ... در صورتی که ورد چرس و جوملا رایگان اپدیت میشن...کلا طراحی سایت اختصاصی شدیدا هزینه بره و بیشتر به درد سایتهای شرکتهای پولدار میخوره العان میتونم چندین سایت دولتی بهتون معرفی کنم که با جوملاست کلا جوملا هم نسبت به ورد پرس حرفه ای تره افزونه نویسی این سیستمها هم شدیدا ارزونتره
-
-
September 7th, 2016, 00:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahid13713
من یه نکته دیگه هم بهتون بگم هزینه برنامه نویسی طبق نرخ اتحادیه العان هر ساعت 160 تومنه میدونید خیلی خوب باهاتون حساب کنن ساعتی 50 تومن بنابراین یه جورایی فکر توسعه سی ام اس با برنامه نویسی زیاد جالب نیست البته اگه پولشو دارید یا شرکت پولداری هستید بنویسید...نکته دیگه هر چی بنویسید 2 سال دیگه قدیمیه مدرک موثق بهتون میتونم بدم یعنی دو سال دیگه برا اپدیتش هزینه ... در صورتی که ورد چرس و جوملا رایگان اپدیت میشن...کلا طراحی سایت اختصاصی شدیدا هزینه بره و بیشتر به درد سایتهای شرکتهای پولدار میخوره العان میتونم چندین سایت دولتی بهتون معرفی کنم که با جوملاست کلا جوملا هم نسبت به ورد پرس حرفه ای تره افزونه نویسی این سیستمها هم شدیدا ارزونتره
دوست عزیز شرکتی هست باید روی asp.net باشه یا php و برنامه نویس هم مال شرکت باشه سیستم از قبل نوشته باشه و ایرانی باشه (برای برنامه نویسی اضافی) وقت برای برنامه نویسی هم نداریم باید سریع اماده کنیم تا چند هفته دیگه فقط وقت طراحی گرافیکی داریم
وبروزرسانی داشته باشه
-
-
September 7th, 2016, 01:01
عضو انجمن
من خودم هم ۹۸℅ سایت هامو با asp.net راه اندازی میکنم اما طراحی cms زمان می بره که شما ندارید
اگر آماده میخواهید
از umbraco استفاده کنید.
وب سایت رسمی خود asp.net هم از umbraco استفاده میکنه
دات نت نیوک هم هست.اونم خوبه.
اما همه ی cms های asp.net بصورت پلتفرم هستند
بصورت پیش فرض امکاناتی دارند اما امکانات مد نظرتون رو باید خودتون اضافه کنید . یعنی اون چیزی که میخواهید رو از توش در بیارید.
اکثرشون هم ماژول های مختلفی دارند حالا یا بصورت نصبی یا اینکه داخل ویژوال استودیو
-
-
September 7th, 2016, 01:01
عضو انجمن
سلام
من چند سال پیش یه مدت از پایا سی ام اس استفاده میکردم کارش خوب بود
میتونی مراجعه کنی چون در حال توسعه بود اونموقع
don't underestimate the power of a common man
-
-
September 7th, 2016, 20:15