مشکل من اینه نمیدونم اینارو کجا باید قرار بدم
تو قالب؟
تو اسکریپت؟
از داشبورد مدیریت؟
اگر توی قالب کجای قالب
مشکل من اینه نمیدونم اینارو کجا باید قرار بدم
تو قالب؟
تو اسکریپت؟
از داشبورد مدیریت؟
اگر توی قالب کجای قالب
don't underestimate the power of a common man
برای شما بهتره تو فوتر قرار بدید که همه صفحات باشه
منم یه سوال دارم.ببینید این تگ گذاری در وردپرس درسته؟tag.jpg
ممنون.از راهنماییتون.تگ h1 رو چه جوری باید به عنوان اصلی مطلب توی وردپرس بدیم؟زمانی که توی وردپرس مطلب جدید مینویسیم در کادر عنوان.عنوان رو بنویسم خودبه خود تگ h1 میگیره؟
اون موقع با توجه به صحبت شما این مطلبی که عکسشو فرستادم میشه فقط تگ h1 بهش داد اونم برای عنوانه:چگونه کمردرد را درمان کنیم؟ درسته؟اون موقع h2 و h3 چی میشه؟
آقا وحید توی این آموزش نوشته سرتیتر h1 و عنوان مطلب نباید یکسان انتخاب بشه.ولی توی وردپرس عنوان مطلب رو که داخل کادر وردپرس مینویسم خودبه خود تگ h1 میگیره باید چکار کنم؟
بله درسته
در ضمن این تگ گذاری ها در بیشتر مواقع باعث جلوگیری از کپی مطلب توسط ربات ها هم میشه
ویرایش توسط meysam20 : September 3rd, 2016 در ساعت 00:08
سلام بر شما
نیاز نیست حتما از h1 یا h2 استفاده کنید!
h3 هم کفایت میکند.اگر از وردپرس ستفاده میکردید افزونه yoast seo بسیار مناسب شماست
در ضمن این اندازه فونت h1 , h2 , h3 فقط مربوط به Read ability یا همان توانایی خواندن هست که جاهایه مورد نظر که کلمه کلیدی در ان هست را بهتره با این تگ ها بزرگ کنید تا از لحاظ رید ابیلیتی خیالتان راحت شود.
با عنوان کار نداشته باشید عنوان خودکار هست شما باید در نوشته این تگ را بگذارید
در ضمن تگ اچ یک اچ دو اچ سه در واقع با نام Heading 1 و Heading 2 و Heading 3 شناخته می شه در هنگام نوشتن در وردپرس به صورت پیشفرض نوشته شده"بند" شما از اونجا میتونید تغییرش بدید
توصیه میکنم از h3 استفاده کنید اون کافیه نیاز نیست حتما همش باشه تو نوشته یکیش باشه کافیه
موفق و موید باشید
ویرایش توسط jsoltani : September 3rd, 2016 در ساعت 07:09 دلیل: اضافه کردن نوشته
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)