صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: کم فروشی یا به اصطلاح خودمونی ***ی همراه اول

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

پیش فرض پاسخ : کم فروشی یا به اصطلاح خودمونی ***ی همراه اول

نقل قول نوشته اصلی توسط hoster نمایش پست ها
    بهتره بیخیال شید

همراه اول مال سپاه هست
    الان یعنی بترسیم؟ =d>

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط zambi نمایش پست ها
    شکایت ثبت کردم

2. # ADS

عضو جدید black.p آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    145
    تشکر شده در
    93 پست

دوست عزیز کلا دور همراه اولو خط بکش ، واس منم چندین و چندین بار همین اتفاق افتاده ، اگه اینترنت میخوای برو سراغ ایرانسل ، وگرنه همراه اول فقط واس مکالمه خوبه و آنتن دهیش بهتره از ایرانسل هست

4. تعداد تشکر ها از black.p به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

وقتی تو اول مارکتش برنامه های رایگان خارجی رو پولی میذاره تازه منت میذاره که 10 هزار تومان بدید 90 هزار تومان شارژ خرید برنامه بگیرید چه انتظاری دارید؟

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط black.p نمایش پست ها
    دوست عزیز کلا دور همراه اولو خط بکش ، واس منم چندین و چندین بار همین اتفاق افتاده ، اگه اینترنت میخوای برو سراغ ایرانسل ، وگرنه همراه اول فقط واس مکالمه خوبه و آنتن دهیش بهتره از ایرانسل هست
    دوست من ایرانسل که د ز د واقعی هست
    یک بار شارژ مستقیم از سایت خودشون خرید کردم که نیمد تو حساب زنگ زدم گفتیم این شماره تراکنش و شماره پیگیری گفتن چی؟ چه کشکی ؟ گفتم شماره پیگیری برای چیه گفتن هیچی خدافظ

7. تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

کلا سیستم جالبی هست! مثل اینکه رقابت شدیدی سر اینکه کی ***تر هست بینشون وجود داره!
    من دیروز شارژ 2 تومنی از آپ (*733#) خریدم به جاش شارژ 5 اومنی فرستاده و از حسابم 5 تومن کم کرد! به همین راحتی 3 تومن بالا کشید.

عضو جدید black.p آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    145
    تشکر شده در
    93 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cacodemon نمایش پست ها
    دوست من ایرانسل که د ز د واقعی هست
    یک بار شارژ مستقیم از سایت خودشون خرید کردم که نیمد تو حساب زنگ زدم گفتیم این شماره تراکنش و شماره پیگیری گفتن چی؟ چه کشکی ؟ گفتم شماره پیگیری برای چیه گفتن هیچی خدافظ
    چی بگم والا ، من و اکثرا تمامی افردای که دوست آشنا هستن و تو همین وب هاستینگم هم دیدم از ایرانسل رضایت داشتن البته فقط اینترنتش نه چیز دیگه.
    پشتیبانیشون هم که الا ماشالله ،یه بچه 15 ساله ببری بشونی اونجا بیشتر تو رو راهنمایی ، و مشکلت رو حل میکنه . من نمیدونم اینا بر چه اساسی نیرو استخدام میکنن جهت پاسخگویی به ملت !!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط black.p نمایش پست ها
    چی بگم والا ، من و اکثرا تمامی افردای که دوست آشنا هستن و تو همین وب هاستینگم هم دیدم از ایرانسل رضایت داشتن البته فقط اینترنتش نه چیز دیگه.
    پشتیبانیشون هم که الا ماشالله ،یه بچه 15 ساله ببری بشونی اونجا بیشتر تو رو راهنمایی ، و مشکلت رو حل میکنه . من نمیدونم اینا بر چه اساسی نیرو استخدام میکنن جهت پاسخگویی به ملت !!
    والا ما راضیم همون بچه 15 ساله پاسخ بده حداقل پشتیبانی ایرانسل انقدر اون تلفن گویاش پر حرف و وراجه که 5 دقیقه اول فقط باید صحبت های تکراری که مثلاً درباره طرح ها و جشنواره ها و... خودشون حرف میزنه بشنویم که تازه بعدش بریم تو صف انتظار اپراتور :|

من الان رو نمی دونم اما یادمه قبلاً که رایتل داشتم سریعترین پاسخ رو رایتل میداد تو تماس تلفنی خصوصاً که انقدر محترمانه حرف میزدن و پیگیر مشکل بودن که بعضی اوقات پیش خودم میگفتم آخه چرا برای یه موضوعی که می تونستم سرچ بزنم مزاحم این بیچاره ها شدم

عضو انجمن ali-rezam آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    507
    تشکر تشکر شده 
    258
    تشکر شده در
    179 پست

از این اتفاقات میوفته
    منم قبلا یه بار بسته گرفتم از ساعت 2 تا 10 صبح که از خواب بلند شدم بیشترحجم روزانه ام مصرف شده بود ! با این حال که هم اینترنت قطع بوده و اگر هم دانلودی شده باید از حجم شبانه من کم میشده ! از حجم شبانه 10-20 مگ کم شده بود و بیشتر حجم روزانه رفته بود !
    { Live in the moment }
    ...

تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali-rezam نمایش پست ها
    از این اتفاقات میوفته
    منم قبلا یه بار بسته گرفتم از ساعت 2 تا 10 صبح که از خواب بلند شدم بیشترحجم روزانه ام مصرف شده بود ! با این حال که هم اینترنت قطع بوده و اگر هم دانلودی شده باید از حجم شبانه من کم میشده ! از حجم شبانه 10-20 مگ کم شده بود و بیشتر حجم روزانه رفته بود !
    جالبیش اینه طبق قانون خودشون مصرف شبانه از 2 تا 7 صبح هست
    تمدید 7:50 اتفاق افتاده و 31 مگ استفاده حجم شبانه زده زده
    شاید ساعتاشون خاص ه

خیلی باحالن و.....

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cacodemon نمایش پست ها
    این متن نامه شکایت بنده که برای همراه اول فرستادم

با سلام
    امروز در تاریخ 31/5/1395 در ساعت 7 : 50 : 14 تاریخ و ساعت تمدید بسته نوترینو بنده بوده که چند ثانیه بعد من با فرستادن عدد 0 درخواست اعلام مانده اینترنت کردم و از جوابی که اومده متحیر شد
    اس ام اس ارسالی اعلام میکنه در تاریخ 1395/5/31 و تا ساعت 7 : 50 : 59 ثانیه (یعنی تنها در 45 ثانیه بعد از فعال شدن بسته جدید من 218 مگ از حجم روزانه و 31 مگ از حجم شبانه استفاده کردم
    دو تا سوال پیش میاد
    1- ایا شما سرعتی ارائه میدید که تو این 45 ثانیه من میتونم 218 +31 مگ دانلود کنم؟؟؟ 46 مگابیت در ثانبه ؟؟مطمئنن نه!!!
    2- مگه قانون شما این نیست که حجم شبانه از 2 تا 7 بامداد حساب میشه؟ پس چطور بسته بنده در ساعت 7 : 50 : 14 تمدید شده و در ساعت 7 : 50 : 59 31 مگ از حجم شبانه استفاده شده؟؟ چطور همچین چیزی ممکن هست؟؟

جز اینه که شما درحال کم فروشی هستید؟

فایل پیوست 33090

و جوابی که گرفتم

فایل پیوست 33091

هیچ جا پاسخگو نیستن
    یک فرم بلند بالا دارن که بعد پرکردن انواع و اقسام ارور ها روبرو میشید
    ***ی دیگه معنیش چیه؟

سلام

دوست عزیز بعضاً پیش می آید که در لحظات آخر بسته اینترنتی شما حجمی مصرف می نمایید که این حجم مازاد بر ترافیک شما است اما سیستم در قطع سرویس نت شما تاخیر داشته است. و حساب شما را به مقدار x مگ بدهکار می کند . تنظیمات به صورتی انجام شده است که این بدهکاری از اولین بسته ای که تمدید می کنید در همان لحظات اولیه کسر می شود
    به عبارت ساده تر : دیشب و قبل از ساعت 2 شب ترافیک روزانه شما به پایان رسیده است و در فرصت باقیمانده تا ساعت 2 شب نیز بسته در سیستم برای شما در حالت فعال بوده است و در این مدت مقداری مصرف داشته اید (218 مگ) که این میزان در حساب بسته شما بدهکاری ثبت شده است. امروز قبل از ساعت 7 صبح زمانی که تمدید نموده اید 218 مگ از بسته جدید کسر شده است. هر چند این مورد همیشگی نیست و گاها به دلیل تاخیر سیستم همراه اول در تحلیل اطلاعات پیش می آید. 31 مگ ترافیک ترافیک شبانه نیز که حتما قبل از ساعت 7 صبح گوشی شما یا هر وسیله ی دیگری مصرف داشته است.

همچنین در نظر داشته باشید در شبکه 3g و یا 4g مصرف این 100-200 مگ در کمتر از یک دقیقه امری محال نیست ! با توجه به سرعتی که وجود دارد اگر محاسبات دقیق هم داشته باشید این امر کاملاً معمول است

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)