درود ، دوست عزیز بیخیال این جور موارد شوید و به فکر ایده و فناوری جدید باشید ، 100 درصد ***** خواهید شد ! حتی اگر تمامی موارد قانونی رو رعایت کنید !
موفق باشید .
درود ، دوست عزیز بیخیال این جور موارد شوید و به فکر ایده و فناوری جدید باشید ، 100 درصد ***** خواهید شد ! حتی اگر تمامی موارد قانونی رو رعایت کنید !
موفق باشید .
.
چت روم دیگه بدرد نیمخوره. چون *****ینگ شدیدا با این موارد سایت ها برخورد میکنه و پایداری نخواهد داشت
اگر در زمینه چت میخاین فعالیت کنید حتما ایده جدیدی به کار ببرید که ایده بسیار هست و کار نشد نداره و حتما کاربران خودت رو خاهی داشت تا بتونی سود مورد نظرو داشته باشی ولی فقط مشکل فیـلترینگ وجود داره که تقریبا غیر قابل حله
اگر ٤ سال پيش ميخواستين اين كار رو انجام بدين قطعا نتيجه ميداد. اما الان نه مشترى روم هست ، نه كاربر واسه روم ها. موضوع جيزترينگ هم كه دوستان اشاره كردند. حاظرم با ضمانت كتبى تعهد بدم كه سود نميكنيد. فكر ايده جديد باشيد ! نه ايده اى كه صد نفر حرفه اى تر از شما ( به صورت تيم ) روش كار كردن و الان هم ميبينين كه خبرى ازشون نيست. نمونه خيلى بارز : هزار طرح ، هاست به هاست و طراحفا كه خودتون كار ميكردين ، دي چت ، بازم اگر نياز هست بگم. فكر جديد بكنيد. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
عزیز تا وقتی تلگرام هست بیان چتروم های شما ؟ واقعا وقت تلف کردنه :|
تقریبا سه سال پیش چتروم ها حسابی داغ بود
دو سال پیش برای یکی از همین گروهای طراحی های چت روم یه اسکریپ اختصاصی آماده کردم که امکانات خلی خوب و ابتکاری داشت (چت تصویری و صوتی تحت وب و ...) اما بعد از گسترش تلگرام تعداد کاربرانش به شدت افت کرد . فکر کنم الان دیگه فعالیت نمکینن !
الان سرمایه گذاری کاملا اشتباه هست ! البته من یه طرح خیلی عالی در این مورد دارم . اما نیاز به یه تیم برنامنویسی خوب داره
تلگرام من : 09351353091 ( بلاکم . قبلش توی کانتک اضافه کنید )
شاید مخاطبای چتروم کم شده باشن ولی هنوزم هستن در لحضه حدودا 100 نفر انلاین دارن بعضیاشون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)