-
August 10th, 2016, 21:58
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد پروژه های برنامه نویسی
با سلام
روی صحبتم با همکاران عزیزمه
دوستان وقتی یکی به شما سفارش پروژه ی برنامه نویسی اختصاصی میده یعنی میخواد سورس براش نوشته بشه ... یعنی پول سورس میده! وگرنه میره سیستم های آماده استفاده می کنه..
درباره ی داکیومنت هم باید عرض کنم بعضی از دوستان توی ذهنشون نقشه میکشن و بعضی ها هم روی کاغذهای روی میز و بعضی ها هم مثل بنده اول داکیومنت ورد مینویسن.. این داکیومنت ها هم بعضی از دوستان هزینه می گیرند و دیگر دوستان روی کل پروژه قیمت می دهند
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
-
تعداد تشکر ها از toltek به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2016 21:58
# ADS
-
August 10th, 2016, 22:01
عضو جدید
پاسخ : سوال در مورد پروژه های برنامه نویسی

نوشته اصلی توسط
toltek
با سلام
روی صحبتم با همکاران عزیزمه
دوستان وقتی یکی به شما سفارش پروژه ی برنامه نویسی اختصاصی میده یعنی میخواد سورس براش نوشته بشه ... یعنی پول سورس میده! وگرنه میره سیستم های آماده استفاده می کنه..
درباره ی داکیومنت هم باید عرض کنم بعضی از دوستان توی ذهنشون نقشه میکشن و بعضی ها هم روی کاغذهای روی میز و بعضی ها هم مثل بنده اول داکیومنت ورد مینویسن.. این داکیومنت ها هم بعضی از دوستان هزینه می گیرند و دیگر دوستان روی کل پروژه قیمت می دهند
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
سلام
منم نظرم با شما یکیه وقتی پروژه اختصاصی داده میشه و برنامه نویس داره از صفر کد مینویسه پس در اصل هزینه بابت اون سورس داده شده و داشتن سورس هم برابر با مالکیت کامل برنامه
منم به خاطر همین بود که این سوال برام پیش اومد که بنده وقتی دارم یه هزینه میدم اختصاصی برام بنویسن چرا یه سریا میگن نه ما سورسو جدا هزینه میگیریم
به همین علت گفتم ببینم عرفشه یا نه اما اینطور که مشخصه اکثرا هزینه جدا برای سورس میگیرند !
ویرایش توسط Ringmoon : August 10th, 2016 در ساعت 22:04
-