-
August 8th, 2016, 04:00
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در درگاه پرداخت ملت

نوشته اصلی توسط
Ricardo
مرسی نصب میکنم، بعد از تست نتیجشو اینجا اعلام میکنم /
ممنون اقای کریمی اما من تلگرام ندارم /
برای استفاده در ورژن6(تغییرات زیر انجام بده همون فایل که رو 5 کار میکرد رو 6 کار خواهد کرد)
فایل call back مربوط به درگاه پرداخت خودتون رو باز کنید ؛ سپس مقدار زیر رو پیدا کنید :
include("../../../dbconnect.php");
وبه
include("../../../init.php");
تغییر بدید.
-
تعداد تشکر ها از amin karimi به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2016 04:00
# ADS
-
August 8th, 2016, 04:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin karimi
برای استفاده در ورژن6(تغییرات زیر انجام بده همون فایل که رو 5 کار میکرد رو 6 کار خواهد کرد)
فایل call back مربوط به درگاه پرداخت خودتون رو باز کنید ؛ سپس مقدار زیر رو پیدا کنید :
include("../../../dbconnect.php");
وبه
include("../../../init.php");
تغییر بدید.
ببینید من از این درگاه دارم استفاده میکنم چیزی که شما گفتید نداره
فایل پیوست 32903
-
-
August 8th, 2016, 04:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ricardo
ببینید من از این درگاه دارم استفاده میکنم چیزی که شما گفتید نداره
فایل پیوست 32903
شما یاهو مسنجر ندارید یا تلگرام نصب کنید تا اوکی کنم براتون یا تو پیام خصوصی همین سایت برام اطلاعات شماره ترمینال + نام کاربری + رمز ارسال کنید تا ست کنم براتون
-
تعداد تشکر ها از amin karimi به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2016, 04:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin karimi
شما یاهو مسنجر ندارید یا تلگرام نصب کنید تا اوکی کنم براتون یا تو پیام خصوصی همین سایت برام اطلاعات شماره ترمینال + نام کاربری + رمز ارسال کنید تا ست کنم براتون
ممنونم از لطفتون ولی نمیتونم ترمینال و یوزر پسورد درگاه رو ارسال کنم!
احتمال زیاد در فایل mellat.php این گزینه باید اصلاح بشه :
کد PHP:
$callBackUrl = $params['systemurl']."/modules/gateways/callback/Mellat.php?iid=$invoideid";
-
تعداد تشکر ها از Ricardo به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2016, 04:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ricardo
ممنونم از لطفتون ولی نمیتونم ترمینال و یوزر پسورد درگاه رو ارسال کنم!
احتمال زیاد در فایل mellat.php این گزینه باید اصلاح بشه :
کد PHP:
$callBackUrl = $params['systemurl']."/modules/gateways/callback/Mellat.php?iid=$invoideid";
قربان باور کنین اون اطلاعات هیچ کاربرد خاصی نمیتونه داشته باشه من به انتخاب شما احترام میذارم
شما ماژول از سایت فراسو تهیه کنید .
++ نه قربان این نیست داخل ماژول که فرستادین پوشه callback هست اما رمز گذاریه من خواستم ماژول خودمو تقدیم کنم که منصرف شدم
ارادتنمد شما
-
-
August 8th, 2016, 04:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin karimi
قربان باور کنین اون اطلاعات هیچ کاربرد خاصی نمیتونه داشته باشه من به انتخاب شما احترام میذارم
شما ماژول از سایت فراسو تهیه کنید .
++ نه قربان این نیست داخل ماژول که فرستادین پوشه callback هست اما رمز گذاریه من خواستم ماژول خودمو تقدیم کنم که منصرف شدم
ارادتنمد شما
نه خواهش میکنم ، من متوجه هستم ، اصلا منظور من این نبود که به درد شما میخوره یا قصد سوءاستفاده دارید، همین که شما و دوستان دیگه بدون چشم داشتی دارید کمک میکنید ، خوبیِ شما رو میرسونه ، اما به دلایل دیگه ای نمیتونم این کار رو بکنم ، عذرخواهی میکنم/
علاقه ای به خرید و استفاده از محصولات فراسو رو ندارم ، اون دوستمون هم ماژول فراسو رو گذاشت ، ابتدا میخواستم نصب کنم اما منصرف شدم /
نهایتا ماژول رو میدم به یک برنامه نویس که همون رو درست کنه .
ویرایش توسط Ricardo : August 8th, 2016 در ساعت 04:38
-
-
August 12th, 2016, 17:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ricardo
نه خواهش میکنم ، من متوجه هستم ، اصلا منظور من این نبود که به درد شما میخوره یا قصد سوءاستفاده دارید، همین که شما و دوستان دیگه بدون چشم داشتی دارید کمک میکنید ، خوبیِ شما رو میرسونه ، اما به دلایل دیگه ای نمیتونم این کار رو بکنم ، عذرخواهی میکنم/
علاقه ای به خرید و استفاده از محصولات فراسو رو ندارم ، اون دوستمون هم ماژول فراسو رو گذاشت ، ابتدا میخواستم نصب کنم اما منصرف شدم /
نهایتا ماژول رو میدم به یک برنامه نویس که همون رو درست کنه .
سلام و درود خدمت شما
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا ماژول کد باز و سازگار با تمامی نسخه هارو بدم خدمتتون
موفق و پیروز باشید
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
-
-
August 12th, 2016, 17:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ricardo
سلام دوستان ، من از درگاه پرداخت ملت استفاده میکنم ، در whmcs 5 مشکلی نداشت اما وقتی به 6.3.1 ارتقا دادم ، وقتی پول پرداخت میشه و میخواد دوباره برگرده به سایت یا صفحه فاکتور ، صفحه سفید میشه !!
ممنون میشم دوستانی که میدونن مشکل کجاست راهنمایی کنند! اگر نیاز هست بگید که کدهای فایل melat.php رو اینجا بزارم .
از تنظیمات پی اچ پی display error را فعال کنید ببینید چه اروری میده ما ارور تابع تایم رو داشتیم که رفع کردیم احتمالا شما هم مال تابع تایم باشه
ارور را اینجا اعلام کنید
-