Isp ها برای ترافیک داخل خودشونم هزینه میدن به زیرساخت؟
مثلا میزبانی یه سایت با آسیاتک باشه ویه کاربرم از آسیاتک اینترنت بخره ازون سایت بازدید یا دانلود کنه آسیاتک بازم مثل شرکتای دیه از پهناش کم میشه و به زیرساخت پول میده؟
Isp ها برای ترافیک داخل خودشونم هزینه میدن به زیرساخت؟
مثلا میزبانی یه سایت با آسیاتک باشه ویه کاربرم از آسیاتک اینترنت بخره ازون سایت بازدید یا دانلود کنه آسیاتک بازم مثل شرکتای دیه از پهناش کم میشه و به زیرساخت پول میده؟
1- برای همه آی اس پی ها خوب هست که ترافیک داخل ایران باشه
چرا؟ چون به کاربر adsl ، ترافیک بین الملل میفروشن (مثلا گیگی 3 تومن) در صورتی که برای خودشون هزینه یک صدم این میفته اگر ترافیک داخلی باشه (اینترانت به شدت ارزون تر هست)
2- بسته های همایتی شدید دولت برای انتقال ترافیک به ایران (که من به شخصه 100% موافق هستم!)
3- مثال های خوبی زدن دوستان
آسیاتک میاد سرور با ترافیک آپلود رایگان در اختیار سایت های بزرگ میذاره
علاوه بر تبلیغ بسیار زیادی که براش میشه (از قدیم هم سایت های بزرگ اسپانسر داشتن... اسپانسر ها هم هزینه میگردن ، سرور میگرفتن و در اختیار سایت ها قرار میدادن. نمونش پی سی دانلود که از 10 سال پیش هم اسپانسر برای هاستینگش داشته) و کسب اعتبار ، مشتری اضافه براش میاد (تو هاستینگ بهترین اعتبار ، میزبانی سایت های موفقه)
مورد بعدی اینکه انتقال ترافیک تو شبکه خودشون انجام میشه (بین چند تا روتر خودشون) و بابت این انتقال ، از شما هر گیگ 3 هزار تومن پول میگیرن!
چرا نکنن!؟
سود خالصه!
سلام دوستان
بطور کلی در بسیاری از جاها اپلود فایل رایگان محسوب میشه اما دانلود هزینه داره بنابراین وقتی شما سایتی دارید که میزان دانلود بالایی داره و پهنای باند مصرف میکنه بعنوان یکی از مشتریان خوب اون ای اس پی محسوب میشین و بابت مصرف پهنای باند مزایایی رو شامل میشن تا حتی در برخی جاها متداول هست که شما بابت پهنای باند مصرفی به اون صاحب سایت هم پول پرداخت میکنید.
Micloud.ir
اولین سرویس دهنده ی ارائه خدمات رایانش ابری PaaS , SaaS, DaaS و IaaS
قانون اپلود همه جای دنیا هست بدین صورت هست که به میزانی که اپلود انجام میشه به همون میزان ترافیک دانلود رایگان حساب میشه.
اکثر ای اس پی ها رو هم دقت کنید نوشتند که ترافیک اپلود رایگان هست مثلا هاوب که خودم از اونجا اینترنت دارم
سلام
هیچ کس نمیتونه جواب قطعی بهتون بده جز مدیران همون سایت ها
ب نظرم بهتره که یه جوری از خود حسین عزیز بپرسید تا شاید بهتون گفتند
هرچند شماره تماسی ازشون نیست و ایمیل هم ج نمیدن اما دامین و اینا هویز بگیرید یا یه طوری که ایمیل اصلی یا شماره اش رو پیدا کنید تا ازشون بپرسید
دوستان تحقیق کردم فقط یک دیتاسنتر ایرانی چنین عمل اسپانسری انجام میده فقط اسیا تک هست
شاتل هم جز ورزش3 هیچ سایتی رو اسپانسری نکرده
اگه سوده چرا فقط واسه اسیا تک سود داره چرا دیگر دستاسنتر های زیر ساخت این کارو نمیکنن
دوستان واژه ای به معنای اسپانسری وجود نداره.
شرایط به این صورت هست که در صورتی که از یه حدی ترافیک بیشتر داشته باشید هزینه پهنای باند رو پرداخت نمیکنید و سرور رو خودتون اونجا قرار میدید و صرفا هزینه کولوکیشن از شما گرفته میشه. به عنوان مثال هزینه ای حدود 100 تا 200 هزار تومن.
به هر حال بدون هزینه زیادی خوشبحال مدیران وب سایت ها میشه. این مورد رو چون خودم وارد مذاکره شدم با شرکت های شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک دقیقا اطلاع دارم.در حال حاضر پارس آنلاین برای وب سایت هایی که بالای 20 تا 30 ترا ماهانه مصرف دارن این کار رو انجام میده.
سلام
این خروجی سرمایه در قبال درآمدی که دارن بسیار ناچیز هست و حتی به چشم نمیاد مدیر این سایتی هم عرض کردین دوست و همشهری بنده هست و به تنهایی مدیریت میکنه،البته الان طوری شده که دیگه خودش زیاد به سایت نمیرسه داده دست یه نفر تا همه کارهارو انجام بده و کار خودش فقط شده در حد نظارت و همینطور حساب و کتاب...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)