-
August 5th, 2016, 01:01
پاسخ : نظر شما در مورد دامنه با پسوند .shop

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، تمامی gtld یا همان دامین های سطح بالا شامل authority میشوند.
پسوند های جدید کلا ب رسمیت شناخته نشدند فعلا تا ببینیم در اینده چه اتفاقی رخ میده
-
-
August 5th, 2016 01:01
# ADS
-
August 5th, 2016, 01:55
عضو انجمن
-
-
August 5th, 2016, 02:16

نوشته اصلی توسط
m0rt3za
سلام
به نظر شما برای فروشگاه اینترنتی دامنه های shop و store یا market با توجه به جدید بودن و ناشناخته بودن این پسوند ها برای کاربران مناسب هست؟
دامنه shop بهتر هست .
پیشنهادی هم که براتون دارم اسم فروشگاه رو طوری انتخاب کنیدت که با پسوند مکمل باشن
مثلا اگر میخواین اسم فروشگاه رو iranshop قرار بدید دامنه iran.shop رو انتخاب و خرید کنید.
-
-
August 5th, 2016, 12:19
از بین سه پسوند shop، store و market به نظر شما کدام بهتره؟ فرض کنید برای یه فروشگاه عمومی
-
-
August 5th, 2016, 12:24

نوشته اصلی توسط
m0rt3za
از بین سه پسوند shop، store و market به نظر شما کدام بهتره؟ فرض کنید برای یه فروشگاه عمومی
shop به نظر بهتر هست.
-
-
August 5th, 2016, 12:25

نوشته اصلی توسط
payamkutah.com
shop به نظر بهتر هست.
میشه دلیلش رو بگید؟ به جز کوتاه تر بودن این پسوند دلیل دیگه ای هم دارید؟
-
-
August 5th, 2016, 14:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m0rt3za
store بهتر هست ولی با این حال به نسبت اسم دامین هم هست اگه اسمتون به shop بیشتر میاد اون انتخاب کنید
-
-
August 5th, 2016, 14:23

نوشته اصلی توسط
iwpanel
store بهتر هست ولی با این حال به نسبت اسم دامین هم هست اگه اسمتون به shop بیشتر میاد اون انتخاب کنید
اول شاپ رو میخواستم ثبت کنم
ولی اینو در نظر گرفتم که مارکت به گوش مردم آشناتر هست
نظرتون در مورد مارکت چیه؟
-
-
August 5th, 2016, 14:24
عضو دائم
Store به نظر من كلي تر هست
-
-
August 8th, 2016, 10:17
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز قبل از انتخاب دامنه به معانی لغوی این کلمات در فارسی هم دقت داشته باشین
shop دکان ، مغازه ، کارگاه ، تعمیر گاه ، فروشگاه ، خرید کردن ، مغازه گردی کردن، دکه.|کارگاه، مغازه، خریدکردن .
market فروش قرار دادن .بازار ، محل داد وستد ، مرکز تجارت ، فروختن ، در بازار داد وستد کردن ، درمعرض|بازار، به بازار عرضه کردن.
store انبار کردن .انبار ، مخزن ، ذخیره ، اندوخته ، موجودی ، مغازه ، دکان ، فروشگاه ، اندوختن ،|انباره ، انبار کردن ، ذخیره کردن .
حالا با توجه به معانی کلمات کلمه مرتبط با کسب و کار خودتون رو باید انتخاب کنید و بعد از ثبت نسبت دامنه انچه که مهم هست جا انداختن این دامنه با خدماتی که ارایه می دهید پیشنهاد میکنم تو انتخاب پسوند با توجه به معنی حساس تر باشن.
موفق و پیروز باشین
Micloud.ir
اولین سرویس دهنده ی ارائه خدمات رایانش ابری PaaS , SaaS, DaaS و IaaS
-