صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: سوال پیرامون تغییر دامین مسدود شده و ریدایرکت 301 به آدرس جدید

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : سوال پیرامون تغییر دامین مسدود شده و ریدایرکت 301 به آدرس جدید

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    با این حال باید کد زیر باشه؟

بعد این که در ریشه سایت یه فابل index.php هست! باید باز یه فایل بسازم یا این که باید همون رو ویرایش بکنم؟
    اگر چیزی لازمه در اچ تی اکسس اضافه بشه رو بزارید تا در فایل واردش کنم.

- - - Updated - - -

.................................اپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپ
    ظاهرا شما همه سایتها رو در یک اکانت مدیریت میکنید؟
    اگر اینطوره توصیه میکنم یک هاست که مهم نیست حجمش چقدره. تهیه کنید و از اون برای دامنه همیشگی ودامنه هائی که بعد از مسدود شدن به اونجا منتقل میشند استفاده کنید. با اینکار قدرت مانور بیشتری خواهید داشت با اینکه بهمون شکل هم خواهد شد. اما بی خودی فشار به وبسرویس میارید.
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    ظاهرا شما همه سایتها رو در یک اکانت مدیریت میکنید؟
    اگر اینطوره توصیه میکنم یک هاست که مهم نیست حجمش چقدره. تهیه کنید و از اون برای دامنه همیشگی ودامنه هائی که بعد از مسدود شدن به اونجا منتقل میشند استفاده کنید. با اینکار قدرت مانور بیشتری خواهید داشت با اینکه بهمون شکل هم خواهد شد. اما بی خودی فشار به وبسرویس میارید.
    بنده فقط یه سایت فیلم دارم و در صورت مسدود شدن فقط دامین پارک می کنم و ریدایرکتش می کنم.همین.
    سایت های دیگه هم به همین شکل کار می کنن سوالی که دارم اینه که وقتی site.com که آدرس اصلیه باز میشه می خوام جدیدترین آدرسی که بنده ثبت کردم به صورت اتوماتیک ریدایرکت بشه.
    مثلاً : iranfilm.net

تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

بنده فقط یه سایت فیلم دارم و در صورت مسدود شدن فقط دامین پارک می کنم و ریدایرکتش می کنم.همین.
    سایت های دیگه هم به همین شکل کار می کنن سوالی که دارم اینه که وقتی site.com که آدرس اصلیه باز میشه می خوام جدیدترین آدرسی که بنده ثبت کردم به صورت اتوماتیک ریدایرکت بشه.
    مثلاً : iranfilm.net
    منظورم تمام دامنه های مسدود شده + دامنه دائمی ببرید روی یک اکانت. و دامنه اکتیو و فعال موقت روی اکانت اصلیتون باشه.
    البته برای اونم راه هست اما وقتی شما تعداد مثلا 4 سایت تو دوماه مسدود شد یعنی میخواید 4 کد ریدایرکت بزارید در htaccess ؟ یک هسات سالی 20 تمونی بخرید برای این مورد منطقی تر خواهد بود.
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

6. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    منظورم تمام دامنه های مسدود شده + دامنه دائمی ببرید روی یک اکانت. و دامنه اکتیو و فعال موقت روی اکانت اصلیتون باشه.
    البته برای اونم راه هست اما وقتی شما تعداد مثلا 4 سایت تو دوماه مسدود شد یعنی میخواید 4 کد ریدایرکت بزارید در htaccess ؟ یک هسات سالی 20 تمونی بخرید برای این مورد منطقی تر خواهد بود.
    منظورتون از اکانت رو متوحه نمیشم اگر منظورتون هاست هستش که بنده یک هاست 1 گیگ دارم یکساله و پر بازدید.
    کلاً 2 تا دامین دارم یکی اصلی (که مسدود شده) یکی هم که جدید (که الان در دسترسه).

تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

منظورتون از اکانت رو متوحه نمیشم اگر منظورتون هاست هستش که بنده یک هاست 1 گیگ دارم یکساله و پر بازدید.
    کلاً 2 تا دامین دارم یکی اصلی (که مسدود شده) یکی هم که جدید (که الان در دسترسه).
    بله عرض بنده هم همینه شما از یک هاست 10 مگ معمولی دیگه استفاده کنید. بدون دیتا بیس.(میتونه هاست دانلود باشه). الان دو تا دامنه دارید.
    ولی شما در نظر بگیرید. اگر بخواید نتیجه مطلوب رو بگیرید باید دامنه 2 چندین ماه به 3 منتقل بشه و بعد 4 و بعد 5 چون شما یکدامنه رو برای یکسال میخرید و تقریبا 10-11 ماه اون مسدوده و پس سالی 12 دامنه تقریبا دارید. با گرفتن هاست جدید مدیریت اونا میشه درحد ویرایش اونا فقط یک خط در فایل ایندکس php خواهد بود.
    بهرحال با روش قبلی هم ممکنه اما وبسرویس کند خواهد شد.

9. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)