صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: دوستان شاکی از یوگیگ تهرانی و مشهدی بیاید داخل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان شاکی از یوگیگ تهرانی و مشهدی بیاید داخل

نقل قول نوشته اصلی توسط DANG3R نمایش پست ها
    سلام و درود
    بنده اطلاع از نحوه برخورد ایشون ندارم
    ولی دیده ام که هاست دانلود رایگان به عنوان زیان میخواهند بدهند و ...
    اگر واقعا اینجوری رفتار کردند اینکار را بکنید
    ...
    نصیحت برادرانه خدمت عزیز یو گیگ
    گاهی معذرت خواهی ساده خیلی بد نیست
    و در ضمن گاهی صداشو در نیاوردن خوبه شما هیچ خسارتی ندی بهتره تا فردی میگند 4000 فایل از دست دادم بعد افر چهار ماه هاست رایگان به بنده خدا میدهید
    بسیار توهین امیز هست
    این نشون دهنده این حقیقت هست که اصلا براشون یوزر مهم نیست و با این هاست های رایگان دارن به نوعی با آفر دادن خودشون رو احیا میکنن.

- - - Updated - - -

ضمنا دوستانی که میگن بخاطر اینکه طبق قوانینشون تعهدی نسبت به بک آپ ندارند. باید عرض کنم این در شرایطی هست که این سرویس دهنده با رعایت تمام تعهدات کاری دچار مشکل شده باشه. ولی در این سطح نشون میده این فرد شایستگی مدیریت شرکت هاستینگ رو نداره و دوستان میتونن قانونا شکایت کرده و بخاطر بی مسئولیتی در حفظ و نگهداری اطلاعات کاربران مورد بازخواست قرار بگیرند. و اینماد هم دیگر صلاحیت فردی ایشون رو برای شرکت هاستینگ براحتی تائید نخواهد کرد.
    از کجا معلوم طرفی که فرمت کرده از سایتهای خوب و اطلاعات کاربران بک آپ نگرفته و بعدا سوء استفاده نکنه؟!!
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان شاکی از یوگیگ تهرانی و مشهدی بیاید داخل

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    این نشون دهنده این حقیقت هست که اصلا براشون یوزر مهم نیست و با این هاست های رایگان دارن به نوعی با آفر دادن خودشون رو احیا میکنن.

- - - Updated - - -

ضمنا دوستانی که میگن بخاطر اینکه طبق قوانینشون تعهدی نسبت به بک آپ ندارند. باید عرض کنم این در شرایطی هست که این سرویس دهنده با رعایت تمام تعهدات کاری دچار مشکل شده باشه. ولی در این سطح نشون میده این فرد شایستگی مدیریت شرکت هاستینگ رو نداره و دوستان میتونن قانونا شکایت کرده و بخاطر بی مسئولیتی در حفظ و نگهداری اطلاعات کاربران مورد بازخواست قرار بگیرند. و اینماد هم دیگر صلاحیت فردی ایشون رو برای شرکت هاستینگ براحتی تائید نخواهد کرد.
    از کجا معلوم طرفی که فرمت کرده از سایتهای خوب و اطلاعات کاربران بک آپ نگرفته و بعدا سوء استفاده نکنه؟!!
    درود دوستان ...
    من با این قسمت از حرف دوستمون بسیار موافق هستم . دیگه اینماد چیزی نیست که شما باهاش بخوای اعتماد کنی به سایتی . خیلی موارد بودن که اینماد داشتن اما کلاهبرداری هم کردن . من کاری به یوگیگ ندارم . این حرف هم به صورت کلی زدم تا همه دوستانی که نمیدونن بدونن که الان کاربرد هایی که اینماد داره خیلی بیشتر از چیزی هست که باید باشه . یعنی همون اعتماد . طرف اینماد داره سایتش اما خیلی راحت پول مردم رو میخوره یه لیوان آب هم روش . پس همیشه وقتی دارید انتخاب میکنید ، از جاهای مطمئن استفاده کنید . صرفا اینماد ملاک نیست . یک صفحه تماس با ما که کامل باشه ، خودش گواه بر خیلی چیزا هست ...

در مورد شکایت هم با اینکه اطمینان ندارم به چیزی که از دست دادید برسید ، اما این کار رو انجام بدید و به دنبال گرفتن حق خودتون باشید . در حال حاضر این کار درستی هست و هیچ مشکلی هم در این مورد وجود نداره ...

موفق باشید دوستان ...

4. تعداد تشکر ها ازldda company به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)