سایت فروش گیم سرور خوبه....مثلا کانتر،gta و....
الان فک کنم 3-4 تا سایت فروش گیم سرور هستش....اگه کارتون خوب باشه و کیفیت خوبی ارائه بدین مطمئنن موفق میشین.
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
درود. به نظر من وبسايت هايي مثل وبگذر ميتونن نتيجه خوبي داشته باشن ( البته بعد از يك مدت طولاني ) ، موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
در تمام موضوعات سایت درست و حسابی کمه! در هر زمینه که بتونی سایت خوب بالا بیاری موفقی!
ببینید ، اگر شما بتونید یه سیستم هوشمند رو پیاده سازی کنید ، اتفاقا مدیریت تعداد زیادی وب سایت هم کار راحتی خواهد بود ...
من همین الان افرادی رو میشناسم که ممکنه 3 تا سایت در موضوعات مختلف داشته باشن که خدمات ارائه میده . خودشون هم به صورت تک نفره کار میکنن . پس ببینید ، کار نشد نداره . اون سایت هایی که نیاز به تیم داره ، سایت هایی مثل : سایت های تفریحی ، سایت ها نقد و بررسی ، خبر گذاری و سایت های دانلود هستن . نه سایت هایی که اسکریپت دارن و خود سیستم اتوماتیک هست . کاربرا میان و فعالیت هاشون رو انجام میدن و اگر سیستم پولی باشه ، پول رو میدن . مدیریت سختی هم نداره . مثلا یک نمومه ، شبکه های اجتماعی هست . مدیریت خیلی سختی هم نداره . ملت میان کارشون رو میکنن ، شما هم این وسط فقط کافیه گزارش های تخلف رو نگاه کنی و سرور ها رو چک کنی و خلاص ...
این مورد رو هم قبلا گفتم ، ایده هایی که پیاده سازی شده رو گیر بیارید ( تقریبا همه جور ایده ای پیاده سازی شده الان ) بعد بیاید یه سری ایده هم خودتون بهش اضافه کنید . اینطوری بدون شک موفق خواهید شد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)