-
July 18th, 2016, 13:12
عضو دائم
پاسخ : مشکلات و خطرات سایت فیلم | ارزش داره یا نه؟
سلام، غیرمجاز زودتر از سایت فیلم و سریال های مجاز میگیره، تا سایت بزرگ نشه به چشم هم نیاد از فتا و پیگیری خبری نیست فقط اتو ***** میشید یا اینکه کسی شیرین بازی ریپورت یا شاکی خصوصی داشته باشید که بفهمن جرمش انتشار آثار مستهجن هست (پای خودم دراین باره گیر کرده بود چند سال پیش اما بخشیده شدم)، الان هم تاینی موویز رسما داره پول شویی میکنه، وارد یک سایت خرید اکانت آپلودسنتر میشید اکانت میخرید میزنید داخل تاینی اکانت شارژ میشه.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016 13:12
# ADS
-
July 18th, 2016, 13:16

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
من نمی دونم این درآمد دوتا سایت چجوری حساب کردید بعید می دونم انقدر درآمد داشته باشن! حالا اگه راست بود چندین میلیون خرج سرورها حساب کنی...این دوره زمونه با وجود آپلودسنتز ها با دانلود سرعت کم رایگان کمتر میرن اکانت میخرن مثل من...من بیشتر فیلم ها از اپلود سنتر ها رایگان دانلود می کنم و توی چند سال گذاشته فقط 5 بار اکانت خریدم! و دیگه اکانت نخریدم...
دوست عزیز ایران فیلم یا تاینی فرق نمی کنه دو تاشون دقیقا تو ی سطح هستن حالا تاینی یه مقدار حتی بالاتر چون ایران فیلم اپلود سنتر های رایگان کنارش قرار می ده ولی تاینی فقط اکانت هستش
من تاینی رو مثال می زنم برای شما
سایتشون چند وقت پیش رتبه 56 ایران بود یعنی چیزی حدود 350 هزار ای پی ، من می گم از این 350 هزار نفر تنها صد هزار نفر ازشون اکانت وی ای پی دارن و بقیه صرفا برای دیدن مشخصات فیلم و اخبار اومدن ! ( که همه می دونیم خیلی دست پایین گرفتم عدد رو اونم برای سایتی که کلا وی ای پی هست )
حالا شما 100 هزار رو در قیمت اکانت ماهانه که 4 تومن هست ضرب کن میزان درامد رو خودت بررسی کن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، غیرمجاز زودتر از سایت فیلم و سریال های مجاز میگیره، تا سایت بزرگ نشه به چشم هم نیاد از فتا و پیگیری خبری نیست فقط اتو ***** میشید یا اینکه کسی شیرین بازی ریپورت یا شاکی خصوصی داشته باشید که بفهمن جرمش انتشار آثار مستهجن هست (پای خودم دراین باره گیر کرده بود چند سال پیش اما بخشیده شدم)، الان هم تاینی موویز رسما داره پول شویی میکنه، وارد یک سایت خرید اکانت آپلودسنتر میشید اکانت میخرید میزنید داخل تاینی اکانت شارژ میشه.
اتفاقا خیلی جالب هست اگر به این سادگی خطر فتا رو از خودش دور می کنه ولی بازم پیدا کردنشون سخت نیست
-
تعداد تشکر ها ازاشکان به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 13:26
عضو دائم
اتفاقا خیلی جالب هست اگر به این سادگی خطر فتا رو از خودش دور می کنه ولی بازم پیدا کردنشون سخت نیست
بله خیلی راحت پیگیری میشه، اصلا یکی بره یقه هاست دی ال رو بگیره که چرا فایل های یک سایت غیرمجاز را میزبانی میکنه ؟ اونم داخل ایران، یک حالت دیگه هم داره، فتا دنبال مدیر وبسایت ها هست، ممکنه اصلا داخل ایران نیستند یا پیداشون نمیکنند که در این صورت با هم بستن آدرس های سایت راضی میشن.
-
-
July 18th, 2016, 13:45

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
بله خیلی راحت پیگیری میشه، اصلا یکی بره یقه هاست دی ال رو بگیره که چرا فایل های یک سایت غیرمجاز را میزبانی میکنه ؟ اونم داخل ایران، یک حالت دیگه هم داره، فتا دنبال مدیر وبسایت ها هست، ممکنه اصلا داخل ایران نیستند یا پیداشون نمیکنند که در این صورت با هم بستن آدرس های سایت راضی میشن.
دوست عزیز می گم مدیر ایران فیلم می گفت می خوایم با صدا و سیما همکاری کنیم براشون دوبله کنیم
می گفت دیر مراجعه کردیم از دست دادیم
پس نتیجه می گیریم ایران هستن که هیچ ترسی هم ندارن از نشون دادن خودشون
-
-
July 18th, 2016, 13:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
اشکان
دوست عزیز می گم مدیر ایران فیلم می گفت می خوایم با صدا و سیما همکاری کنیم براشون دوبله کنیم
می گفت دیر مراجعه کردیم از دست دادیم
پس نتیجه می گیریم ایران هستن که هیچ ترسی هم ندارن از نشون دادن خودشون
اگر واقعا واستون سواله مراجعه کنید به فتا دم در بگید با یک افسر پرونده میخوام صحبت و مشورت بگیرم، همین داستان را بهشون بگید ببینید پاسخ اونا در این موضوع چی هست.
-