سرویس ssh رو restart کنید .
فایروالی رو تنظیم کنید .
اولین بار نیست که این کار رو میکنم ، ده ها بار سیستم عامل رو نصب کردم و به راحتی به ssh وصل شدم اما نمیدونم چرا الان وصل نمیشه ssh !
نیازی به kvm نیست تصویر زیر رو ببینید؛ هم از طریق vnc میشه به Remote Konsole وصل شد و به راحتی نصب کردم سیستم عامل رو، هم میشه از تب لینوکس، با نصب کننده خودکار این کار رو انجام داد!
تشکر از پیگیریه شما اما هدف یادگیریه .
در مورد ست کردن ip هم که سوال کردم ، فقط حدس میزدم از این مورد باشه ، دفعات قبلی که نصب میکردم ؛ به صورت خودکار روی dhcp بود و دستی آی پی نمیدادم ، و به محض نصب با ssh کانکت میشدم!
- - - Updated - - -
میشه راهنمایی کنید برای اجرای دستورات از کدوم گزینه باید اقدام کنم ؟
ویرایش توسط Ricardo : July 18th, 2016 در ساعت 20:39
دفعات قبلی هم روی همین vps خای هتزنر نصب میکردین؟ چون 8-9 ماهی هست سیستم وی پی اس هاش nat شده و نیازه برای مثلا نصب یک دایرکت ادمین یک کارت شبکه مجازی جدید تعریف کنید. حتی ساپورتر خودشون اوایل جواب نمیداد میگفت ما از دایرکت ادمین پشتیبانی نمیکنیم و بعد فهمیدم به این شکله اما ssh رو مشکلی نبود. بعد نصب از طریق کنسول راحت کانکت میشد حدس میزنم مشکل از چیز دیگست. نه تنظیمات بهرحال شما دارید از ایزو خودشون استفاده میکنید بطور پیشفرض تنظیم میکنه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
آره هتزنر و nat بود ، بعد از نصب centos دایرکت ادمین رو طبق راهنمای خود دایرکت ادمین روی nat نصب کردم و بدون مشکل بالا اومد ! (دقیقا همینطوره اولش به هتزنر گفتم چرا اینطوری برای نصب دایرکت ادمین گفتندما اطلاع نداریم و باید با خود دایرکت ادمین در تماس باشید) . در دایرکت ادمین تیکت زدم و پا به پای من پیش اومدن تا نصب کامل ، یعنی با حوصله به تمام تیکت های من جواب دادن تا نصب کامل کنترل پنل ، گفتند اگر هم بخواید رایگان براتون نصب میکنیم ! LAN Install Guide
الان در نصب دایرکت ادمین روی nat مشکلی ندارم ، فقط گیرم کانکت شدن با ssh هست! تعجب میکنم الان چرا اینطوریه !
ویرایش توسط Ricardo : July 18th, 2016 در ساعت 21:35
دوستان ممنونم از راهنمایی همتون ، انقد مشکل مسخره بود که دلم میخواد مانیتور رو بزنم تو دیوار ، دوسه روز کشتم خودمو حتی شک کردم که شاید نصب سیستم عامل یادم رفته ، آخرش در پنل بعد از نصب سیستم عامل باید Mount CD/DVD image* رو غیرفعال میکردم که اینکار رو نمیکردم ، تنها چیزی رو که چک نکردم همین بود !
ممنون از همگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)