درود ...
شما اول از همه باید بیای ببینی از سیستمت چی میخوای و چه نوع رده کاربری مد نظرت هست . رده کاربری عمومی ، رده کاربری مالتی مدیا ، حرفه ای یا ... . همینطوری نمیشه بر اساس بودجه پیشنهاد داد . شما اول اگر میشه به من و بقیه دوستانی که در این پست شرکت کردن بفرما بگو چه انتظاراتی از لپ تاپی که میخوای خریداری کنی ، داری ؟
ویرایش توسط ldda company : July 17th, 2016 در ساعت 03:42
خیلی ممنون از شما بابت توضیحات ...
خب با این تفاسیر ، شما به سیستم قوی نیاز نداری . الان لپ تاپ من سی پی یوش از سری اینتل اتم نسل سوم هست اما فوتوشاپ رو راحت اجرا میکنه . این سی پی یو های قوی به درد کاربری شما نمیخوره و فقط یه قولی جیب شما رو خالی میکنه ...
ببینید اگر ادیت فیلم با رزولوشن بالا داشتید ، که هیچ اما با توضیحات شما ، یه سی پی یو اینتل اتم نسل اسکای لیک هم کفایت میکنه . حالا اگر میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، نهایتا سی پی یو Core i3 کافی هست برای شما . الان سیستم کامپیوتر من ، یه سی پی یو Core i3 نسل دوم پردازنده های اینتل هست . الان 4 ساله این سیستم رو دارم . 8 گیگ رم DDR3 هم همراهی میکنه سیستم من رو + 4 گیگ گرافیک GeForce 430 مجزا . الان فیلم های 4K رو بعد از 4 سال راحت ادیت میکنم با این سیستم و با رندر های سه بعدی هم مشکلی نداره .
شما اگر کار گرافیکی هم داری ، نهایتا سری 800 یا 900 خوب هست برات که تا چند سال آینده هم نخوای ارتقا بدی سیستمت رو ...
اما در هر صورت اینا تنها پیشنهاد و تجربه کاربری من هست و تصمیم نهایی با توجه به وضعیت خودتون از هر نظر ( مالی و کاربری و ... ) به خودتون ربط داره و بر عهده شما هست ...
ویرایش توسط ldda company : July 17th, 2016 در ساعت 04:00
والا یک مدل خاص رو مد نمیتونم پیشنهاد بدم به شما ...
شما خودت باید انتخاب نهایی رو با توجه به توضیحات و نیاز خودت بگیری . این مورد هم خودش جای بحث زیادی داره . چون علاقه شخصی هم مطرح هست . به طور مثال یه نفر خوره تکنولوژی هست . خب یه همچین فردی در حال حاضر اصلا نمیتونه لپ تاپ هایی رو که فاقد usb 3.1 از نوع c هستن رو قبول کنه . نمونش هم خود من . شخصا چند وقت دیگه میخوام لپ تاپ خودم رو بفروشم چون خیلی از ویژگی های جدید رو نداره . یا اینکه من سر و کارم با اینترنت اشیاء هست و نیاز به لپ تاپی دارم که فناوری بلوتوثش در آخرین ورژن ممکن یعنی ورژن 5 باشه . از نظر شخص بنده usb2 و حتی usb3 دیگه منسوخ شده هستن . همین الان پورت های تاندربولت اینتل با فناوری سر سام آور خودشون در انتقال اطلاعات در محصولات لوکس خودنمایی میکنن . اگر شما هم عین من هستی پس باید حداقل چیز یعنی usb 3.1 نوع c رو در لپ تاپت داشته باشی که در آینده به مشکل بر نخوری ...
یه عده هم زیاد به این موارد توجه نمیکنن و کاربری معمولی در طول سالهای مختلف براشون مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه . مورد بعد هم سلیقه هست . اینکه شما از چه سایز صفحه نمایشی خوشت میاد یا اینکه لپ تاپت رو در طول روز مجبور هستی حمل کنی یا خیر . یا میزان مسافرت و جا به جایی در طول هفته و روز های هفته ، همه و همه از ویژگی های ریز و درشتی هستن که شما باید حداقل برای خودت شفاف سازی بکنی تا در نهایت بتونی بهترین مدل رو انتخاب بکنی ...
ویرایش توسط ldda company : July 17th, 2016 در ساعت 04:13
به این لینک هم یک نگاهی بندازین
http://www.zoomit.ir/2016/7/2/132733...laptops-tir95/
بهترین لب تاب های بازار از 2 تا 4 میلیون تومان
درود مجدد خدمت همه دوستان ...
ببینید ، در مورد داغ کردن دستگاه ، این مورد به نوع و نسل cpu و همچنین نوع سیستم سرمایشی استفاده شده در اون لپ تاپ بر میگرده . اگر دنبال لپ تاپ هایی هستید که در بیشتر اوقات بدنه خنک و طبعا سرد داشته باشن ، پیشنهاد من به شما لپ تاپ هایی هستن که از نسل ششم پردازنده های اینتل یعنی Skylake و سیستم سرمایشی هیدرولیک استفاده میکنن . سیستم هایخنک کننده آبی هم عالی هستن . مورد بعد هم اینکه الان به غیر از لپ تاپ ها ، تبلت های هیبریدی هم به بازار اومدن . شما اونا رو هم یه نیم نگاهی بهشون بنداز ، الان هیبریدی هایی که سیستم سرمایشی مایع دارن ، فوق العاده پیشنهاد میشن . بدون شک صدای فن لپ تاپ در طول مدت زمان میتونه آزار دهنده باشه مگر اینکه بهش عادت داشته باشید . به طور مثال لپ تاپ خود من فن نداره و طبیعتا صدایی هم ازش شنیده نمیشه ...
مورد بعدی هم ورن لپ تاپ هست . شما باید خیلی به این مورد توجه داشته باشید . شاید در وهله اول به چشم نیاد ، ولی این مورد مهم هست . به طور مثال وزن لپ تاپ بنده زیر 1 کیلو هست . من پیشنهاد میدم بهتون لپ تاپ های زیر 1 و نیم کیلو گرم رو انتخاب کنید . اما اگر در طول روز یا هفته یا ماه ، مسافرت خاصی نمیرید و در اکثر اوقات در یک محل مستقر هستید ، بدون شک حساسیت روی وزن لپ تاپ عملا برای شما معنایی نداره . تا اینجا همه چیز به نوع کاربرد و نوع کاربری شما بستگی داره ...
در مورد برند هم ، این صرفا یه پیشنهاد دوستانه از طرف من هست ، هیچوقت از روی برند چیزی رو انتخاب نکنید . من نمیگم برند ها خوب هستن اما منظور من به اون دسته از اشخاصی هست که کور کورانه تصمیم میگیرن . بدون شک لپ تاپ های اپل روان و عالی هستن ، یا لپ تاپ های دل و ایسوس میتونن سالهای سال شما رو همراهی کنن بدون اینکه مشکل خاصی رو احساس کنید . اما خب در نهایت همه چیز به خود شما بستگی داره . یه مورد هم این هست که فکر کنم گفتید میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، بنابراین بین سخت افزار ها ، پیشنهاد من به شما ، انتخاب پردازنده های نسل ششم اینتل هست . رم هم LPDDR3 یا DDR4 بسار عالی هست . در مورد GPU یا گرافیک هم ، توی سایت شرکت سازنده یا توی نت ، حتما در مورد اون کارت گرافیک مطالعه کنید قبلش ...
اگر چیز دیگه ای به ذهنم بیاد دریغ نمیکتم . فعلا همینقدر کافی باشه فکر کنم ، اگر چیزی یادم اومد ، میام میگم ...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)