2003
2008
CentOS
Fedora
Debian
Suse
FreeBSD
RedHat
2003
2008
System Administrator
حالا خودتون 2003 استفاده میکنید یا 2008 ؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دوستان
یا تجربه ای بگید یا علمی
سلام
انتخابم centos بود . البته حقیقتش تا حالا روی فدورا یا ابونتو یا ... سایت بالا نیوردم که بخوام تستشون کنم ! ولی عاشق کار کردن با centos هستم.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سوال شما مثل این میمونه کی بگیم ماشین پژوه بهتره یا تندر 90 یا ریو یا وانت یا ....
برای انتخاب ماشین هر کسی طبق نیازش و توان مال ماشین مناسب رو تهیه می کنه.
هر سیستم عاملی هم یک سری قابلیت هایی دارد که ممکن است هر کسی بنا به شرایط آن را انتخاب کند.
حالا شما اگه تونستی بگی دقیقا کدوم از این ماشینها بهتره اون موقع میتونی به جوابت برسی !!!!!
موفق باشید.
Cent os بهترینه.
البته 100 درصد به دبیا ن بیتوجهی شده و اینکه سنت او اس کپی رد هت هست
کپی به معنی کامل و اینکه هر دوعینا مثل هم باشند نیست.البته 100 درصد به دبیا ن بیتوجهی شده و اینکه سنت او اس کپی رد هت هست
سنت او اس در برخی از ماژول های کرنل با رد هت متفاوت است. و می توان گفت که این تغییرات زیاد محسوس نیست برای این تفاوت های می توانید در اینترنت جستجو کنید.
در ضمن آمار مشکل kernel panic در سنت او اس بیشتر است.
مهمترین تفاوتی که کاربران به آن توجه می کنند در به روز رسانی سیستم عامل ها است. به روز رسانی سیستم عامل ها دقیقا یکی است ولی با این تفاوت که فایل های به روز رسانی سنت او اس یک هفته دیرتر ارائه می شود.
برای حل این مشکل نیز می توانید منابع به روز رسانی ردهت را جایگزین منابع به روز رسانی سنت او اس کنید.
موفق باشید.
centos
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)