Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
آره 100%
من از هتزنر چندین بار هک شدم خخخ
بیشترم روی vmware هک میکنن
بهرحال این مورد whmcs چون طبیعتا به کنترل پنلهای دیگه هم وصل میشده باید دید. اونا هم روی این سرور بودن؟ یا با این دسترسی به چه چیزهای دیگه میتونسته دست پیدا کنه ولی الان دسترسی نداره؟
الان فکر کنم درگیر راه اندازی مجدد هستند. ولی حتما با احتیاط زیاد همه احتمالات رو بررسی و راه های هک مجدد رو ببندین.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
می تونید پورت vmware هم تغییر بدید اصلا خیال خودتون و راحت کنید
یا لاگین و روی آی پی محدود کنید و از یک آی پی ثابت استفاده کنید
SSH و مسدود کنید و.... تمام راهکار های ممکن و انجام بدید که ان شالله مشکلی پیش نیاد
براتون آرزوی موفقیت میکنم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
از رایانه شخصی خودشون باید شروع کنند تا سرور میزبان WHMCS و خود WHMCS که آیا آپدیت بوده یا خیر و تمام چیز هایی که به WHMCS مربوط بوده و امنیت خود whmcs ,...
خیلی موارد باید بررسی شود تا موارد ریز مثل چک کردن لاگ ها و ..
ما یک مجموعه آموزش های امنیت WHMCS نگارش کردیم که از تمام منابع مخصوصا منابع خارجی تا زمان نگارش مطلب استفاده کردیم و در ۳ بخش تنظیم شده است و میتوان گفت تمام موارد مربوط به WHMCS در آن گنجانده شده است.
میتوانید مطالعه نمایید.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
وی پی اس دوست من هم از ایشون بود الان میگن وی پی استون با ارشیو100گیگی نابود شده واقعا تو شوکیم
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
شما میتونید لاگین از SSH ، VSphere Client و VSphere Web Client رو محدود ب آي پی های خاص کنید ک پیشنهاد میکنم اینکارو حتما انجام بدید.
...Zzzz...
متاسفانه کل سرور به باد رفته حتی بنده پسورد هارو هم عوض کردم به هیچ عنوان از کامپیوتر شخصی خودم وصل نمیشم
به سایت متصل نبوده که بگیم مشکل از اونجاست
بعضی از مشتری ها بک اپ نداشتن از سرور خودشون فقط خودمون از میزبانی ک داشتیم بک اپ داشتیم برگردوندیم تا مشتری ها بیان تصویه حساب بشه
- - - Updated - - -
دوستان الان که چک میکنم
فقط مجازی ساز ها ریمو شدن در قسمت هارد ها موجود هست چجوری میشه استفاده کرد؟
خوب پس هک نشدید
مشکلی خاصی نیست
یکی از دوستان الان بهتون توضیح میدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)