-
May 26th, 2011, 18:20
عضو انجمن
پاسخ : کتاب آموزش نمایندگی لینوکس whm
با عرض سلام و درود بیکران
مشکل اینجاست که خیلی ها دید خودشون رو نسبت به کاربر دارند. من وقتی خودم رو بلد این کار میدونم آموزش هم در همین سطح میزارم و در نتیجه سیل سوالات سرازیر میشه. وقتی مبتدیانه و کاملاً واضح باشه کمک کننده خواهد بود. به نظر من این بحث رو بیش از این کشش ندیم. target ما مشخص است که چه اشخاصی هستند باقی اش دیگه اضافاته که بشینیم وقت خودمون رو سر اینکه یک نفر دیگه نظر مخالف داره. یک نفر مهم نیست به نظر من بلکه بیش از دو یا سه نفر مهم هستند. کسانی که این آموزش رو خوندن منجمله من میگیم که عالیه و بسیار ساده پس دستتون درد نکنه.
-
-
May 26th, 2011 18:20
# ADS
-
May 26th, 2011, 18:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kingoftehran
با سلام
savalanhost دقیقا به نکته مهمی اشاره کردید من طی 6 سال کار در هاستینگ های مختلف و حدود 2 سال کار مجزا توسط شرکت خودم به این نتیجه رسیدم که 90 درصد سوالات مشتریان در حد مبتدی هست و کاربران حرفه ای معمولا پاسخ خود را از نت و سایت های زبان اصلی پیدا می کنند و کمتر و یا حتی در حد صفر با پشتیبانی ما تماس می گیرند.
قبول دارم
این کتاب خیلی خوب و ساده هست برای کاربران (مبتدی)
-
-
May 26th, 2011, 20:00
آقای برادر وحید صاحب سایت با یکجانبه گرایی کامنت های بنده رو حذف کردند جهت رو کم کنی شما و وحید خان دارم یک کتاب می نویسم تا ببینی فرق کتاب با یک جزوه چی هست
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

نوشته اصلی توسط
hannah
شما هم به جای تاپک های الکی که مزاحم کار بقیه توی آموزش میشه میتونید وقت بذارید تجربه 8 سالتون رو در اختیار بقیه بذارید یا هم نمیخواهید جواب الکی ندید که مزاحم بقیه بشه
موفق باشید
مشکل ایرانی ها اینه وقتی می رن تو کتاب فروشی با دیدن اولین کتاب می خرنش نه به ناشتر نه به فهرست و نه به محتوی نگاه می کنن منظورم شامل حال همه ایرانی هاست
-
-
May 26th, 2011, 22:53
عضو انجمن
شما هم به نظر من جز به هم ریختم این انجمن کار دیگه نمیکنید
--
به جای این کارا تجربه تون رو در اختیار بقیه بذارید تا مشکلشون حل شه و یا مشکل دارید بپرسید این انجمن فقط برای این کار ها است برای تاپک دادن الکی نیست
-
-
May 27th, 2011, 11:52
عضو انجمن
من یک پیشنهاد دارم. به جای بحث و کوبیدن هم با هم کمک کنیم که همه مان پیشرفت کنیم و فعال باشیم. چرا همدیگرو بکوبیم؟ اتحاد داشته باشیم بهتر نیست؟
-
-
May 27th, 2011, 17:52
عضو انجمن
:D
این حرکات رو فقط تو ایران میبینیم....
استارتر موفق باشید انشاالله
منتظر کتاب بزرگ دوست خوبمون tinavps هم هستیم.
روزتون بخیر
-
-
May 27th, 2011, 18:46
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز شما برای رو کم کنی کسی لازم نیست کتاب بیرون بدهید بهتر است جهت ارتقا رشد علمی کللیه دوستان کتاب ارائه نمایید.
-
-
August 30th, 2011, 11:22
سلام : من يك هاست ريسلر خارجي و ارزون گرفتم هي چيزي هم بلد نيسم wmcs هم نصب شده ولي بلد نيستم سرور رو تنظيم كنم يك هست منو كمك كنم يه دامين پاداش ميدم !
-
-
August 30th, 2011, 11:33
سلام
دوست عزیز البته جای پرسش شما در این تاپیک نبود.
whm شما نیاز به کانفیگ داره که باید توسط افراد خبره انجام بشه، یک تاپیک جدا باز و درخواست کانفیگ کنید تا دوستان براتون انجام بدن.
موفق باشید
-
-
August 30th, 2011, 13:42
bashe mamnoon dooste aziz
-