با سلام شب خوش
دوستان یک راست میرم سر اصل مطلب.ببینید بنده برای سایت فیلم و سریال با سبر شدن این افزونه مشکل دارم جوری که فقط چراغ سئوی هر پست رو فقط می تونم نارنجی بکنم.
تنظیمات هم کامل انجام دادم (منظور تنظیمات افزونست).ببینید شما یه پست فیلم رو در نظر بگیرید.مثلاً فیلم Troy 2004 رو در نظر بگیرید.توی عنوان وردپرس وارد کردم "دانلود فیلم Troy 200
بعد خلاصه داستان رو وارد کردم و از تگ H2 هم در این نوشته استفاده کردم چراغ Readability نارنجی شد.در پر کردن این افزونه گزینه Seo Tile رو به شکل "Troy 2004 - دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم" واردش گردم.پیوند یکتا هم به این صورته site.com/دانلود-فیلم-troy-2004. نامک این افزونه هم "دانلود-فیلم-troy-2004" میباشد.توی توضیحات متا هم دوباره خلاصه داستان + "دانلود-فیلم-troy-2004"
اضافه کردم و این سه گزینه کامل سبز شد گزینه Focus Keyword رو هم دانلود-فیلم-troy-2004 وارد کردم .اما طبق عکس زیر که زمیمه کردم تمامی مطالبم چراغش نارنجی هست و طبق عکس زیر 5 گزینه سبز و 3 گزینه نارنجی و 3 گزینه قرمز وجود داره.البته بعضی ها رو در سایت فیلم نمیشه اضافه کرد مثلاً Focus Keyword رو.حالا خواهشی که دارم از دوستان عزیز اینه که در این زمینه به بنده راهنمایی کنن
که به چه شکل و به صورت صحیح و اصولی و درست این افزونه رو پر کنم.تا حالا اروری هم نداشتم در وبمستر تولز و ایندکس ها هم وضعیت خوبی داشتن.در صورت نیاز هم دسترسی ایجاد می کنم تا دوستان
بتونن راحتر کمک کنن.
تشکر از همگی
Untitled12.png