بزرگوار نه نمادی نه چیزی فقط یه WHMCS نصب کردین دارید vps میفروشید!
تنها سوالی که بنده دارم
رم 6 گیگ ماهی 10 هزار تومان
یعنی با 50 تومان میشه 32 گیگ رم داشت و البته 5 آی پی
من 60 هزار تومان بدم ایشون سرور اختصاصی ودر اختیار من قرار میدن؟ ( با همون 5 ip)
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
منم واقعا برام سوال چطوری هزینه این سرور رو در میارید شما واقعا هنوز سوال شده برام
من روی این رنج واقعا نیاز دارم سرویس ویندوز داشته باشم 138.201.79.110 ولی نمیتونم اعتماد کنم چون این رنج مال ریموت من بوده و سروری که الان دست شما هست قبلا دست من بوده و این ریموت اصلی من بوده که اکانت های خارجی ام هم با این ای پی وریفای کردم
ویرایش توسط ourweb : July 5th, 2016 در ساعت 13:51
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
با سلام
هر تیمی سیاست کاری خود را در ارائه سرویس را دارا میباشد و بنده الزامی نمیبینم سیاست کاری خود را برای شما شفاف سازی نمایم (همانطور که در قوانین انجمن نیز ذکر شده است، به شما ارتباطی ندارد و در صورت ادامه این بحث، پاسخی از جانب ما دریافت نخواهید کرد)
شما هر زمان از کاربران ما بودید، در تمام دوره سرویس دهی در صورت مشاهده هرگونه افت کیفیت میتوانید درخواست بازگشت وجه فرمایید و هر زمان مورد ذکر شده صورت نگرفت، میتوانید داخل تاپیک فروش در امور ما دخالت فرمایید
و در آخر اتوماسیون کامل در پنل استفاده شده، هزینه ای بابت پشتیبانی از کاربران دریافت نمی کنیم و نیازی به این مورد هم نداریم زیرا از ساده ترین تا پیچیده ترین درخواست های کاربران توسط پنل بصورت خودکار انجام میپذیرد و شرکت های همچون شما فکر نمیکنم در حال حاضر از قابلیت ذکر شده برخودار باشند و تجربه کاری خاصی در این مورد داشته باشید
در صورت داشتن هرگونه تردید، حتی با حساب کتابی که شما انجام داده اید، متوجه میشوید ۶ گیگابایت رم در سرور ۶۴ گیگ هتزنر با قیمت 30 هزار تومان ماهیانه شامل سود دهی نیز برای ما میباشد ( ماه اول 15 هزار تومان و آفری که شما فرمودید تنها یک عدد ارائه شده است) با توجه به عدم نیاز به پشتیبانی، از لحاظ سود دهی ما با مقدار سود دریافتی مشکلی نداریم، اگر خود شما سرور ما را داشته اید با قیمت سرور آشنایی دارید، و متوجه میشوید با 8 عدد آفر رم 6 گیگابایت نیز برای ما قابل سود دهی میباشد (بدون لحاظ هیچ گونه اشتراک در منابع یا سایر موارد ... )
موفق باشید
- - - Updated - - -
بله داخل سایت تیکت فرمایید در خدمت شما هستیم
موفق باشید جناب
ببخشید سرور شماره 4 رو 10 تومن رو ما میخوایم. امکانش هست برای 10 دقیقه سرور رو به عنوان تست به ما بدید؟ ویندوز
امکانش هست یک سرور تست به من یک یا سه روزه بدید ؟
.. :: فروش وب سایت : باکسین پلتفرم فارسی فروش فایل دیجیتال :: ..
نیکا کامپیوتر - طراحی وب سایت و اسکریپت های 100% اختصاصی
سلام دوست عزیز
یه سوال برام پیش اومده گفتم بپرسم ازتون
شما کلا ۱۲ گیگاهرتز cpu دارین
ولی برای هر یوزرتون ۲ تا ۵ گیگاهرتز در نظر گرفته شده
چجوریاست؟
اگه ۴ ۵ تا یوزر پرمصرف هاستینگ یا هاست دانلودی گیرتون بیاد تکلیف بقیه و خودشون چیه ؟
یا حق!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)