ونزوئلا چه خبره؟ =p~
ونزوئلا چه خبره؟ =p~
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
من ميتونم بهتون كمك كنم
ولي تعجبم از اينه كه شمايي كه پروژه هاي 900 ميليوني اجرا كرديد
يعني 50 ميليون پولو كم داريد ؟
چكي كه ميديد كيفريه ؟
خدمت شما توضیح دادم اصولا تو نظارت فقط حقوق هست چه 1 میلیون چه 10 میلیارد بابت این پروژه (900 میلیونی ) 5.5 میلیون برای دو ناظر حقوق میگرفتیم هر کدوم 2250 الان یه پروژه دیگه هم میخوایم بگیریم بعدش آدم تمام زندگیشو که پای یه کار نمیذاره اگه فردا به تورمون کار خوب خورد باید پول باشه اگه هم سند گیرمون نیاد زیاد مهم نیست میخوایم پول زیاد دستمون باشه سریع جمعش کنیم ( اوایل عید برنامه دارند تعمیرات باید تموم شده باشه )
سند چیه ارزش ملک کجا هست ؟
ویرایش توسط behrooz_iri : November 12th, 2010 در ساعت 15:18
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
مدارک برنده شدنتون توی مناقصه رو برام ارسال کنید و روشن کنید که این پروژه چی هست، اگر یه چیز اساسی و درست حسابی باشه میتونم سند بهتون بدم.
لطفا هر کی میخواد سند بده محل- کاربری و قیمت اسمیش رو بگه در ضمن چک معمولی شرکت هم داده میشه کیفری میفری به کسی نمیدیم تمام سعی بر این هست که دو ماهه برگردونیم ولی چک رو 4 ماهه میدیم ( در کل زیاد بهش احتیاجی نداریم پس شرایط رو به نفع خودمون میگیریم ) یه چیزی دیگه هم یادم رفت بگم اگه قیمت اسمی سند بالای 70 تومان هست از پذیرشش معذوریم - اگه مغازه هم هست باید خالی باشه و مستاجر نباید توش باشه ( حرف بانکه )
منم میام![]()
اگه میشد من حتما کمک میکردم، مخصوصا اگه بریم پاتایا![]()
یکم گنگه !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)