صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: فروش ویژه سرور های مجازی انگلستان - یک گیگابایت رم فقط ماهانه 3200 تومان - هارد ssd

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    109
    تشکر شده در
    80 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی انگلستان - یک گیگابایت رم فقط ماهانه 3200 تومان - هارد ssd

انگار سايتتون با مشكل روبرو شده لطفا وقتي درست شد اطلاع بدين خريد بزنيم

عضو انجمن sir-mammad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    126
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    74 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی انگلستان - یک گیگابایت رم فقط ماهانه 3200 تومان - هارد ssd

سلام من چند روز پیش سرویسی خریدم و چون به ایشان اجازه تعرض به حریم خصوصی رو ندادم سرویس من بن شد
    ایشان انتظار داشتن برای تایید شماره تماس با من تماس بگیرن که در هیچ سایت و هیچ ارگانی این امر برای تایید تلفن بکار انجام نمیشود و نهایتن یک پیامک هست ( کاری که گوگل یا فیسبوک هم انجام میدن )

این مورد رو توجه داشته باشید اگر همچنان قصد خرید دارید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    492
    تشکر شده در
    366 پست

سلام

این موضوع در ابتدای تاپیک اعلام شده و یکی از شرایط بوده. اگر تمایل نداشتید می بایستی سفارش رو ثبت نمی کردید

همچنین از شما خواسته شده که شماره کارت رو اعلام که هزینه به حساب شما برگشت داده بشه

پیروز باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط sir-mammad نمایش پست ها
    سلام من چند روز پیش سرویسی خریدم و چون به ایشان اجازه تعرض به حریم خصوصی رو ندادم سرویس من بن شد
    ایشان انتظار داشتن برای تایید شماره تماس با من تماس بگیرن که در هیچ سایت و هیچ ارگانی این امر برای تایید تلفن بکار انجام نمیشود و نهایتن یک پیامک هست ( کاری که گوگل یا فیسبوک هم انجام میدن )

The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.

تشکر تشکر کرده 
    126
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    74 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط WGB نمایش پست ها
    سلام

این موضوع در ابتدای تاپیک اعلام شده و یکی از شرایط بوده. اگر تمایل نداشتید می بایستی سفارش رو ثبت نمی کردید

همچنین از شما خواسته شده که شماره کارت رو اعلام که هزینه به حساب شما برگشت داده بشه

پیروز باشید
    نیازی به بازگشت هزینه نیست ، مشکل از فضای مجازی و ازادی عملی هست که به هرکسی داده میشه تا قوانین دلخواه خودش رو بدون درنظر گرفتن چارچوب های قانونی و عرفی تعیین کنه
    به هرحال صرفا برای اطلاع سایرین این پاسخ رو ارسال کردم چه بسا ممکن هست برای خیلی ازدوستان این مسئله مهم نباشه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    492
    تشکر شده در
    366 پست

سلام

دوست عزیز بنده در ابتدای تاپیک ارسالی اعلام کردم که بابت تایید شماره تلفن تماس خواهیم گرفت. شما اگر با این موضوع مشکل دارید می بایستی از ثبت نام و درخواست سرویس اجتناب می کردید. پس کوتاهی از شما بوده و ما موضوعی رو مخفی نکردیم.

در مورد اینکه شما می فرمایید چرا ما شماره تماس رو مورد تایید قرار می دیم بایستی عرض کنم که یکی از مهمترین دلایلی که برای ما اهمیت ویژه ای دارد توانایی ارائه مشخصات سرویس گیرنده به مراجع قانونی در صورت بروز مشکل و یا هر گونه شکایتی. اگر شما از ایمیل ملی استفاده می کردید باز هم قابل قبول تر بود تا اینکه با یک مشخصات غیر واقعی که فقط نام ثبت نام کننده تا حدودی مورد قبول است

شما در سیستم مالی ما با یک نام غیر واقعی ثبت نام کردید و ما نمی توانیم به شما سرویس درخواستی رو ارائه بدیم. دلیلی وجود نداره اگر فعالیت های شما قانونی هست از نام و مشخصات غیر حقیقی استفاده کنید

در مورد برگشت هزینه
    شما چه تمایل داشته باشید و چه تمایل نداشته باشید ما موظف هستیم برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل حقوقی هزینه شما رو برگشت بدیم. و هزینه پرداختی شما در صورت عدم پاسخگویی طی چند روز آینده به شماره کارت واریز کننده برگشت داده خواهد شد.

بنده در همین جا درخواست دارم این موضوع رو که دلیلی به ادامه نمی بینم تمام شده اعلام کنیم و در صورت درخواست ویژه ای می توانید با بخش مالی تماس بگیرید

در صورت ادامه دار شدن مجبور به گزارش پست خلاف و درخواست پاک شدن پست های ارسالی در این باره خواهم بود

موفق باشید

نیازی به بازگشت هزینه نیست ، مشکل از فضای مجازی و ازادی عملی هست که به هرکسی داده میشه تا قوانین دلخواه خودش رو بدون درنظر گرفتن چارچوب های قانونی و عرفی تعیین کنه
    به هرحال صرفا برای اطلاع سایرین این پاسخ رو ارسال کردم چه بسا ممکن هست برای خیلی ازدوستان این مسئله مهم نباشه
    The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.

6. تعداد تشکر ها از WGB به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

در نصف سایت ها و ارگان های دولتی یا شرکتی کارت ملی ؛ کپی شناسنامه و تاییده کد پستی یا اخرین قبض تلفن دریافت می گردد!!!
    چطور میگید تعرض به حریم خصوصی ؟!
    گوگل و فیس بوک تماس هم میگیرند ! تماسی هم که گرفته میشه فقط جهت تایید هست ؛ اینکه شما نمیخواستید یک شماره تلفن صحیح یا ادرس به جناب حاجیانی بدید میتونیم بگیم فقط یک ترس لحظه ای داشته اید !!!!
    با تلفن یا ادرس شما بنده میتونم چیکار کنن مگه ؟! جز اینکه اگر مشکلی برای سرور پیش اومد اطلاع بدن یا ....
    پی پال داشتید ؟ مستر کارت یا ... ؟ نمیبنید چطور با جدیت تایید میکنند مدارک رو ؟ دیتا سنتر ها و جاهای حساس ...
    ما هم در سایتمون در صورت نیاز کارت ملی ؛ تاییده شماره موبایل و ادرس دریافت میکنیم .
    افرادی نظیر ما به دلیل حقوقی بودن نیازمند مورد تایید بودن کاربر هستند که اگر روزی مشکلی به وجود آمد و یا شما مشکلی به وجود آوردید راه ارتباطی صحیحی وجود داشته باشد .
    ارادت.
    ویرایش توسط mhiizadi : June 21st, 2016 در ساعت 22:43

8. تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    126
    تشکر تشکر شده 
    88
    تشکر شده در
    74 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
    با تلفن یا ادرس شما بنده میتونم چیکار کنن مگه ؟! جز اینکه اگر مشکلی برای سرور پیش اومد اطلاع بدن یا ....
    پی پال داشتید ؟ مستر کارت یا ... ؟ نمیبنید چطور با جدیت تایید میکنند مدارک رو ؟ دیتا سنتر ها و جاهای حساس ...
    ممنونم از پاسخ شما
    وقتی اطلاعی ندارید که با شماره تلفن یا ادرس می تونن چیکار کنن واقعن دلیل نداره توضیحی بدم
    هرچند ادامه دادن این بحث در تاپیک بی معناست
    صرفا حرف من این بود شاید برای برخی دیگر از دوستان این قضیه مهم باشه و شاید هم مانند شما زیاد اهمیتی نداشته باشه

10. تعداد تشکر ها از sir-mammad به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

ممنونم از پاسخ شما
    وقتی اطلاعی ندارید که با شماره تلفن یا ادرس می تونن چیکار کنن واقعن دلیل نداره توضیحی بدم
    هرچند ادامه دادن این بحث در تاپیک بی معناست
    صرفا حرف من این بود شاید برای برخی دیگر از دوستان این قضیه مهم باشه و شاید هم مانند شما زیاد اهمیتی نداشته باشه
    عينا بنده ميدونم چه كار هايى ميشه با يك ادرس و تلفن كرد
    اما با ارائه ادرس و تلفن به جاهاى نادرست، نه يك شركت ثبت شده و حقوقى با چندين سال سابقه.
    بنده ديگر پستى ارسال نميكنم و پايان شب تمام موارد رو پاك ميكنم.

12. تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    24 پست

2 تا همزمان می تونیم سفارش بدیم؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    117
    تشکر شده در
    66 پست

یک سرویس خریداری شد و بلافاصله تحویل داده شد ...

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)