انگار سايتتون با مشكل روبرو شده لطفا وقتي درست شد اطلاع بدين خريد بزنيم
انگار سايتتون با مشكل روبرو شده لطفا وقتي درست شد اطلاع بدين خريد بزنيم
سلام من چند روز پیش سرویسی خریدم و چون به ایشان اجازه تعرض به حریم خصوصی رو ندادم سرویس من بن شد
ایشان انتظار داشتن برای تایید شماره تماس با من تماس بگیرن که در هیچ سایت و هیچ ارگانی این امر برای تایید تلفن بکار انجام نمیشود و نهایتن یک پیامک هست ( کاری که گوگل یا فیسبوک هم انجام میدن )
این مورد رو توجه داشته باشید اگر همچنان قصد خرید دارید
.. :: فروش وب سایت : باکسین پلتفرم فارسی فروش فایل دیجیتال :: ..
نیکا کامپیوتر - طراحی وب سایت و اسکریپت های 100% اختصاصی
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
سلام
دوست عزیز بنده در ابتدای تاپیک ارسالی اعلام کردم که بابت تایید شماره تلفن تماس خواهیم گرفت. شما اگر با این موضوع مشکل دارید می بایستی از ثبت نام و درخواست سرویس اجتناب می کردید. پس کوتاهی از شما بوده و ما موضوعی رو مخفی نکردیم.
در مورد اینکه شما می فرمایید چرا ما شماره تماس رو مورد تایید قرار می دیم بایستی عرض کنم که یکی از مهمترین دلایلی که برای ما اهمیت ویژه ای دارد توانایی ارائه مشخصات سرویس گیرنده به مراجع قانونی در صورت بروز مشکل و یا هر گونه شکایتی. اگر شما از ایمیل ملی استفاده می کردید باز هم قابل قبول تر بود تا اینکه با یک مشخصات غیر واقعی که فقط نام ثبت نام کننده تا حدودی مورد قبول است
شما در سیستم مالی ما با یک نام غیر واقعی ثبت نام کردید و ما نمی توانیم به شما سرویس درخواستی رو ارائه بدیم. دلیلی وجود نداره اگر فعالیت های شما قانونی هست از نام و مشخصات غیر حقیقی استفاده کنید
در مورد برگشت هزینه
شما چه تمایل داشته باشید و چه تمایل نداشته باشید ما موظف هستیم برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل حقوقی هزینه شما رو برگشت بدیم. و هزینه پرداختی شما در صورت عدم پاسخگویی طی چند روز آینده به شماره کارت واریز کننده برگشت داده خواهد شد.
بنده در همین جا درخواست دارم این موضوع رو که دلیلی به ادامه نمی بینم تمام شده اعلام کنیم و در صورت درخواست ویژه ای می توانید با بخش مالی تماس بگیرید
در صورت ادامه دار شدن مجبور به گزارش پست خلاف و درخواست پاک شدن پست های ارسالی در این باره خواهم بود
موفق باشید
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
در نصف سایت ها و ارگان های دولتی یا شرکتی کارت ملی ؛ کپی شناسنامه و تاییده کد پستی یا اخرین قبض تلفن دریافت می گردد!!!
چطور میگید تعرض به حریم خصوصی ؟!
گوگل و فیس بوک تماس هم میگیرند ! تماسی هم که گرفته میشه فقط جهت تایید هست ؛ اینکه شما نمیخواستید یک شماره تلفن صحیح یا ادرس به جناب حاجیانی بدید میتونیم بگیم فقط یک ترس لحظه ای داشته اید !!!!
با تلفن یا ادرس شما بنده میتونم چیکار کنن مگه ؟! جز اینکه اگر مشکلی برای سرور پیش اومد اطلاع بدن یا ....
پی پال داشتید ؟ مستر کارت یا ... ؟ نمیبنید چطور با جدیت تایید میکنند مدارک رو ؟ دیتا سنتر ها و جاهای حساس ...
ما هم در سایتمون در صورت نیاز کارت ملی ؛ تاییده شماره موبایل و ادرس دریافت میکنیم .
افرادی نظیر ما به دلیل حقوقی بودن نیازمند مورد تایید بودن کاربر هستند که اگر روزی مشکلی به وجود آمد و یا شما مشکلی به وجود آوردید راه ارتباطی صحیحی وجود داشته باشد .
ارادت.
ویرایش توسط mhiizadi : June 21st, 2016 در ساعت 22:43
2 تا همزمان می تونیم سفارش بدیم؟
یک سرویس خریداری شد و بلافاصله تحویل داده شد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)